Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hayır adetin 5. Günü gittim zaten sadece amh bakildi
Tüp bebeğe başlamadan adetli iken hormon testi yapılır e2 progesteron önemlidir başlarken gelen sonuca göre ilaç ayarlaması yapılır hormonlar uygun değilse tedaviye başlanmaz. Burada çok yazıyoruz yada internetten sizde bakarsanız süreç nasıl ilerliyor doktorların atladığı şeyleri hatırlatırsınız .Şimdi unutun bunları inşallah herşey güzel olur.

KIzlar ovulasyon testi aldım çift çizgiyi görünce mi çift cizgıden sonra ki gün mü denemek gerekır bu da adetle 9.gün
Cift cizgi cok koyu olması lazum ikisi ayni renk olunca kimisi çizgiyi görünce pespese yap diyo kimisi cizgi siliklesmeye başlayınca. Biz genelde cift cizgiyi gördüğümuz aksam yapiyorux senle ben ayni gibiyiz ben 30 ocakta regl oldum yumurtam tahmini 11 şubat 12 şubatta catlama bekliyorm bende buginden itibaren test yapcam.adet duzenim 27 28 gun. benim adetin 12.gunu ama daha yumurtam pazartesi sali catlicak eger 28 gunse dongun normal sartlarda adetin 14 ile 17 gun arasi catlar ben genelde soyle hesaplarım bi sonraki adet tarihinden 14 gun geri giderim o 2 gunde birinde catlar

Kızlar eşimin sonuçları resimdeki gibi 1 yıl bile olmadı evleneli yaşım 31 acaba doğal yollarla hamile kalır mıyım. İçim içimi yiyor cevap verirseniz çok mutlu olurum

Eklentiler

• E7E1B99F-3A16-4647-BDC8-09345453D9EC.webp
    E7E1B99F-3A16-4647-BDC8-09345453D9EC.webp
    69,7 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar eşimin sonuçları resimdeki gibi 1 yıl bile olmadı evleneli yaşım 31 acaba doğal yollarla hamile kalır mıyım. İçim içimi yiyor cevap verirseniz çok mutlu olurum
Sadece sperm sayınız az onu yükseltmeniz gerekli. Doğal yolla hamile olasılığınız yüksek eğer sizde bir problem yoksa.
Sperm sayısını sperra emodex gibi ilaçlar arttırıyor. Ekstra aktarlardan macunlar alınabilir ama ben sperrayı kullandım sayıda artış oldu. Emodex ile de artış olan arkadaşlar var karar sizin ama değerler iyi canınızı sıkmayın.

Sadece sperm sayınız az onu yükseltmeniz gerekli. Doğal yolla hamile olasılığınız yüksek eğer sizde bir problem yoksa.
Sperm sayısını sperra emodex gibi ilaçlar arttırıyor. Ekstra aktarlardan macunlar alınabilir ama ben sperrayı kullandım sayıda artış oldu. Emodex ile de artış olan arkadaşlar var karar sizin ama değerler iyi canınızı sıkmayın.

Çok teşekkür ederim cevabınız için bende bi sıkıntı yok muayene oldum çok şükür. Allah isteyen herkese nasip etsin artış için uğraşacağız artık içim rahatladı . Herşey nasipmiş gerçekten hele ki çocuk konusu herşeyin hayırlısı olsun inşallah herkes tüm anne adayları anne olmak isteyenler için

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. 2 senelik evliyim çocuk sahibi olmayı düşündük ama eşimin yumurtalıklardan biri hareketliymiş. Bu sebepten sperm sayısı ve hareketliliği çok azmış. Doktorun verdiği ilaçları kullanacak bakıcaz değişim var mı. Değerleri size atıyorum bu konuda tecrübeli arkadaşlar bana yardımcı olursa çok ama çok sevinicem:KK49:

Eklentiler

• 28D87F06-C49E-46F9-A449-087A37FE48D4.webp
    28D87F06-C49E-46F9-A449-087A37FE48D4.webp
    68,1 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. 2 senelik evliyim çocuk sahibi olmayı düşündük ama eşimin yumurtalıklardan biri hareketliymiş. Bu sebepten sperm sayısı ve hareketliliği çok azmış. Doktorun verdiği ilaçları kullanacak bakıcaz değişim var mı. Değerleri size atıyorum bu konuda tecrübeli arkadaşlar bana yardımcı olursa çok ama çok sevinicem:KK49:
Dr ne verdi bilmiyorum ama deneme yanılma yöntemiyle size beyin iyi geldiğini öğreneceksiniz. Zaman alabilir ama inşallah yarayan bir vitamin bulabilirsiniz. Dediğiniz gibi bütün parametrelerde düşüklük var fakat çok çok da kötü değil. Takviye aldıkça yükselebilir. Ben size bir kaç takviye ismi yazayım siz araştırın. Sperra emodex opstravent promen k proxeed plus progeny m bunlar sayı ve hız için işe yarayan takviyeler. İnşallah sonuç alırsınız

Dr ne verdi bilmiyorum ama deneme yanılma yöntemiyle size beyin iyi geldiğini öğreneceksiniz. Zaman alabilir ama inşallah yarayan bir vitamin bulabilirsiniz. Dediğiniz gibi bütün parametrelerde düşüklük var fakat çok çok da kötü değil. Takviye aldıkça yükselebilir. Ben size bir kaç takviye ismi yazayım siz araştırın. Sperra emodex opstravent promen k proxeed plus progeny m bunlar sayı ve hız için işe yarayan takviyeler. İnşallah sonuç alırsınız
Doktor proviron, bemiks ve avikap verdi. Ama bu süreçler biraz uzun sürüyormuş eşimde pek beklemek istemiyor. Hemen tüp bebek vb yöntemlere başvuralım diyor. Benimde hiç bilgim yok bu konularda, değerler düzeltilemeyecek gibi mi acaba

İnşallah Hepinizin transferleri olumlu olur.Tüp bebek aşamaları çok can acıtıcı mı.Bizde tüp bebek tedavisi olacağızda korkuyorum

Sayi birazcık az ama artirma mumkun morfoloji ve hiz iyi cikmis hızı biraz daha arttirmak icin havuc tabiki. Ve caksir suyu keciboynuzu ozu ari sütü polen ozellikle havuctan cok memnunuz duzenli tüketim de sayi ve hizi etkiliyor takviye ilacta olur neofortil kullandik biz

Doktor proviron, bemiks ve avikap verdi. Ama bu süreçler biraz uzun sürüyormuş eşimde pek beklemek istemiyor. Hemen tüp bebek vb yöntemlere başvuralım diyor. Benimde hiç bilgim yok bu konularda, değerler düzeltilemeyecek gibi mi acaba
Değerlerin düzelip düzelmeyeceğini takviye kullanmadan bilemeyiz. Burada düzelen de var senelerce uğraşıp düzeltemeyenler var maalesef.

Back
X