Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ileri hareket 0, yerinde 7 yavaş 3 sayı 21 milyon bu ilaçlar bi işe yaramadımı gebe kaldınız mı
Bu ay sonu 3. Tedavi olacak. Bizde durum genetikmiş, hiç hareket yok. O yüzden ilaçlar bir işe yaramadı. İlk tedavide kimyasal gebelik geçirmiştim.

Kızlar ben de durumlar karıstı eşimin ileri hız 15 ti bu engel olmaz dedi bir doktor ben de prolaktin yüksekliği var o engel oluyor sanırım sorunu bi anlasak çözmeye calısıcaz ama

Bnde nisanda düşünüyordum ama sonlara doğru olacağı içün ve mayıs ramazana denk geleceği içün en ıyı zaman hazıran gıbı düşündüm bakalım nasıp
Benim dondurulmuş transfer edilecek tabi iyi embriyolarım olursa. Şuan tek düşündüğüm kaliteli embriyom olacak mı? Aksi durum beni ürkütüyor canımı sıkıyor.

Transfer yaz olsa da iyi önemli olan yumurta toplama öncesi çok sıcaklara denk gelmemesi yani bunun tıbben bi önemi yok da yazın millet koşturup eğlenirken bu işe başlasak yaz sonu transfer oluyo tüm yaz öyle geciyo o yüzden yaz başlamadan başlamamız en güzeli
Daha evvel nisanda transfer olcak dediğinden bilerek mi yaza aldırdın yoksa dr mu öyle dedi bu kısmı kaçırdım galiba

Allah razi olsun canim. Dualarinda unutma hic insallah. Ben de size dua ediyorum insallah yavrulariniz saglikla büyür

Morfolojı nasıl düzeldi neleri kullandınız
Emodeks, evicap ve keçiboynuzu kürü kullandık. Nisanda yüzde sıfır morfoloji idi. Ekimde yüzde 4 olmuştu. Tabi ben bunları kendim aldim da kullandik doktora gitmedik. Belki dna hasarimiz da var bilemiyorum. Artik iyi bir doktor esliginde devam etmek istiyoruz tedaviye. Ek olarak da bazi şeyler yaptik ama devamli olmadi onlar. Bir ara arı sütü,bal,polen,propolis karışımı kullandık 2 ay kadar. Sonra bir ara yine balli bir karisim kullandik. Devamli olmasa da çoban çökerten ve çakşır otu kaynatıp icirmeye calistim. Düzenli beslendik. Esime bol bol ceviz ve muz yediemeye calistim ama bu da cok düzenli olmadi. Istikrarla devam ettigimiz 3 şey emodeks, evicap ve keçiboynuzu özüydü. 3 gündür de zeytinyaginda beklemiş incir yediriyorum. Yakinda hasar testi icin bir yere basvuracagiz. Tüp bebek öncesi degerlerimiz çok iyi olsun istiyorum.

Benim eşimde de ileri hareketlilik sıfırdı kadınların kullandığı klomen ve proksed plus diye bir toz var 3 ay onu kullandık ve şuan %43 hareketliliğimiz eğer yardım edeceğim bişi olursa sorularınıza cevap verebilirim. Allah yardımcımız olsun

Allah razi olsun. Bizim sayi ve hareket cok çok iyi. Tek sıkıntımız morfoloji idi düzeldi ancak hala hamile kalamadim. Aklimda sperm dna hasari var simdi. Ona bakmak istiyorum

bende ege unv. baslayacagim. allah nasp ederse. ins iyi sonuclar aliriz. ortalama fiyat ne kdr biliomusunuz
Fiyatı hiç sormadık, önceki tedavilerde rapor kullanmamıştık, bu sefer raporlu olacak, daha uygun olur diye düşündük.

DR dedi canım pco olduğum için tedbir amaçlı dondurulacak bir ay ara sonra transfer. Eğer tutarsa inşallahhhhhh Ramazan ayını bebeğimle geçireceğim eşim niyetli olacağı için gezmek pek mümkün olmuyor ama yeterki bebeğim gelsin ben tüm yazı evde geçirmeye rağzıyım. Alırım şişimi ipimi yavruma minnak minnak ciciler örerim

Evicap prostat büyümesi yapıyor dikkatli kullanmakta fayda var.

-Pandora- Ankara üni hastanesi özel mi devlet hastanesi mi? Bir proftan bahsetmiştin sizin hasta grubunda faydalı araştırmaları vardı hatta biri bebek sahibi olmuştu. Onunla mı başlıyorsunuz? Kaan aydos size yardımcı oluyor mu?
Herşeyin gönlünce olmasını çok istiyorum. İnşallah dediğin gibi bu sene hepimiz miniklerimize kavuşuruz.

%43 çok iyi bızede dr klomen verdı ama hormon sorunumuz yok sadace 1 grade varıkosel gözuktu ama amelıyata gerek yok dendı hareket ve morfolojı bozuk bızde sizde gebelik oluştumu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…