Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel yumoşlar toplanır inşallahKizlar yarin opum var. Bunu yazmaķ bile benm icn buyuk ilerleme. Dualarinizi bekiyorum hepinizden. Ins guzel gecer dollenme olur![]()
Hadi hayırlısı olsun inşallah. Dualarımız seninle :)Kizlar yarin opum var. Bunu yazmaķ bile benm icn buyuk ilerleme. Dualarinizi bekiyorum hepinizden. Ins guzel gecer dollenme olur![]()
Antibiyotik tedavisi gördük canım sonraki tahlilde geçmişti
Ileri hızı nasıl geçti neler yaptiniz
Ileri hızı nasıl geçti neler yaptiniz
Antibiyotik olarak hangi hapı kullandınız? Ve antibiyotik erkek spermlerine zarar vermedimi?Antibiyotik tedavisi gördük canım sonraki tahlilde geçmişti
İnşAllahKizlar opum kolay gecti sukur az kasik agirisi var. 12 yumos olmus umarim.dollerinir.
Inşallah canım rabbim gönlüne göre versin :)Kizlar yarin opum var. Bunu yazmaķ bile benm icn buyuk ilerleme. Dualarinizi bekiyorum hepinizden. Ins guzel gecer dollenme olur![]()
1 ay boyunca sabah akşam mı içti keciboynuzu kürünü1 ay boyunca keçiboynuzu kürü,g ünde iki kuru incir ve günde bir tane 200 mg E-vitamini kullandi.
1 ay boyunca keçiboynuzu kürü (saraçoğlunun), gunde iki tane kuru incir yedi ve gunde bir tane 200mg e-vitamini içti
Ön hazırlık yapmadan tüp bebeğe başlanmıyor. Önce sorun belirleniyor, eksik testleriniz varsa yapılıyor ve vitamin desteği sağlanıyor iki üç ay.Promenk bizde işe yaramamıştı. Progenym güzel sonuç vermişti ama. Tüp bebek için görüşmeye gttik dün irenbeye. Rahim filmi çekiminden bahsetti. Tüp bebek merkezindeki adam şaşırttı beni. Doğal olabilir hgsden sonra belli olcak dedi. Halbuki ben tüp yapalım demiştim.
ÇOK SAĞOL CANIM BENİMMMerhaba kizlat nasilsiniz?
Tanidiklarimdanzeynep hatice ve
sekerim00 hamileymis tebrik ederim cok sevindim. Ben de bebeleri buyutmeye calisiyorum Allah.im tum arkadaslara ayni duygulari yasatsin
![]()
Teşekkürler cnm Allah razı olsunMerhaba kizlat nasilsiniz?
Tanidiklarimdanzeynep hatice ve
sekerim00 hamileymis tebrik ederim cok sevindim. Ben de bebeleri buyutmeye calisiyorum Allah.im tum arkadaslara ayni duygulari yasatsin
![]()
Teşekkürler cnmÇOK SAĞOL CANIM BENİMM
@zeynep hatice BENDE ÇOK TEBRİK EDERİM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN
Yumurtalar döllendi mi?nezaman transferiniz olacak?Kizlar opum kolay gecti sukur az kasik agirisi var. 12 yumos olmus umarim.dollerinir.