Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
%43 çok iyi bızede dr klomen verdı ama hormon sorunumuz yok sadace 1 grade varıkosel gözuktu ama amelıyata gerek yok dendı hareket ve morfolojı bozuk bızde sizde gebelik oluştumu acaba
Bizim 3. Ayımız yeni doldu henüz gebelik yok bu ayda ben hsg çektirdim bakalım artık kısmet.

Mrh.bizimde infertilite panel sonucu cikti carsamba gunu kaan hocaya gondericez galiba bizimde genetikte problem var
Ne yazıyor sonuçta. Kaan hocanın cevabını muhakkak paylaş olur mu? Bizde de haraket az ama bizden birşey istemedi acaba bizde de genetik sorun var mı?
Eşinin akrabalarında çocuk sahibi olamayan var mı?

Ne yazıyor sonuçta. Kaan hocanın cevabını muhakkak paylaş olur mu? Bizde de haraket az ama bizden birşey istemedi acaba bizde de genetik sorun var mı?
Eşinin akrabalarında çocuk sahibi olamayan var mı?
Bizim gittigimizde %100 hareketsizdi.o yuzden istedi galuba ama sonraki testimizde %2 hareketliydi.esimin abisindede sknti varmis tup bebekle cicuk sahibi olmuslar.cvp ini paylasirim ins.korkuyorum acikcasi cevabini duymaktan.hayirlisi bakalim.panel sonucundanda pek birsey anlamadik.sonucu ekledim anlayan varmi arkadaslar sonuctan.internetten arastirdik ama bi suru bilgi var hicbirsey anlamadik acikcasi.sanirsam 3 gende sıknti var gibi

Eklentiler

• IMAG3830.webp
    IMAG3830.webp
    202,2 KB · Görüntüleme: 51
Bizim gittigimizde %100 hareketsizdi.o yuzden istedi galuba ama sonraki testimizde %2 hareketliydi.esimin abisindede sknti varmis tup bebekle cicuk sahibi olmuslar.cvp ini paylasirim ins.korkuyorum acikcasi cevabini duymaktan.hayirlisi bakalim.panel sonucundanda pek birsey anlamadik.sonucu ekledim anlayan varmi arkadaslar sonuctan.internetten arastirdik ama bi suru bilgi var hicbirsey anlamadik acikcasi.sanirsam 3 gende sıknti var gibi
bu ne testi acaba cnm

Sizin fsh kaçtı ?

-Pandora- -Pandora- Ankara üni hastanesi özel mi devlet hastanesi mi? Bir proftan bahsetmiştin sizin hasta grubunda faydalı araştırmaları vardı hatta biri bebek sahibi olmuştu. Onunla mı başlıyorsunuz? Kaan aydos size yardımcı oluyor mu?
Herşeyin gönlünce olmasını çok istiyorum. İnşallah dediğin gibi bu sene hepimiz miniklerimize kavuşuruz.
Ankara üniversitesi devlet. Açıkcası ben kurumdan dolayı değil embriyolog için gidiyorum. Evet doğru hatırlıyorsun, doktorun direkt bizimle aynı durumda olan bir çiftle ilgili makalesi var. İmmotil spermleri hareketlendiren bir yöntem bulmuş, eşimin sperminde de denedi, spermler hareket etmiş, yöntem için uygunsunuz dedi. O yüzden bir de burada deneyelim dedik.

Benim de eşimde fshr geninde aynı ekzonlarda sıkıntı var. Bir de usp9y geninde sıkıntı var. Sonuçtan anlıyorum. Şöyle anlatmaya çalışayım, fshr geni hormon olan fsh'ı kullanan alıcı reseptörlerle ilgili bir gen fshr bozuk olunca hormon var ama hormonu alacak ve kullanacak reseptör bozuk. Sizde olan diğer gen dnah5 de spermin hareketini engelleyen bir gen. Biz şimdiye kadar hiç hareket sağlayamadık, bu fshr geni bozuk olduğu için kaan hoca fsh hormon iğnesi verdi. Hormonu çok verirsek belki kullanacak reseptör çıkar, duruma bakarız dedi. Malesef oluşmadı. Zaten bu gen ile ilgili bir İtalya'da yapılmış bir araştırmanın makalesini okumuştum, ilaç fayda etmez sonucu çıkmıştı. Tek çare tüp bebek.

U Umut her zaman var eşinde bronşit, sünizit ya da zatürre gibi solunum yolu hastalıkları sık oluyor mu? Sizde yine hareket oluşmuş, o süreçte farklı bir şey kullandınız mı?

Ankara üniversitesi devlet. Açıkcası ben kurumdan dolayı değil embriyolog için gidiyorum. Evet doğru hatırlıyorsun, doktorun direkt bizimle aynı durumda olan bir çiftle ilgili makalesi var. İmmotil spermleri hareketlendiren bir yöntem bulmuş, eşimin sperminde de denedi, spermler hareket etmiş, yöntem için uygunsunuz dedi. O yüzden bir de burada deneyelim dedik.
İyi yaptınız canım. Allah yardımcınız olsun.

U Umut her zaman var eşinde bronşit, sünizit ya da zatürre gibi solunum yolu hastalıkları sık oluyor mu? Sizde yine hareket oluşmuş, o süreçte farklı bir şey kullandınız mı?
Yok canim kolay kolay oyle rahatsizliklar gecirmez.biz iki test yaptirdik onlarda immotil %100 du.acaba diyoruz lab.kosullarimi kotuydu guvrnemedik.sonra ankaraya gitmiaken paneli verirken genartta tekrar spermiyogramverdik orada %2 cikti.o iki ayda istanbuldan bi aktardan macun getirtik onu kullandi.keciboynuzu kuru evikap proxedplus.bunlarmi fayda etti yoksa bizde azda olsa hareketlilik varmiydi bilmiyoruz.

Aa öyle miymis? Neden peki
Nedenini bilmiyorum ama aşırı e vitamini zararlı çünki e vitamini suda çözünen ve suyla atılan bir vitamin değil. Yağda depolanıyor ve ihtiyaç olunduğunda oradan alınarak kullanılıyor. Biz sürekli fazla miktarda verince fonksiyon değişiyor. Bize eczacı sordu ne için kullanacaksınız kendiniz kullanmayın uzmanla kullanın falan dedi eşime de prostat sorunu yapar dedi.

Yok canim kolay kolay oyle rahatsizliklar gecirmez.biz iki test yaptirdik onlarda immotil %100 du.acaba diyoruz lab.kosullarimi kotuydu guvrnemedik.sonra ankaraya gitmiaken paneli verirken genartta tekrar spermiyogramverdik orada %2 cikti.o iki ayda istanbuldan bi aktardan macun getirtik onu kullandi.keciboynuzu kuru evikap proxedplus.bunlarmi fayda etti yoksa bizde azda olsa hareketlilik varmiydi bilmiyoruz.
Eczacının ismini söyleyebilir misiniz?

Benim eşim küçükken zatürre gibi birşey olmuş iğne tedavisi görmüş acaba bu bizde ki haraketsizliğe neden olmuş olanilir mi?
Yok canım bu hastalıklar çok görülüyorsa solunum yolundaki silialar hareket etmediği için görülüyormuş, yani sperm kuyruğuyla aynı işlevi görüyor.

Nedenini bilmiyorum ama aşırı e vitamini zararlı çünki e vitamini suda çözünen ve suyla atılan bir vitamin değil. Yağda depolanıyor ve ihtiyaç olunduğunda oradan alınarak kullanılıyor. Biz sürekli fazla miktarda verince fonksiyon değişiyor. Bize eczacı sordu ne için kullanacaksınız kendiniz kullanmayın uzmanla kullanın falan dedi eşime de prostat sorunu yapar dedi.
Acaba evicapa öze bir durum mu bu. Baska e vitaminlerinde de mi ayni sey oluyor

Back
X