Kara uzumu biz yedik hep ikimizde ama at kestanesi ilginç mis vardir bi hikmetiYanıklar baharatı aradım onlarda önerdı atkestanesı karaüzüm çekirdeği çok faydalıymış
Oo cok iyi bende iyice arastirim bu ay tutmazsa Ins aşılamam tutar.tutmazsa da at kestanesi bakim nasil oluyoVe oldukçada faydasını görmüşler, varıkosel at kestanesı arama yerıne yazdım bunlara ulaşabıldım daha da var
At kestanesi damarları açıp kan akışını sağlıyor. Varikoselin engellediği kan akışını rahatlatıyor ama ben güvenip deneyemedim deneyenler var. Biz trantal kullanmıştık.Ben burda yenıyım kullananlar olmuş faydasını da görmüşler kullananlarla irtibata geccenılsek cunkı ürün zehırleyebılıyormuş o yuzden tam net olarak arastırılması gerekıyor
Evet sayi hiz morlofoji sorundu ameliyat oldu degerler iyice düştü şaşırdık doktor yine ilac verdi icti eylulde .araliga kdr cok istedgmz gibi degildi ocakta duzelme oldu sayi ve hizda .ama asilamada morfolojiye bakmiyorlar sayi ve hizda düZelme var test sonucuna göreİnşallah tutar hiç de gerek kalmaz inşAllah bende arastırmadayım alcam buyuk ıhtımal morfolojı hareket sıkıntılı bızde sızde varıkosel bunlara etkisi oldu mu
Trantal nasıl memnun kaldınız mı bize dr hiç varıkoselle ilgili ilaç vermedı vitamın verdı bıde klomenAt kestanesi damarları açıp kan akışını sağlıyor. Varikoselin engellediği kan akışını rahatlatıyor ama ben güvenip deneyemedim deneyenler var. Biz trantal kullanmıştık.
Birşey diyemiyorum bizde değişen pek birşey hiç olmadı. Bizdeki rahatsızlık be onu da bilmiyorum. Varikosel ilaçla tedavi olmaz grade 1 de ameliyat olmaz.Trantal nasıl memnun kaldınız mı bize dr hiç varıkoselle ilgili ilaç vermedı vitamın verdı bıde klomen
arkadaşlar incir zeytin yağı kürünü uygulayıp faydasını gören varmı?
Her şerde Bi hayır vardır nasip kısmet, Rabbim tez zamandanasip eylesin ,sizin varıkosel sıkıntısı vardı değil mi aşıVe gecen ayin aynısı gebelik testi negatif bu sabah bu asilamada olmadi
canım herserde bi hayır vardır Rabbim tez zamanda hayıtlı evlat evlatlar nasip eylesin, peki dr soyledı mı tutmama sebebini sen d vıtamınıne baktırdın mı rahım fılmı cektırdın mi ve eşinin mırfolojı hareket sayı kaç tıVe gecen ayin aynısı gebelik testi negatif bu sabah bu asilamada olmadi
Yıkama işlemi sonrası toplamda 5 milyon sperm olması gerekıyor...adetin 2. Yada 3 günü klomen yada yumurta uyarıcı iğnelerle yaklaşık 1 hafta yumurtaların büyütülüyor 1 yumurtan yeterli büyüklüğe geldıgınde çatlatma iğnesi vuruyorsun ve bu iğneden 36 saat sonra aşılaman yapılıyor zor değil cnm normal vajınal muayene gibi eşinin yıkanan spermleri şırıngayla içine bırakıyor doktor başkada bişe yokMerhaba kızlar, aşılama için sayı kaç olmalı? Aşılama nasıl yapılıyor ağrılı bi işlem mi? Doktorum klomen verdi. Ben o kadar gerek yok ben ovulasyonla takip ediyorum dememe rağmen 2 ay kullan dedi. Çok saçma geldi klomen bana:) adet sorunum yok ki. Aşılama mı denesem diyorumda. Şansı falan kaç acaba? Bide morfolojiyi napıyolar aşılamada?
D vitaminim hep dusuk ama istemediler varikosel vardi morfoloji 1 di asilama evresinde devlette olduğum için herseyi istediler rahim cekildi kanlar verildi hersey yapildi esimin 1 ay arayla testini yüklicem simdiHer şerde Bi hayır vardır nasip kısmet, Rabbim tez zamandanasip eylesin ,sizin varıkosel sıkıntısı vardı değil mi aşı
canım herserde bi hayır vardır Rabbim tez zamanda hayıtlı evlat evlatlar nasip eylesin, peki dr soyledı mı tutmama sebebini sen d vıtamınıne baktırdın mı rahım fılmı cektırdın mi ve eşinin mırfolojı hareket sayı kaç tı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?