genetik testle ilgili mesajına cevap yazmıştım, onu görmedin sanırım. Bizde de fshr geni bozuk, iğne işe yaramadı malesefArkadaslar bugun maillestik kaan aydosla infertilite panelini ginderdik genetik faktor oldugu icin duzeltilmesi cok zor ama yinede fshi yukseltip spermlerin beslenmesini saglamaya calisalim demis.klomen ve progeny m verdi iki ay kullanin demis.artik umudum kalmadi hareketliligi saglama konusunda.nisanda tup bebege baslicaz.
Nohut ve havuç yedir biz faydasini cok gördük hizda. ayaklarini üşutmesin antibiyotik almasinArkadaslar bugun maillestik kaan aydosla infertilite panelini ginderdik genetik faktor oldugu icin duzeltilmesi cok zor ama yinede fshi yukseltip spermlerin beslenmesini saglamaya calisalim demis.klomen ve progeny m verdi iki ay kullanin demis.artik umudum kalmadi hareketliligi saglama konusunda.nisanda tup bebege baslicaz.
Mrh hastasi olmaniz gerekiyo malesef cunku muayene sonrasi size mail sifresi veriyoMerhaba kaan aydosun hastası degılız maılle testlerı gondersem bıze cvp atar mı acaba maıl adresı nedır ruca etsem
Gordum canim evet.zaten alacagimiz cevabi biliyorduk ama insan yinede dr un agzindanda duyunca üzuluyogenetik testle ilgili mesajına cevap yazmıştım, onu görmedin sanırım. Bizde de fshr geni bozuk, iğne işe yaramadı malesef
TşkederimMrh hastasi olmaniz gerekiyo malesef cunku muayene sonrasi size mail sifresi veriyo
Bir aydir hergun nohut ve havuc yiyo ama tekrar test vermedik.genetikte sknti oluncada acikcasi artik hicbirseyin ise yaramicagini dusunuyorumNohut ve havuç yedir biz faydasini cok gördük hizda. ayaklarini üşutmesin antibiyotik almasin
Uzulme tedaviyle iyi beslenme ile oluyor hersey ben ona inaniyorum. kola meyv suları cips buskvi vs uzak kalsın 2 ay .yararını goreceksiniz sumaklı sogan her aksam masanizda olsun sarimsak ve soganla barisin hatta nette yazi okumustum sogan sarimsak bide bise daha vardi erkek kisirligi icin onunla tedavi yapiyorlardi nete yazarsan cikar yazıda adapazari sogani kelimesi bile geciyordu.bizimde kötüydü besiye cektim eşimi cips ve koladanda uzak durdu nar ari sütü polen kabak cekirdegi caksir suyu neler neler yedirdim faydasi ck oldu sayi ve hizdaBir aydir hergun nohut ve havuc yiyo ama tekrar test vermedik.genetikte sknti oluncada acikcasi artik hicbirseyin ise yaramicagini dusunuyorum
Cok tsk ederim ins bizdede faydasi olur yaptiklarimizin.caksirada basladik bu hf.artik infertilite menusune soganida ekleyeyimUzulme tedaviyle iyi beslenme ile oluyor hersey ben ona inaniyorum. kola meyv suları cips buskvi vs uzak kalsın 2 ay .yararını goreceksiniz sumaklı sogan her aksam masanizda olsun sarimsak ve soganla barisin hatta nette yazi okumustum sogan sarimsak bide bise daha vardi erkek kisirligi icin onunla tedavi yapiyorlardi nete yazarsan cikar yazıda adapazari sogani kelimesi bile geciyordu.bizimde kötüydü besiye cektim eşimi cips ve koladanda uzak durdu nar ari sütü polen kabak cekirdegi caksir suyu neler neler yedirdim faydasi ck oldu sayi ve hizda
belli olmaz canım inşallah işe yararGordum canim evet.zaten alacagimiz cevabi biliyorduk ama insan yinede dr un agzindanda duyunca üzuluyoilaclari iki ay kullan demis ama zaten nisani tedavi icin belirlemistik direk gitcez 2 ay sonrada cok bi degisiklik olmicak sanirim.
Bulutcum internet sitesine gir kayıt ol ve oradan misafir hasta olarak mail at biraz geç cevap döner Ama muhakkak döner.Tşkederim
İnternet sıtesı maalesef şifre istıyor gırılmıyorBulutcum internet sitesine gir kayıt ol ve oradan misafir hasta olarak mail at biraz geç cevap döner Ama muhakkak döner.
Eskiden öyle değildi. Sayfaya üye olup mail adresinle üye oluyordun gönderiyordun. Bence yapamamış olabilirsin. Orası Kaan hocanın ekmek kapısı sayılır bizler hep oradan ilk yazışıp yanına gittik oradan çağırdı bizi. Bence onu kapatmamıştır. İyice bak.İnternet sıtesı maalesef şifre istıyor gırılmıyor
Baktım baktım hatta aradım hemşiresıyle görüştüm maile cvp vermıyor dedı buraya gelmen gerekıyor dedı bı sız deneyebılırmısınız belkı de ben yspamadımEskiden öyle değildi. Sayfaya üye olup mail adresinle üye oluyordun gönderiyordun. Bence yapamamış olabilirsin. Orası Kaan hocanın ekmek kapısı sayılır bizler hep oradan ilk yazışıp yanına gittik oradan çağırdı bizi. Bence onu kapatmamıştır. İyice bak.
Canim benim Rabbim yeniden nasip etsin ve tamamina erdirsin insallah .Her namazdan sonra duamdasiniz .Cok zor ,cok agir bir yük.Rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş bizlerde çok güçlüyüz galiba. Ben hem hastalıktan hemde çocuk sahibi olamamaktan imtihandayım. Bazen çok yorulduğumu hissediyorumrabbim güç kuvvet versin hepimize.... bazen eşimin bi çocuğa sevgiyle bakması ,sanki onun olmayacakmış gibi bakması, masum bi çocuğun şekerinin olmadığı ve elinde şekeri olan çocuğa boynunu büküp bakması gibi , beni çok üzüyor. Çok hırpalanıyorum. Rabbim bu imtihandan anlımızın akıyla çıkmayı nasip etsin inş. Yaş 33 bakalım daha ne kadar bekliycez...
Benim esimdede vardi 3.derece ameliyat oldu hic at kestanesini duymadim biz ari sütü polen bal caksir havuç findik fistik keci boynuzu ve nohut kuru yaptik sonucumuz iyiye gidiyo bide takviye bi ilaci vardi asilama yapilacagi hafta icsin demisti doktor onu ictiEşimde varikosel var 1 grade acaba at kestanesi kullananlar olmuş mı faydasını gören
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?