• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İlk ay günde 2 tane kullandım 2. Ay bir tane kullandım. Sperm sayımız çok kötüydü ilk yaptığımızda 0 canlı sperm vardı 6 milyon ölü sperm vardı ama eşim o ay çok hastalanmıştı. Sonra toparladı gebe kaldığım ayda 1 cc de 15 milyondu ileri hareketlimizde % 72 olmuştu.
Çok teşekkür ediyorum canım 🤗

canım bizim ramazana denk geldiği için çok sık olmuyordu belkide sadece bi günle oldu hiç ama hiç bilmiyorum ben yumurtladığımı bile takip etmedim bende sadece bir ay inofolic combi kullanarak hamile kaldım
benim yumurtlama sorunumda vardı o çok yardımcı oldu
tavsiye ederim kesinlikle
eşinde azda olsa sperm varsa denemelisin
eşimde promen k kullanıyodu 2 aydır
Sperm sayısı 10 milyon. Klomen, keciboynuzu kürü ve vitamin desteği kullanıyor o zaman ben inofolic ı bırakmayayım 🤗

İlk ay günde 2 tane kullandım 2. Ay bir tane kullandım. Sperm sayımız çok kötüydü ilk yaptığımızda 0 canlı sperm vardı 6 milyon ölü sperm vardı ama eşim o ay çok hastalanmıştı. Sonra toparladı gebe kaldığım ayda 1 cc de 15 milyondu ileri hareketlimizde % 72 olmuştu.
Canım eşin ne kullandı nasıl duzeldi

Canım eşin ne kullandı nasıl duzeldi
30CC2CDF-C7C9-4AF5-BA03-0F326F6218E0.webp Bunları kullandı cnm.

Çok teşekkür ederim :) ne gibi şeylerle artırılır ben soğuk sıkım keçiboynuzu özü aldım yeterli olur mu
Havuç suyu çok etkiliymiş hız için onu bende denemeyi düşünüyorum siz be zamandır çocuk istiyorsunuz ameliyat oldu mu eşiniz 🥰

Havuç suyu çok etkiliymiş hız için onu bende denemeyi düşünüyorum siz be zamandır çocuk istiyorsunuz ameliyat oldu mu eşiniz 🥰
Biz 5 aydır istiyoruz bende pko var doktorum eşinde sperm testi yaptirsin tedavimizi ona göre yapalım dedi testi çarşamba yaptırdı henüz doktora göstermedi

Biz 5 aydır istiyoruz bende pko var doktorum eşinde sperm testi yaptirsin tedavimizi ona göre yapalım dedi testi çarşamba yaptırdı henüz doktora göstermedi
Varikosel var mı diye baktırın mutlaka morfoloji de çok önemli bir konu testinizde göremedim ama

Back
X