Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Mrh canim siz caksir suyunu ve havuc suyunu kac ay kullanmistiniz bizde yeni basladik caksir suyuna.kati meyve sikacagim olmadigi icin havucu direk yiyor esim
Caksir 1 sisenin yarısı bile bitmemisti .Ben de sirf havuc suyu icin kati meyve sıkacagi almistim .Yapması değil de sonrasi temizlemek cok zor oluyordu .O yuzden fazla yapamadim canim .6 7 tane havuç yiyorsa hic gerek yok .Bir sure sonra sıkılıyor icmiyor erkekler genelde

Tsk ederim cnm cvbin icin en az 5 tane yiyo fazlasini versem yine yer ben havuclari biraz arttirayim

B Beyza_2018 canımmmm kuzucuğuna kavuştun bizi mi unuttun yoksa umarım iyisinizdir.
Canım unuturmuyum sizi.ama doğumum zor geçti .sonra sütüm gelmedi.oglum gece uyumuyor agliyor sarılık oldu .mamaya başlamak zorunda kaldık.hergun hastaneye gitmek zorunda kaldık.simdi şimdi biraz rahatladık.sariligi tam geçmedi bugün 10.gun doğum yapali.bakalim inşallah atlatırız .hiç okuyamadım yazılanları inşallah iyisinizdir .hep dua ettim sizlere.

Allah razı olsun canım iyiyiz çok şükür. Sizde daha iyi olursunuz inşallah. Bebişine kavuştun gözün aydın. Sana benziyor mu? Unuttun mu yaşadıklarını :))
Darısı bizlere inşallah. Lousaların duaları kabul olurmuş özellikle emzirirken çok dua istiyorum senden.

Çok sağol canım benim.esime benziyor.bana hiç benzemiyor :).
Canım hep diyorum ya hamile kalın bu yaşadığınız bütün sıkıntılari unutacaksiniz.Allahim tez vakitte nasip etsin insallah.
Ederim tabi etmezmiyim en ağır sancı anında bile dua ettim size.bizi bizden daha iyi anlayan olamaz.guzel haberlerinizi bekliyorum.tup bebeğe başladın degilmi?
Amh de çok iyi çıkmış maşallah inşallah cok sağlıklı kaliteli embtolarin olur.het ay adet olsak bile her yap yumurta gelistiremeyebiliyormus insan.be adet kanını yumurta zannediyordum yumurtayı attigimizi meğer rahim duvarı kalinlasiyir hamilelik olmazsa o dökülüyormus illa yumurtanin gelişmesine gerek yokmuş bir hemşire anlatmıştı bana memorialda .sende görürsün onu.ozbek mi kirgiz mi bilmiyorum .

Evet canım her ay düzenli yumurtlayamayabiliyoruz. Aman yumurtlasam ne olacak sanki
Ama allah büyük rabbim yoktan var ediyor azolularda bile normal yolla gebelik elde ediliyor.
Şubat adetimle başlıyorum allah nasip ederse. Eşime takviye üzerine takviye veriyorum. Ben de anne olmak istiyorum. Memoriala da çok güvendim inşallah herşey güzel olur. Keşke çift embriyo koysalar ama yapmıyorlar :) olsun da tek olsun diyorum artık ne yapayım.
Evet ya amh bomba gibi çıktı sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. şu yönden sevindim olana kadar devam ederim rezervim hemen azalmaz.

Hayirli olsun canim anneligin ve bebisin.Allah bizede yasatsin ins bu duyguyu.dualarinda bizede yer verirsen cok sevinirim

Hayirli ugurlu olsun canim cok sevindim adina :)

Gözün aydin canim .Insallah hemen toparlar kuzucuk .
Herkes yeni doganin midesi kiraz cekirdegi kadar diyor .Bu dusunce yuzunden benim oglum da sarılık olmustu .Mamaya baslamistik .Ama sütüm az diye düşünme. Ilk zamanlar cok onemli .Bebekler emdikçe süt çoğalıyor. Hatta kiyafetini bile islatiyor bebek uyurken. Eğer sagma makinen varsa bebek uyurken sağım yapabilirsin .Ve mama yerine kendi sütünü verebilirsin .Ben de annelik psikolojisiyle sütüm yetmedi bebeğim sarilik oldu aman mama yesin de doysun düşüncesine kapıldım. Meğer sık sık emzirsem doyacakmis .Neyse ki sonradan biraktik mamayi.
Gece uyumama sebebi açlık olabilir. Çünkü gaz 25.gunden sonra basliyor .Biz 4.gun hastaneye götürdük gece uyumuyor diye .Meğer açlıktan uyumuyormus Hala düşündükçe içim sizlar .
Bebis uyudukca sen de uyu ,bol su ,komposto tüket. Sütün çoğalacak göreceksin.
Ha bir de cevrede gereksiz konusanlara kulak asma he de gec.Yok zayifmis ya yok dogum yapmamış gibisin de yok bu cocuga senin sütün yaramiyor da vs vs .Herkes prof kesiliyor lohusaya yukleniyor .Ama bu gunler cok özleniyor anı yaşa .
Musmutlu günleriniz olsun insallah

mikro çip bide mikro enjeksiyon tüp bebek yöntemi var ? arasındaki fark nedir ? yaptıran var mı ???

Ah canım insallah hiç uğraşmadan ilk seferde hemen oluverir.dua niyetine geçsin inşallah.cocuktan fırsat bulamayıp yazamasamda hepinizi takipteyim güzel haberlerinizi bekliyorum canım

Hayirli olsun canim anneligin ve bebisin.Allah bizede yasatsin ins bu duyguyu.dualarinda bizede yer verirsen cok sevinirim
Teşekkür ederim canım Rabbim tez vakitte sizede nasip etsin.umudunuzu kaybetmeyik.biz burda çok yol aldık inşallah sizinde olur

Ah canım ya annelik ne zormuş.gogus ucum hiç yoktu sütüm çok azdı.banada dediler bebegin midesi küçüktür doyar diye meğer aç kalmış çocuk sarilik oldu .gün boyu ağladım çocuk sürekli uyuyor.uyandirip mama bile veremiyordum.aldigim süt sağma makinası da bozuk çıktı .göğüs uclarimi hiç söylemiyorum.bu günümüze şükür .ama çaresiz kalıp bebeğe yetememek çok yıprattı beni.simdi iyi çok şükür mama veriyorum ama en azından sarılığı tam atlatana kadar .

mikro çip bide mikro enjeksiyon tüp bebek yöntemi var ? arasındaki fark nedir ? yaptıran var mı ???
Mikroenjeksiyon spermi direk yumurtanın içine enjekte ediyorlar.
Mikrocip de levha gibi birşey var gözenekleri ve Kadın rahminde spermin yol aldığı kanallar yapay olarak var. Spermleri gözeneğe koyup kanallardan karşı tarafa ulaşmasını bekliyorlar. Karşı tarafa geçebilen sperm en sağlıklı kaliteli sperm oluyormuş ama sayı ve hız az olana yapılmıyor diye biliyorum.
Size tavsiyem IMSI yöntemi kullanabilirsiniz sizin sayınız az olduğu için cıp yöntemine yeterli olmayabilir.

Kiyamam yaa .Lansinoh cok iyi geliyor .Ayva cekirdeklerinden jöle yapip sürebilirsin göğsüne .Bebek tam kavramayi öğrenince yara olmuyor.Bir de ilk emzirirken sütü göğsüne sürersen nemlendirmis olursun ve yara varsa hemen geçer. Insan lohusayken cok degisik duygular yaşıyor. Bu bir adaptasyon süreci. 2 3 ayda her sey düzene oturacak .Hatta kendine inanamayacaksin .Hem bebekle ilgilenip gem eve nasil yetistigine şaşıracaksın. Keyfini yasa her an cok kiymetli

Merhaba bize mikroçip denendi embriyo oldu ama tutmadi. Sebep mikroçip mi bilmem ama sonra konuştuğum bikac dr genelde ise yaramaz bi yöntem dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…