Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar transferden sonraki günlerde sizden e2 ve progesteron testi istendi mi? Her merkez istemiyormuş sanırım.
Benden istenmedi canım. Benim de ilaçlarım var belki ondandır ağrılar.
Suskun Ceylan Suskun Ceylan evet hiçbir şey hissetmeden somum alan çok kişi var. Bizim alıp almayacağımız belli değil. Adet ağrısı yaşadıkça adet olacağım diye korkuyorum. Bu daha tedirgin edici

Saklicennet Saklicennet canim adet oldun mu.? Merak edyrm hepinizi .surecini firsat buldukca yazarsan sevinirim . Dualrim tedavi olanlar ve olacaklar icin .ben de yazi beklrym bu surecte sizden fikirler alacagm ins. Bu bahar da her cicek gibi hepimiz tomurcuklanalim ins :))
Bugün adet günüm kahrolası 2.5 senedir istenmediği halde geliyor. Şimdi gelsin istiyorum gelmek bilmiyor. Çok inat birşey herşeyin tersini yapıyor :D eşim bile bugün kaç kez aradı ne var ne Yok, gelen giden var mı? Diyor:KK48: çok heyecanlı ve sabırsızım her günümü ne istediklerini neler yaptıklarını anlatacağım inşallah. :)
Bugün kendi kendime dedim ki şimdi bir sürpriz olsada hamile olduğumu öğrensem dünyalar benim olur. :)

Kızlar transferden sonraki günlerde sizden e2 ve progesteron testi istendi mi? Her merkez istemiyormuş sanırım.
Evet canım isteniyor hatta buna göre ilaç belirleniyor. Sen dondurulmuş tedavi oldun ne ilacı kullanıyorsun? Hormon aldın mı?
L Longway2015 Suskun Ceylan Suskun Ceylan kızlar güzel düşünün güzel olsun inşallah. Haraketsiz kalmak iyi değil zaten haraket ediyorum diye endişe etmeyin. Embriyonun beslenmesi için kan akışı lazım bunun içinde haraket ve bol su. Birsürü kalp atışı duymak istiyoruz. :KK200:
:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Saklicennet Saklicennet canım benim benimde içimden öyle geçti:halay:Sürpriz yapsa bize bebiş ne güzel olur:emir_bebek:
Ahhh kuzum ilaç işine gelince almaz mıyım bir sürü hormon alıyorum:olamaz: estrofem başta. Sayısı arttırıldı bu e2 testinden sonra.progestan, crinone jel de var. Ekstra coraspirin, kan sulandırıcı iğne, balık yağı ve bir vitamin. Tüm gün ilaç takip ediyorum anlayacağın:işsiz:

Hem kadındaki yumurta kalitesini hemde erkekteki sperm kalitesini düzeltici Dr hastane ilaç yok mudur ve bu tedavileri yapıp eldeki verileri duzeltip daha sağlıklı kaliteli embriyolar oluşturup tüp bebeğe hazırlayacak yerler, yok mudur böyle kişi yada yerler

Hem kadındaki yumurta kalitesini hemde erkekteki sperm kalitesini düzeltici Dr hastane ilaç yok mudur ve bu tedavileri yapıp eldeki verileri duzeltip daha sağlıklı kaliteli embriyolar oluşturup tüp bebeğe hazırlayacak yerler, yok mudur böyle kişi yada yerler
Ben memorial şişlide tedavi göreceğim inşallah. Şu ana kadar memnunum. Memorial ayfasıda var inceleyebilirsin. Takviyeye gelecek olursam bir arkadaşım negatiften sonra eşine 2 ay astalife emodex e vitamini falan kullandırdı kendide q10 omega 3 folikasit aldı ikizlerine hamile.

Saklicennet Saklicennet canım benim benimde içimden öyle geçti:halay:Sürpriz yapsa bize bebiş ne güzel olur:emir_bebek:
Ahhh kuzum ilaç işine gelince almaz mıyım bir sürü hormon alıyorum:olamaz: estrofem başta. Sayısı arttırıldı bu e2 testinden sonra.progestan, crinone jel de var. Ekstra coraspirin, kan sulandırıcı iğne, balık yağı ve bir vitamin. Tüm gün ilaç takip ediyorum anlayacağın:işsiz:
Haha keşke öyle birşey olsa ama ben bu ay hiç dikkat etmedim. Basketbol bile oynadım :-)
Natural transferi merkezler uygulamıyor mı? Hiç ilaç vermeden kontrollü transfer yapıyorlar. Şuan saydığın ilaçlara o kadar yabancıyım ki. İlk kez kendimi ilaçlara yabıncılaşmış hissediyorum :skandal: :)

Ben memorial şişlide tedavi göreceğim inşallah. Şu ana kadar memnunum. Memorial ayfasıda var inceleyebilirsin. Takviyeye gelecek olursam bir arkadaşım negatiften sonra eşine 2 ay astalife emodex e vitamini falan kullandırdı kendide q10 omega 3 folikasit aldı ikizlerine hamile.
Doğal yolla mı hamile kaldı arkadaşın. İyi de bu ilaçları içmek için doktor tavsiyesi gerekmez mi. Neden doğru doktor hastane denk gelmiyor

Haha keşke öyle birşey olsa ama ben bu ay hiç dikkat etmedim. Basketbol bile oynadım :-)
Natural transferi merkezler uygulamıyor mı? Hiç ilaç vermeden kontrollü transfer yapıyorlar. Şuan saydığın ilaçlara o kadar yabancıyım ki. İlk kez kendimi ilaçlara yabıncılaşmış hissediyorum :skandal: :)
Aman yabancı kal diyeceğim de ilaçsız yumurta takibi yapılsada bunlardan bazılarını transfer sonrası illa ki vereceklerdir. Yumurta toplamadan öncesini hatırlamak istemiyorum o kısım bir sürü iğne:KK35:

Bak gördün mü onuda vermedi benim doktor nasıl yaptı bu tüp bebeği hiç anlamadim
Vardır bir bildiği kuzum jeli yeterli gördü herhalde. Bende burda başka bir ilaç ismi duyuyorum. Onu soracaktım doktora unutmuşum:KK43: onu vermiyorlar galiba benim merkezde. Folic asiti ihmal etme

Doğal yolla mı hamile kaldı arkadaşın. İyi de bu ilaçları içmek için doktor tavsiyesi gerekmez mi. Neden doğru doktor hastane denk gelmiyor
Hayır yine tüp bebekle.
Drlar pek önermiyor takviye onada bir tek dr önerdiği astalifedı. Diğerlerini kendi kullandı. Bende dr önermeden birsürü şey kullandım eşimde aynı şekilde bakalım sonuç me olacakZ

Aman yabancı kal diyeceğim de ilaçsız yumurta takibi yapılsada bunlardan bazılarını transfer sonrası illa ki vereceklerdir. Yumurta toplamadan öncesini hatırlamak istemiyorum o kısım bir sürü iğne:KK35:
Pöffff ben biraz dozu az kullanacağım galiba :) iğneye de hiç bakamam :-)

Bak gördün mü onuda vermedi benim doktor nasıl yaptı bu tüp bebeği hiç anlamadim
Ben tam bilmiyorum canım ama bazen sadece jel de veriliyor. Sen şuan bebeğine odaklan allahım ol derse olur inşallah.
Dr hastaneni de hiç sevmedim. Bir daha kapısını bile açma. Minnoşun seninle olsun inşallah.

Back
X