- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.576
- 198
Kabakulak etki ediyormuş drlar demiştir muhakkak.Benim esimde kabakulak gecirmis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kabakulak etki ediyormuş drlar demiştir muhakkak.Benim esimde kabakulak gecirmis
Tüm e vitaminleri.Acaba evicapa öze bir durum mu bu. Baska e vitaminlerinde de mi ayni sey oluyor
Belli bir süre sonra birakmak lazim öyleyseTüm e vitaminleri.
Hareket bariz görülen bir özellik, olsa bence önceki testlerde de çıkardı. Arada kullandığınız bir şey sizde fayda etmiş sanırım. Biz 2 yıldır epey bir şey kullandık genartta tüm testler yapıldı, diğer sonuçlar iyi sayılır ama hareket hep 0dı. Dna hasarı, ros vs. Normaldi.Yok canim kolay kolay oyle rahatsizliklar gecirmez.biz iki test yaptirdik onlarda immotil %100 du.acaba diyoruz lab.kosullarimi kotuydu guvrnemedik.sonra ankaraya gitmiaken paneli verirken genartta tekrar spermiyogramverdik orada %2 cikti.o iki ayda istanbuldan bi aktardan macun getirtik onu kullandi.keciboynuzu kuru evikap proxedplus.bunlarmi fayda etti yoksa bizde azda olsa hareketlilik varmiydi bilmiyoruz.
Sana ozeldrn yazayim galiba bu sitede yasak dimi isim vermek reklam oluyo diyeEczacının ismini söyleyebilir misiniz?
Anladım canım. Çok sık hasta oluyor üşütüyor boğazları ağrıyor falan filan başka birşey olduğunu hiç görmedim.Yok canım bu hastalıklar çok görülüyorsa solunum yolundaki silialar hareket etmediği için görülüyormuş, yani sperm kuyruğuyla aynı işlevi görüyor.
SAnırım öyle. Biz 1 ay kullanıp 1/2 ay ara verdik şimdi tekrar kullanıyoruz.Belli bir süre sonra birakmak lazim öyleyse
Yok canım sadece numara vermek vs yok isim verebilirsin. Ha aktar ismi verdin ha da dr hastane ismi verdin aynı.Sana ozeldrn yazayim galiba bu sitede yasak dimi isim vermek reklam oluyo diye
Benimkinde bronşektazi var, kendini korumassa çok kolay zatürre oluyor.Anladım canım. Çok sık hasta oluyor üşütüyor boğazları ağrıyor falan filan başka birşey olduğunu hiç görmedim.
Öğrendiğim iyi oldu cok sagol:)SAnırım öyle. Biz 1 ay kullanıp 1/2 ay ara verdik şimdi tekrar kullanıyoruz.
Tüp bebekle şansımızın olma durumu bile çok ama çok kıymetli.Benimkinde bronşektazi var, kendini korumassa çok kolay zatürre oluyor.
Pendik yaniklar baharat diye bi yerden aldik bize macun ve bitkisel su gonderdi onu bibycuk ay kullandik.simdide cok ilerleme olmadigi icin baska bitkisel sular gonderdi onlarida bitirdik ama daha spermiyogram vermedik iyi geldimi bilmiyoruzYok canım sadece numara vermek vs yok isim verebilirsin. Ha aktar ismi verdin ha da dr hastane ismi verdin aynı.
Biliyorum burayı. Test yaptırdığınızda sonucu söylerseniz sevinirim.Pendik yaniklar baharat diye bi yerden aldik bize macun ve bitkisel su gonderdi onu bibycuk ay kullandik.simdide cok ilerleme olmadigi icin baska bitkisel sular gonderdi onlarida bitirdik ama daha spermiyogram vermedik iyi geldimi bilmiyoruz
Tabiki soylerim bu ayin sonunda tekrar vermeyi dusunuyoruz test.ins iyi sonuclar alirizBiliyorum burayı. Test yaptırdığınızda sonucu söylerseniz sevinirim.
Sizde sperm sayısı da fazla olduğu için şansınızın yüksek olduğunu düşünüyorum.Tüp bebekle şansımızın olma durumu bile çok ama çok kıymetli.
Bu arada bizim de canlılık oranına bakmışlar spermlerin %40ı canlı 40ın %10u haraket halinde çıkmış.
İnşallah canım ama memorial da 30 milyon çıktı ve yıkama sonrası 1.9 milyon çıkmış. Çok enteresan anlamıyorum o kadar spermden kala kala 2 milyon civarı kalıyor harakette olmadığı için çok az oluyor.Sizde sperm sayısı da fazla olduğu için şansınızın yüksek olduğunu düşünüyorum.
Bizde yıkamadan sonra ne çıkıyor hiç bilmiyorum, milyonlarla ifade ediliyor ama doğruyu tutturamadık henüzİnşallah canım ama memorial da 30 milyon çıktı ve yıkama sonrası 1.9 milyon çıkmış. Çok enteresan anlamıyorum o kadar spermden kala kala 2 milyon civarı kalıyor harakette olmadığı için çok az oluyor.
Allah yardımcımız olsun.
Evet kesinlikle 1 taneden oluyor olduktan sonra ama heryer farklı sonuç çıkarıyor anlamadım gitti 150 milyonlardan 30 milyona düştük üstüne birde yıkama sonrası çok düşük çıkıyor.Bizde yıkamadan sonra ne çıkıyor hiç bilmiyorum, milyonlarla ifade ediliyor ama doğruyu tutturamadık henüzolacak olduktan sonra 1 tanesi yetiyor diye düşünelim ne yapalım.
amh kac acabaSaklicennet kızlar bugün tüp bebek için adım attım 4 kutu gonal f yazdı aldım 1.040 tl ye amh değerime göre yumurtalarım fazlaymış eşimin sayı ve hızı düşük olduğunu söyledi adetin 3.gunu başlıcam iğnelere bunun dışında şuan bişe vermedi 25 i adet olmam gerek onu beklıyorum :)