- 6 Ağustos 2018
- 867
- 465
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlkini bilmiyorum 2.cisinde düşüktüDaha once ki denemelerinizde de sperm dna hasarı düşük muydu. Yoksa bu deneme sırasında mi böyle düşüktu.
Düşük olmasına rağmen olmamıştı yaniİlkini bilmiyorum 2.cisinde düşüktü
Bence stres en önemli sorun. Kilo problemi olmasın dengeli beslenme gereklitüp bebek tedavi süresince neler yapmamız nasıl beslenmemiz lazım ??
kilo problrmi yok. beslenmeme dikkat ediyorum. stres onla nasıl başa çıkacam bilmiyorummm.... ????Bence stres en önemli sorun. Kilo problemi olmasın dengeli beslenme gerekli
çalışıyorum o yüzden kafama takmama çalışacam artık. işe konsantre olmaya çalışacam. masa başındayım zaten. bakalım iş yerindekilerine ne diyecem ??Bence stres en önemli sorun. Kilo problemi olmasın dengeli beslenme gerekli
Ayy canım inşallah bebişinin sancılarıdır. :)Transferin beşinci günü ve inanılmaz adet ağrısı gibi ağrılar çekiyorum kızlar. Böyle bir şey yaşayan var mı ? Dün de girmişti ara ara ama şu an baya fena
Nefes egzersizi yaz stres icin o birebir gunde 10 kere derin nefes al ver ama diyafram sismesi lazim netten bakarsinkilo problrmi yok. beslenmeme dikkat ediyorum. stres onla nasıl başa çıkacam bilmiyorummm.... ????
Genel olarak yaşanılan normal bir durum sanırım. Ağrı çektiğini yazan çok.Ben arada hafif hissediyorum adet ağrısı gibi. Benim ağrı genelde sol kasıkta hatta bacağıma vuruyor. İlaçların etkisi mi bilmiyorumTransferin beşinci günü ve inanılmaz adet ağrısı gibi ağrılar çekiyorum kızlar. Böyle bir şey yaşayan var mı ? Dün de girmişti ara ara ama şu an baya fena
Yumurtalıkta ağrı ve mide bulantısı, bel ağrısı var. bugün transfer de de 4. Gün. Bence bunlar stres ve hareketsizliğe bağlı şeylerTransferin beşinci günü ve inanılmaz adet ağrısı gibi ağrılar çekiyorum kızlar. Böyle bir şey yaşayan var mı ? Dün de girmişti ara ara ama şu an baya fena
evet merkezdeyizMedova y
Merkezde misiniz?
Öğretmenim canım okula başladım. Hareketsiz olmam mümkün değil şu anda da stres belki yapıyorumdur. Bugün kafam daha çok dağıldı gerçi işe gidinceYumurtalıkta ağrı ve mide bulantısı, bel ağrısı var. bugün transfer de de 4. Gün. Bence bunlar stres ve hareketsizliğe bağlı şeyler
ya bugün okulda son saatler çok ağrıdı ondan merak ettim.Bi an adet olacağım sandım. Zorla geldim eve. Uzanınca daha rahatladım.Genel olarak yaşanılan normal bir durum sanırım. Ağrı çektiğini yazan çok.Ben arada hafif hissediyorum adet ağrısı gibi. Benim ağrı genelde sol kasıkta hatta bacağıma vuruyor. İlaçların etkisi mi bilmiyorum
Keşke 1 hafta daha evde dinlenseydiniz. Umarım çektiğimiz tüm sıkıntıların sonunda hepimiz güzel haberler alirizÖğretmenim canım okula başladım. Hareketsiz olmam mümkün değil şu anda da stres belki yapıyorumdur. Bugün kafam daha çok dağıldı gerçi işe gidince
Yok istemediii ayrıca ben niye bişe hissetmiyorum yaKızlar transferden sonraki günlerde sizden e2 ve progesteron testi istendi mi? Her merkez istemiyormuş sanırım.
Yok istemediii ayrıca ben niye bişe hissetmiyorum ya![]()
Hissetmeden güzel haberi alan çok kiYok istemediii ayrıca ben niye bişe hissetmiyorum ya![]()