Yanlış bilmiyorsam preseed jel kullanmıştın değil mi canım nerden aldın eczaneden mi
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım bize dua et olur muKizlar 86 cikti
Tabi ki Rabbim nasip etsin eve gideyim de yazcam size her biseyi aglayarakAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım bize dua et olur mu
yaaaaaaaaaa cok guzellll zaten sonuc cikmadan ben seni hamile olarak yazmistimKizlar 86 cikti
Canim listeye beni de ekle hangi bilgiler lazimKac aydir ugrasiyodunuz canimAfilim92
yaaaaaaaaaa cok guzellll zaten sonuc cikmadan ben seni hamile olarak yazmistim
Kac yasinda oldugun, kac zamandir bekledigin nereli oldugun falan diye yazalim dedik canim ama istedigin bilgileri verebilirsin ona gore ekliim seni deCanim listeye beni de ekle hangi bilgiler lazim
ya sorma canim. Ilk sayfada bi suru bebis oldu :)Bir ara grup halinde depresyondaydik ya kizlar üstüne bu haberler çok iyi oldu, umutlarim yeşeriyor sayenizde
26 3 sene 5 dusuk izmirKac yasinda oldugun, kac zamandir bekledigin nereli oldugun falan diye yazalim dedik canim ama istedigin bilgileri verebilirsin ona gore ekliim seni de
ya sorma canim. Ilk sayfada bi suru bebis oldu :)
Sonucu benimle paylaşırsan cok sevinirim tekrar hayırlı olsuncok tesekkür ederim canım. Sayımız hep düştü evet. Son test ekim ayında 1.9ml du. Hasarı bilmiyorum 9 kasımda Dna hasar testi yaptı sonucları b2kliyoruz. Estafurulla ne zaman istersen sorabilirsin. Yardımcı olabilirsem ne mutlu bana
Neden istemiyorsunuz impryl? Bizede emodexi kesip bunu verdi cnm ya-Pandora- canım sen impryl kullandırmak istemiyorsun eşine emodex aldiracaktin Kaan hocaya soracaktır,sordun mu ne cevap verdi?bizde sevmedik bu vitamini pek emodex kullanmak istiyoruz
kiz dur bi o heyecandan yemek falan yememistir, daha ilk günden bebişi aç birakmasin teyzesi :)
bizim değerlerde bir gelisme olmadi aksine 45 milyondan 10 milyona düstü, hareket 0dı, yine 0... hocaya mesaj attim ama daha çok var, O yüzden emodexe geçtim, içeriği daha geniş bence. Larginin ve qenzim q 10 da kullanmak istiyordum, icinde varNeden istemiyorsunuz impryl? Bizede emodexi kesip bunu verdi cnm ya
Loyyyy looooyy lay lay loooommm hamişsin artık yuppiaaaaaKizlaaaaaaaaaarrrrr
canımmm aramıza hosgeldinn :* cok sevindim adina saglikla kucagina alirsin insallah.. Ne guzel ayni donemde mucize bir sekilde hamile kaldik ikimizde.. Darisi diger arkadaslarin basina insallah.Kizlar 86 cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?