- 17 Ekim 2018
- 209
- 160
- 103
Sizdemi kaan hocada tedavi goruyorsunuzpanel hak hoca ile görüşeyim hbr ederim
evet ayın 31 ini bekliyoruzSizdemi kaan hocada tedavi goruyorsunuz
Kızlar siz hsg çektirdiniz mi ?
cnm bende pcoluyum amh 4.70 esimin ileri hareket yuzde 5 doktor direkt tup bebek dedi. transfer sureci herkeste ilacsizmi oluoVitamin vermediler d vit eksik dediler kullanıyorum zaten dedim. Problemi eşimin hızı olarak değerlendirdiler bende görünen bir problem Yokmuş hatta pcolu olmama rağmen yumurtluyormuşum rahmimde iyiymiş bunu avantaj olarak değerlendirdiler sadece yumurta kalitesini etkileyebilir ama genelde şişman düzensiz pcolu hastalarda daha çokmuş yaşımda avantaj olduğu için pek ihtimal vermedi dr. Ohss riskine karşı embriyoları dondurup 2. Adetle ilaçsız bir şekilde transfer edeceklermiş. Poliplerde minicik ve embriyonun koyulacağı yerde değilmiş etkilemez gerek Yok alınmasına dedi. Transfer öncesi ay tekrar değerlendiririz dedi. Bunları gönül hanımla konuştuk. Amh 4ü pek problem etmedi sonra düştü zaten ama gamile kaldığında tekrar bakıp değerlendirilir dedi. Şuan sınırlar içinde dedi.
Semra hanımla da görüşeceğim. Bakalım o ne diyecek.
iren be de fiyatlr naslİzmir irenbe tüp bebek merkezi ismail küçük eşimin üroloji doktoruda aynı hastanede alim bey
siz.israel bey demi tedavideydinizBizim 4. Tedavi olacak Nisan Mayıs gibi düşünüyoruz.Eşim varikosel ameliyatı oldu kontrolümüzü olalım Ocak sonunda sonra karar vericez nasıl devam edelim ne yapalım.Yazarım tabii
İsrael beyi önermişti eşimin doktoru, biz daha önce tedavi olduğumuz irenbe de Kaan beye gideceğiz tekrar görüşmeyesiz.israel bey demi tedavideydiniz
Merhaba, bana da lekelenme şikayetim olduğunda vermişti doktor, ama kullanamamıştım o dönem, sanıyorum hormonları dengede tutup ara kanamaları, adet düzensizliklerini önlemek için veriyorlar.Kızlar bir şey soracağım Doğum kontrol haplarının mantığı nedir ? Yani yumurtlamaya mı engel oluyor? Birde bırakınca ne zaman adet görüyorsun anlamadım :/ bana doktorum 15 gün bi kullan bakalım dedi Pazartesi görüşeceğim de merak ettim yine de
Benim kist vardı onun için verdi. Ama hap yumurtlamaya mı engel oluyor o zaman. Bebek isterken Doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kalmakMerhaba, bana da lekelenme şikayetim olduğunda vermişti doktor, ama kullanamamıştım o dönem, sanıyorum hormonları dengede tutup ara kanamaları, adet düzensizliklerini önlemek için veriyorlar.
Eğer tek yumurta olgunlaştırabiliyorsan ve çatlıyorsa ilaçsız transfer oluyormuş. Yoksa ilaçlı oluyormuş.cnm bende pcoluyum amh 4.70 esimin ileri hareket yuzde 5 doktor direkt tup bebek dedi. transfer sureci herkeste ilacsizmi oluo
Tabi haklısınız, bebek isterken hap kullanmak üzüyor insanı, kist için de aynı mantık sanıyorum, tedavi için hap kullandıktan ne kadar sonra adet görülüyor o konuda bilgim yok ancak ilk ya da ikinci adetinizle tedaviye başlayabilir doktorunuz tahminim.Benim kist vardı onun için verdi. Ama hap yumurtlamaya mı engel oluyor o zaman. Bebek isterken Doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kalmak
Merhaba ilaçlarla beraber bitiş maliyeti ortalama 11-12 bin tuttu bizim alacağınız ilaçlara göre değişebiliriren be de fiyatlr nasl
Merhaba ya kusura bakma sürekli bu konuda biseysoruyorum ama yani o en baştaki hormon iğneleri filan olmuyo muymuş. Yanı hiç ilaç olmadan direkt yumurtamızı alıp dışarda dölleme işini mi yapiyolarmis. Yanı ilacsizlik tam olarak hangi aşamada oluyo. Yumurtlatmak için olan ilaçlar mi yoksa transfer öncesi verilen ilaçlar mi verilmemiş oluyoEğer tek yumurta olgunlaştırabiliyorsan ve çatlıyorsa ilaçsız transfer oluyormuş. Yoksa ilaçlı oluyormuş.
Ben bu konuyu senin için tam anlamıyla öğreneceğim. :) Ben görüşmeye gittim bana pcolu olduğumu söylediler amh de bu kanıyı destekledi. Ohss riskine karşı Şubat ayı yumurtaları uyarıp çoğaltıp toplayacaklarmış yani ilaçlı bir tedavi geçireceğim ilk aşamada. Yumurtalar toplandıktan sonra döllendirip donduracaklardı iyi olanları. Sonrası 1 ay dinlenme 2. Ay ise natural dedikleri dondurma tedavisinde kullanılan ilaçlar neyse hormonlar onlar kullanılmıyor ama onun haricinde progestron ile ilgili birşey birde jel falan kullanılıyormuş. Şuan bu kadar biliyorum .Merhaba ya kusura bakma sürekli bu konuda biseysoruyorum ama yani o en baştaki hormon iğneleri filan olmuyo muymuş. Yanı hiç ilaç olmadan direkt yumurtamızı alıp dışarda dölleme işini mi yapiyolarmis. Yanı ilacsizlik tam olarak hangi aşamada oluyo. Yumurtlatmak için olan ilaçlar mi yoksa transfer öncesi verilen ilaçlar mi verilmemiş oluyo
Haa evet o zaman bahçeci ile aynı yöntemi yapıyolar arkadaşıma da yumurta toplama sonrası hiç iğne vermemişlerdi gayet rahat geçmişti onun süreci demek ki bunlar da böyle. Yine de hormon ilacı alacak olsak da çok fazla olmayacak galiba. Ence laboratuvarına güvenen yerler böyle yapiyo. Hadi hayırlısı inşallahBen bu konuyu senin için tam anlamıyla öğreneceğim. :) Ben görüşmeye gittim bana pcolu olduğumu söylediler amh de bu kanıyı destekledi. Ohss riskine karşı Şubat ayı yumurtaları uyarıp çoğaltıp toplayacaklarmış yani ilaçlı bir tedavi geçireceğim ilk aşamada. Yumurtalar toplandıktan sonra döllendirip donduracaklardı iyi olanları. Sonrası 1 ay dinlenme 2. Ay ise natural dedikleri dondurma tedavisinde kullanılan ilaçlar neyse hormonlar onlar kullanılmıyor ama onun haricinde progestron ile ilgili birşey birde jel falan kullanılıyormuş. Şuan bu kadar biliyorum .
En başta tüp bebek tedavisi olan hormon iğneleri ile yumurtalar büyütülüyor toplandıktan sonra donduralacaksa transfer bidahaki aya transfere başlandığında ilaç kullanımdan transfer yapılıp sonrası yada 1 kaç gün öncesi progesterona başlanıyor natürel siklüs deniyorMerhaba ya kusura bakma sürekli bu konuda biseysoruyorum ama yani o en baştaki hormon iğneleri filan olmuyo muymuş. Yanı hiç ilaç olmadan direkt yumurtamızı alıp dışarda dölleme işini mi yapiyolarmis. Yanı ilacsizlik tam olarak hangi aşamada oluyo. Yumurtlatmak için olan ilaçlar mi yoksa transfer öncesi verilen ilaçlar mi verilmemiş oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?