Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benimde 31 yumurtam toplanmıştı. 20 tanesi olgundu işleme alındı.
3. Gün 16 tane, 4. Gün 11 tane ve 5. Güne sadece 3 tane embriyom kaldı. Tabi bizde spermde dna hasarı vardı. 5. Güne kalan 3 embriyo donduruldu. Başta üzülmüştüm o kadar ymurtadan sadece 3 tane kaldı diye ama şimdi nasibimde varsa o üç taneden biri benim evladım olur diyorum. Embriyoları az kalan arkadaşlar için söylüyorum üzülmeyin 5 tane donmuşu olup hiç tutmayan da var 1 tane donmuşu olup tutanda. Tamamen nasip meselesi. İnşallah kalan embriyolarımız hayırlı evlat olsun.

Sayi birazcık az ama artirma mumkun morfoloji ve hiz iyi cikmis hızı biraz daha arttirmak icin havuc tabiki. Ve caksir suyu keciboynuzu ozu ari sütü polen ozellikle havuctan cok memnunuz duzenli tüketim de sayi ve hizi etkiliyor takviye ilacta olur neofortil kullandik biz
Lapland çok teşekkür ederim bu hafta takviyelere başlıcam havuç suyu falan ne gerekirse artık moral oldu ☺️

Merhaba. 10 yumurta toplanmıştı 8 i işlem görmüş 7 si dollenmis 1. gün ancak 3. gune 2 embriyo kalmış. Bunlardan birini bugün transfer edecekler diğerini de 5. gune gider mi diye bakacaklar ama 5. gune gitme ihtimalide zayıf. Sperm ve yumurta kaynaklı sorunlar varmış. Bugün transfer olacak kalan 1 embriyo tutmazsa bütün uğraşlar yine boşa

Merhaba. 10 yumurta toplanmıştı 8 i işlem görmüş 7 si dollenmis 1. gün ancak 3. gune 2 embriyo kalmış. Bunlardan birini bugün transfer edecekler diğerini de 5. gune gider mi diye bakacaklar ama 5. gune gitme ihtimalide zayıf. Sperm ve yumurta kaynaklı sorunlar varmış. Bugün transfer olacak kalan 1 embriyo tutmazsa bütün uğraşlar yine boşa
İnşallah rabbim emeklerini boşa çıkarmaz dualarım seninle

emeklerinizin karşılığını alırsınız inşallah.. peki diğer embriyo 3. günü dondurulma imkanı var mı ??? merak ettim

yada dondurulsa sağlıksız mı olur ??

dna sperm testi aklıma takıldı. çoğu insan yaptırıyor ?? bize gerek yok demişti hoca. şimdi aklıma takıldı acaba yaptırsak mı tüp bebek öncesi... bu ay başlayalım istiyorduk ama bilemedim kafam karıştı gene ???? eşimde sayı ve hız problemi var.. 1 yıla yakındır promotil men kullanıyor.. hız bu süreçte arttı %30 gibi oldu. yarın eşim test gidecek sprem dondurulması yapılcak. acaba tek testle ikisinede bakabilirler mi ??????

Back
X