Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
izmirde tup bebek yaptiran varmi. esimde hareketlilik problmi vr. tup bebek.doktorundan randevu aldm. bu asamada bitkisel kurlerle takviye edioruz

Morfolojiyi sigara mı bozuyor ne bozuyor napmalıyız

Morfoloji düşükse tek şans tüp mü? Normal yolla imkansız mı

Görüştüğüm tüm üroloji doktorları sigara kullanmsyyn ve sigara ortamında bulunmayın sıkı şeyler gıyılmesın çok sıcak ortamlarda durulmamalı hormonlu gazlı içeceklerden uzak , stres ,cep tel cebin ön kısmında tutulmıyacak gibi şeyler söylediler

Sigaranın bozduğu söyleniyor evet. Ama benim eşim sabah kahvaltısını sigarayla yapmasına rağmen sonuç değişmedi bırakmasına rağmen. Ama doktorumuz içtiği sürece bozuk olur diyor. Zaten bozuk ve düzelmiyor bizim anlayacağın. Belki size iyi gelir bırakmak içiyorsa eşiniz:))

Bırakmıyor ve o içtıkce ben dellenıyorum

Ya bi tüp bebek doktoruyla gorustum .yuzde 1 bana yeter dıyor , bu yuzde 1 le dıyelım dolledı yınede düşük vs ıhtımalı olmaz mıkı , normal yolla zor ozaman

Faydası oldu mu

Sayi ve hiz iyise morfoloji yi doktorlar cok önemsemiyorlar
Sayı ve hız iyi ama sebepsiz denılıyor ozaman sorun ne ,dr umu mu degıstırsem ,olur bekle sorun yok dıye dıye 2 yılımı geçirdıler . Bir kere dıs gebelık geçirdim.hcg cekıldım .hersey normal dedi dr um .artık gına geldı baska dr a gıttım . Rahmın ustten basık dedı ve dıs gebelık gecırdıysen yenıden gecırme ıhtımalın var ,histereskopiyle yapısıklık varsa alalım dedi .anlamadıgım benım dr nıye bunu akıl edemıyo .morfoloji de sorunmus galıba

Reactions: Cac
Morfoloji düşükse tek şans tüp mü? Normal yolla imkansız mı
Normal yolla olanlarda varmış duyuyorum. Hatta sıfırla bile hamile kalan oluyormuş. Geçen gün biryerde okudum.morfolojiyle ilgili yeni yapılan bi araştırmaya göre gebeliğin hiçbir etkisi olmadığı ortaya koyulmuş. Hatta bizim şuan gittiğimiz dr. Gidin yoldan 10 kişiyi çevirip test yapın. 5 tanesinin morfolojisi 3 ün altındadır dedi bize. Sadece şuan için gebeliğin oluşmamasıyla ilgili hız sayı dna hasarı morfoloji falan öngörülüyor ama küçücük tek hücre içerisinde başka neler var kimbilir:))

Ben histereskopi oldum gecen hafta .şimdi acaba dogal yolla denesemmi , tüp mü yaptırsak bılemedım ,morfoloji düşük . Belkıde yapısıklık gıyittıyse rahımde tutma ıhtımalı artmıstır diye düşünuyorum .biyandan da dıs gebelık gecıren bırının yenıden dıs gebelık gecırme ıhtımalının yuksek olması korkutuyor benı

Baska doktora görünebilirsin fikir amacli tedavi amacli ben 3 dr göründüm en son devlette asilamaya basladik .doktir onemli morfoloji tabiki sorun ama 3 urologa göründi esim 2 si docentti sayi ve hiz iyise biz morfolojiyi onemsemiyorz dedi bizde 1.5 senedir ugrasiyoriz

Tup bebek imkanin varsa bekleme bence ol derim benim sahsi fikrim

Arkadaslar promeny m ve proxeed plusi birlikte kullanalimmi bilginiz varmi.kaan aydosa danisamadan hemen maili kapatiyo msja ama yanina gidince istediginiz herseyi sorabilirsiniz o gun geceye kadar sizin sorularinizi yanitlucam demusti ama dediklerini yapmiyorlar malesef.

Merhaba, progeny m’i biz 2 kutu kullandık, bildiğim kadarı ile proxeed plus ile benzer içeriklere sahip olduğu için birlikte kullanmanıza gerek yok diye düşünüyorum, her ikisi de e vitamini ve diğer takviyeleri içeren multivitaminler, elinizde hangisi varsa onu içmeye devam edin isterseniz, yeni bir kutu alırken doktorunuzun tavsiye ettiğini alırsınız.

Sen yanlış anlamışsın canım. Geceye kadar yanıtlayacağım derken ertesi güne kalmayacak gecikmeden cevap vereceğim demek istemiş.
İkisini bir arada kullanmanı tavsiye etmem zaten hemen hemen aynı şeyler var. Progeny kullanmanı tercih ederim. Ekstra l carnitin miktarı yüksekti yanlış hatırlamıyorsam proxeedde onu solgardan alıp kullan. Ben proxeed beğenmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…