Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hepinize merhaba arkadaşlar öncelikle hiç yazmayıp uzaktan takip eden biri olarak Afilim92 okadar mutlu oldum ki o kadar çabaladın sanki seni tanıyormuşum gibi hergün topiğe girip senden haber aldım bu kadar güzel kalbin mukafatı da budur ne emodeks ne başka bisey duaların gücü ben bunu anladım.. Allah ım bu mutluluğunu evladını kucağına aldığında da yaşatsın inşallah. Aynı şekilde A Alevce7 ve Defnelfin Allah ım sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin. Bana gelince eşim azosperm yani biz sizin gibi var olan bir şeyi iyi etmek için uğraşmıyoruz. olmayan birseyi oldurmaya çalışıyoruz. Bizde hiç sperm yok şuan kaan hocada tedavideyiz. Ama benim hep umudum var çünkü ben güçlüyüm bunu yazarken bile boğazım düğüm düğüm çünkü güçlü olmak zorundayım ben güçlü olayı ki eşim benden o desteği alsın. ağlamadığım gün yoktur ama hiç ona yansıtmadım çünkü çok hassas onu daha fazla üzmeye yüreğim dayanmaz. o yüzden sizlerden şuan çok çok geriden gelsekte benim içimde ufacıkta olsa bir ışık var. Sizde hiç bir zaman kaybetmein o ışığı emi

izmir3534 Allah razi olsun canim benim .Azo olup bebegi olan insanlar var bu forumda biliyorsundur hic yokken bir anda sperm cikisi basliyor bu mucize degil de ne ki .Nacizane tavsiyem esine her gun 7 zeytin 1 incir yedir kahvaltida .Ben Kur an okumaya guc bulamadığım zamanlarda hep Meryem Suresi actim ve her dinledigimde agladim .surenin manasini idrak ederek dinlemeni tavsiye ederim orda ne diyor peygamber benim karim kisirdir nasil olacak Ama Rabbim nasil veriyor mucizesini her sey kalpten inanmakla geliyor

tesekkurler canim darisi basina insallah. Benim bir tanidigimda ayni sekildeydi ama cocuk sahibi olabildi sanirim tup bebek ile ve ilk denemede. Duydugum baska biride dogal yolla olmus vucudu sperm uretmiyor ama tesaduf bir ara uretmis ve hamile kalmis esi. Allahtan umudunu kesme canim.

Gunaydin kizlar...
Tam diyorum ki topikler bana iyi gelmiyor birakayim birazda oyle deniim ama bi bakiyorum biri hamile birakamiyorum. Dunden beri ne guzel seyler yazmissiniz... sanirim dua etmeyi ihmal ediyorum... hep dilimde aslinda...
bunu nasil yapicaz canim 70bin lem yelid mi okuyacagiz??

EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirrahimKul hüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid velem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad” (7 kez okunur)
Lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad” (7 kez okunur)

”LEM YELİD” (Manası: Doğurmamış) okunur. Toplam 70000 adet okunacak.

Kizlar o duayi siz hatmi baslatmadan okuyacaksiniz niyet edeceksiniz 70 bin kez sadece Lem Yelid okuncak bu kadar basit ben topik actim 1 haftada bitirdik kizlar cok destek oldu onemli olan farkli nefeslerden okunmasi

İnanıyorum ki olacak inşallah. Bizim sizlerden biraz daha uzun zamana ihtiyacımız var sadece o kadar. Yoksa ben hep inandım olacak diye. Napalım demek bizim bebişler biraz nazlı gelecek ki böyle uğraştırıyor.

Böyle destek görünce daha bi umut doluyorum hepinizden allah razı olsun. Ne kadar tuhaf dimi birbirimizi görmeden bu kadar içten samimi dualar edip destek oluyoruz. Hepinizden allah razı olsun.

Böyle destek görünce daha bi umut doluyorum hepinizden allah razı olsun. Ne kadar tuhaf dimi birbirimizi görmeden bu kadar içten samimi dualar edip destek oluyoruz. Hepinizden allah razı olsun.
Evet burasi o kadar iyi ki hamile bi arkadas 1 hafta once ruyasinda beni hamile görmüş düşün

Evet burasi o kadar iyi ki hamile bi arkadas 1 hafta once ruyasinda beni hamile görmüş düşün
Canım bugün gördüm hamile oldugunu ne kadar sevindim ne kadar sevindim anlatamam. O kadar yardımsever o kadar iyi kalplisin ki Rabbim mükafatını verdi sonunda çok şükür. Rabbim inşallah bize de nasip eder bu mutluluğu. Sağlıkla kucagına L inşallah bebişini

Cok tesekkur ederim Allah size de nasip etsin asla umutsuz olmayin

Cok tesekkur ederim Allah size de nasip etsin asla umutsuz olmayin
Amin amin inşallah biz daha basında sayılırız. Ümidimizi yüksek tutmaya çalışıyoruz. Bugün keçiboynuzu kürü yaptım eşime arı sütü kullanıyor. Ve keçiboynuzu pekmezi yiyor hayırlısı bakalım. Ayrıca ilaçlarını alıyor. Rabbim bize de nasip etsin. Bende paylaşayım hamileyim diye :) nasıl güzel bir mutluluk

Insallah canim bekliyoruz guzel haberleri arisutunun yanina propolis polen ginseng ekleyin aktar oranlasin ama rastgele degil

Kızlar eşim bugün sperm testi verdi ve sonucu çıktı ama işinden dolayı cuma günü gidecek anlayanınız var mı

Eklentiler

• Screenshot_2017-11-15-13-25-41-720~2.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 93
  • Screenshot_2017-11-15-13-26-04-410~2.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 111
sayı, morfoloji ve hız gayet iyi, sadece volümü yani miktarı sınırda biraz 2 mililitre

Peki bu durum negbi şeylere yol açabilir

Eşimle yirmi gündür birlikte olmuyoruz boşalırken canım yanıyor diyor istemiyorum diyor hatta bugün testi yaptıktan sonra zorla yaptım resmen dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…