Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm bende pcoluyum amh 4.70 esimin ileri hareket yuzde 5 doktor direkt tup bebek dedi. transfer sureci herkeste ilacsizmi oluo

Kızlar bir şey soracağım Doğum kontrol haplarının mantığı nedir ? Yani yumurtlamaya mı engel oluyor? Birde bırakınca ne zaman adet görüyorsun anlamadım :/ bana doktorum 15 gün bi kullan bakalım dedi Pazartesi görüşeceğim de merak ettim yine de

Merhaba, bana da lekelenme şikayetim olduğunda vermişti doktor, ama kullanamamıştım o dönem, sanıyorum hormonları dengede tutup ara kanamaları, adet düzensizliklerini önlemek için veriyorlar.

Merhaba, bana da lekelenme şikayetim olduğunda vermişti doktor, ama kullanamamıştım o dönem, sanıyorum hormonları dengede tutup ara kanamaları, adet düzensizliklerini önlemek için veriyorlar.
Benim kist vardı onun için verdi. Ama hap yumurtlamaya mı engel oluyor o zaman. Bebek isterken Doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kalmak

Benim kist vardı onun için verdi. Ama hap yumurtlamaya mı engel oluyor o zaman. Bebek isterken Doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kalmak
Tabi haklısınız, bebek isterken hap kullanmak üzüyor insanı, kist için de aynı mantık sanıyorum, tedavi için hap kullandıktan ne kadar sonra adet görülüyor o konuda bilgim yok ancak ilk ya da ikinci adetinizle tedaviye başlayabilir doktorunuz tahminim.

arkadaşlar rapor çıkararak tüp bebek yaptıran var mı ? aranızda ... biz üniversite hastanesine gidiyoruz. rapor orda çıkıyormuş... rapor çıksın belki özelde yaptırırız diyoruz ama rapor çıkmıyor bir türlü.. siz tedaviye başladığınızda rapor çıkar diyorlar... bu konuda yardıma ihtiyacım var..

bizim tüm evraklarımız tamam. şimdi adet günü gideceğiz ama o gün hemen başlayacaklar mı yoksa gene diğer aya mı sevk edecekler ... anlamadım bir türlü...

Eğer tek yumurta olgunlaştırabiliyorsan ve çatlıyorsa ilaçsız transfer oluyormuş. Yoksa ilaçlı oluyormuş.
Merhaba ya kusura bakma sürekli bu konuda biseysoruyorum ama yani o en baştaki hormon iğneleri filan olmuyo muymuş. Yanı hiç ilaç olmadan direkt yumurtamızı alıp dışarda dölleme işini mi yapiyolarmis. Yanı ilacsizlik tam olarak hangi aşamada oluyo. Yumurtlatmak için olan ilaçlar mi yoksa transfer öncesi verilen ilaçlar mi verilmemiş oluyo

Ben bu konuyu senin için tam anlamıyla öğreneceğim. :) Ben görüşmeye gittim bana pcolu olduğumu söylediler amh de bu kanıyı destekledi. Ohss riskine karşı Şubat ayı yumurtaları uyarıp çoğaltıp toplayacaklarmış yani ilaçlı bir tedavi geçireceğim ilk aşamada. Yumurtalar toplandıktan sonra döllendirip donduracaklardı iyi olanları. Sonrası 1 ay dinlenme 2. Ay ise natural dedikleri dondurma tedavisinde kullanılan ilaçlar neyse hormonlar onlar kullanılmıyor ama onun haricinde progestron ile ilgili birşey birde jel falan kullanılıyormuş. Şuan bu kadar biliyorum .

Haa evet o zaman bahçeci ile aynı yöntemi yapıyolar arkadaşıma da yumurta toplama sonrası hiç iğne vermemişlerdi gayet rahat geçmişti onun süreci demek ki bunlar da böyle. Yine de hormon ilacı alacak olsak da çok fazla olmayacak galiba. Ence laboratuvarına güvenen yerler böyle yapiyo. Hadi hayırlısı inşallah

En başta tüp bebek tedavisi olan hormon iğneleri ile yumurtalar büyütülüyor toplandıktan sonra donduralacaksa transfer bidahaki aya transfere başlandığında ilaç kullanımdan transfer yapılıp sonrası yada 1 kaç gün öncesi progesterona başlanıyor natürel siklüs deniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…