Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HAYırlı olsun canım. İnşallah bu kez tutunur yavrun.Rabbim hayırlısıyla nasip ederse ben de bugün transferimi oldum kızlar. Allahım hepimizin dualarını kabul etsin boş kucaklarımız dolsun![]()
KAÇ yumurtan toplandı inşallah hepsi döllenir. Güzel haberler bekliyorum.Selam kızlar benim de yumurta toplama işlemim oldu bugün. Yarın sabah döllenme durumları belli olacak, merak içindeyim
Aaaaa seninde tüp bebek yaptığını bilmiyordum hayırlı olsun canım inşallah sımsıkı tutunur dondurulmuş mu vardı yoksa tazemiRabbim hayırlısıyla nasip ederse ben de bugün transferimi oldum kızlar. Allahım hepimizin dualarını kabul etsin boş kucaklarımız dolsun![]()
Hadi hayırlısı canim rabbim gönlüne göre versin inşallahSelam kızlar benim de yumurta toplama işlemim oldu bugün. Yarın sabah döllenme durumları belli olacak, merak içindeyim
22 yumurtam toplandı, yumurtalar iyi dedi doktor inşallah 1 tanesi bana bebek olur.KAÇ yumurtan toplandı inşallah hepsi döllenir. Güzel haberler bekliyorum.
Amin canım inşallah hepimiz tek tek güzel haberleri alalımHadi hayırlısı canim rabbim gönlüne göre versin inşallah
Maaşallah canım. İnşallahhhh inşallah bir kaçı sana hayırlı evlat olur.22 yumurtam toplandı, yumurtalar iyi dedi doktor inşallah 1 tanesi bana bebek olur.
Lapland çok teşekkür ederim bu hafta takviyelere başlıcam havuç suyu falan ne gerekirse artık moral olduSayi birazcık az ama artirma mumkun morfoloji ve hiz iyi cikmis hızı biraz daha arttirmak icin havuc tabiki. Ve caksir suyu keciboynuzu ozu ari sütü polen ozellikle havuctan cok memnunuz duzenli tüketim de sayi ve hizi etkiliyor takviye ilacta olur neofortil kullandik biz
İnşallah rabbim emeklerini boşa çıkarmaz dualarım seninleMerhaba. 10 yumurta toplanmıştı 8 i işlem görmüş 7 si dollenmis 1. gün ancak 3. gune 2 embriyo kalmış. Bunlardan birini bugün transfer edecekler diğerini de 5. gune gider mi diye bakacaklar ama 5. gune gitme ihtimalide zayıf. Sperm ve yumurta kaynaklı sorunlar varmış. Bugün transfer olacak kalan 1 embriyo tutmazsa bütün uğraşlar yine boşa
emeklerinizin karşılığını alırsınız inşallah.. peki diğer embriyo 3. günü dondurulma imkanı var mı ??? merak ettimMerhaba. 10 yumurta toplanmıştı 8 i işlem görmüş 7 si dollenmis 1. gün ancak 3. gune 2 embriyo kalmış. Bunlardan birini bugün transfer edecekler diğerini de 5. gune gider mi diye bakacaklar ama 5. gune gitme ihtimalide zayıf. Sperm ve yumurta kaynaklı sorunlar varmış. Bugün transfer olacak kalan 1 embriyo tutmazsa bütün uğraşlar yine boşa
yada dondurulsa sağlıksız mı olur ??Merhaba. 10 yumurta toplanmıştı 8 i işlem görmüş 7 si dollenmis 1. gün ancak 3. gune 2 embriyo kalmış. Bunlardan birini bugün transfer edecekler diğerini de 5. gune gider mi diye bakacaklar ama 5. gune gitme ihtimalide zayıf. Sperm ve yumurta kaynaklı sorunlar varmış. Bugün transfer olacak kalan 1 embriyo tutmazsa bütün uğraşlar yine boşa