- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.907
- 83
Canım ya bence sen hiç dusunme su arttı mı artmadı akışına bırak.kafan hep orda doktor stresin hormonları çok etkilediğini söyledi.stres yapıp etkileme canım rahat ol.bekle hayırlısıyla 5haftani doldur sonra git doktoraCnm desteğin için çok teşekkürler. Allah’a sırtımızı dayadık bekliyoruz. Nasibimizde varsa olur inş.... duanı eksik etme lütfen....
Amin canim amin. Tunaydin bu arada herkesrBu arada tünaydın kizlar
Benimde aklim burda kader arkadaşı diyorum size.dun namazda aklıma Allah'ım derdimi kimseye anlatamıyorum çünkü başlarına gelmediği için kimse anlamıyor.olur olur . olmuş ya yine olur diyorlar öyle gecistiriyorlar.bir Sen anlarsın dedim.birde sizler ki,laf.cunku hepimizin acısı aynı.insallah böyle güzel sonuçlar alalım gebeligimizide yazalım buraya.Allah bize o günleri göstersin inşallah.
Alin canım dualarına bizleri de kat muhakkak. Bizde de bir tek eşimin ailesi biliyor benim taraftan kimse bilmiyor ve kimseyle paylaşamıyorum. Annem bile kızım hadi bir bakalım oluyor mu olmuyor mu ölmeden senin de çocuğunu göreyim diyor içim gidiyor kan ağlıyorum 15 aydır olmuyor anne diyemiyorum. :-( eşimi de çok seviyorum mahçup olmasın diye kimseye söylemiyorum.Bu arada tünaydın kizlar
Benimde aklim burda kader arkadaşı diyorum size.dun namazda aklıma Allah'ım derdimi kimseye anlatamıyorum çünkü başlarına gelmediği için kimse anlamıyor.olur olur . olmuş ya yine olur diyorlar öyle gecistiriyorlar.bir Sen anlarsın dedim.birde sizler ki,laf.cunku hepimizin acısı aynı.insallah böyle güzel sonuçlar alalım gebeligimizide yazalım buraya.Allah bize o günleri göstersin inşallah.
Canım etmez miyim aklıma geldikçe hep ediyorum.canim benim annem birde eşimin annesi yok ama annesi gibi ablası var onlar biliyor.bence canım ama annene söyleyebilirsin sana sırdaş olur yol gösterir.sagolsun annem çok destek oluyor bize.Alin canım dualarına bizleri de kat muhakkak. Bizde de bir tek eşimin ailesi biliyor benim taraftan kimse bilmiyor ve kimseyle paylaşamıyorum. Annem bile kızım hadi bir bakalım oluyor mu olmuyor mu ölmeden senin de çocuğunu göreyim diyor içim gidiyor kan ağlıyorum 15 aydır olmuyor anne diyemiyorum. :-( eşimi de çok seviyorum mahçup olmasın diye kimseye söylemiyorum.
Canım inşallah pazartesi çıkar.bence de çektirme bekle oda kolay birşey değilKizlar yaaaa catlicam benn dna hasar sonucu cikmadi bi turlu. Sonuc cikinca hsg cektircem. Doktor tekrar cekelim dedi dusuklerden dolayi bisey var mi diye. Ama hasar dusmediyse cektirmek istemiyorum daha.
Üzülür hasta olur diye korkuyorum benim çocuğumun olmamasını dert ediyor 2. Seneyi yeni bitirdik istemiyoruz henüz diyoruz. Değerlerimizi düzelttikten sonra bebek istiyoruz falan demeyi düşünüyorum. Artık olmazsa da Allah’ı taktiri. İlk zamanlar ölü gibiydim şimdi hamileleri duyunca daha iyi hissediyorum. Fakat bizde morfoloji şudur bununla ilgili kimsenin tedavi uyguladığını görmedim buna bu ara takıldım araştırıyorum.Canım etmez miyim aklıma geldikçe hep ediyorum.canim benim annem birde eşimin annesi yok ama annesi gibi ablası var onlar biliyor.bence canım ama annene söyleyebilirsin sana sırdaş olur yol gösterir.sagolsun annem çok destek oluyor bize.
Aynen agrili. Anestezili olcakmis ama kendimi kasmamam icin. Anestezisiz olabilir fark etmez daha oncd cektirdim dedim en dogru sonuc icin anestezili cekilcek dediCanım inşallah pazartesi çıkar.bence de çektirme bekle oda kolay birşey değil
Canım ya morfoloji duzelmez diyorlar ya ben ona inanmıyorum çünkü vücut 70gunde yeni sperm üretiyor takviyelerle beden düzelmesin ki Hem Allah ol dedikten sonra neden olmasın .sadece çabuk duzelmiyor. Gerçi sperm için herşey öyle sonucu hemen alamiyirsun.ama inşallah güzel olacak düzelecek .bir topik var 2milyondan 70milyona yolculuğumuz die.ben onu okudum baya bizim gibi olanlar hep almışlar bebeklerini kucağına kimi tüp bebekle kimi normal ama neredeyse hepsinin olmuş insallah Allah bizede verecek BirgünÜzülür hasta olur diye korkuyorum benim çocuğumun olmamasını dert ediyor 2. Seneyi yeni bitirdik istemiyoruz henüz diyoruz. Değerlerimizi düzelttikten sonra bebek istiyoruz falan demeyi düşünüyorum. Artık olmazsa da Allah’ı taktiri. İlk zamanlar ölü gibiydim şimdi hamileleri duyunca daha iyi hissediyorum. Fakat bizde morfoloji şudur bununla ilgili kimsenin tedavi uyguladığını görmedim buna bu ara takıldım araştırıyorum.
Canım ya birde sen çabuk hamile kalıyor Sun maşallah bana biraz senin için gereksiz geliyor ama yinede sen bilirsin canimAynen agrili. Anestezili olcakmis ama kendimi kasmamam icin. Anestezisiz olabilir fark etmez daha oncd cektirdim dedim en dogru sonuc icin anestezili cekilcek dedi
Evet bende okudum morfoloji şoför olup sonra 1 2 bile görenler var ama ben 4 test yaptırdım hepsi sıfır. Bu kez başka bir yerde test vermeyi düşünüyoruz. Düzen de mi versem orası değerleri çok yüksek tutuyormuş içim rahatlar belki. :)Canım ya morfoloji duzelmez diyorlar ya ben ona inanmıyorum çünkü vücut 70gunde yeni sperm üretiyor takviyelerle beden düzelmesin ki Hem Allah ol dedikten sonra neden olmasın .sadece çabuk duzelmiyor. Gerçi sperm için herşey öyle sonucu hemen alamiyirsun.ama inşallah güzel olacak düzelecek .bir topik var 2milyondan 70milyona yolculuğumuz die.ben onu okudum baya bizim gibi olanlar hep almışlar bebeklerini kucağına kimi tüp bebekle kimi normal ama neredeyse hepsinin olmuş insallah Allah bizede verecek Birgün
Kuzum dedi ki dusukler ve tup bebek rahimfe yapisiklik yapmis olabilir. Cunku adet duzenim bozuldu bi de kanama miktarim azaldi malesef.Canım ya birde sen çabuk hamile kalıyor Sun maşallah bana biraz senin için gereksiz geliyor ama yinede sen bilirsin canim
Bence ver canım düzende orasına güvenilir diyor Kaan hoca.Evet bende okudum morfoloji şoför olup sonra 1 2 bile görenler var ama ben 4 test yaptırdım hepsi sıfır. Bu kez başka bir yerde test vermeyi düşünüyoruz. Düzen de mi versem orası değerleri çok yüksek tutuyormuş içim rahatlar belki. :)
Doğru ozaman olabilir canım ama inşallah öyle birşey yoktur.iyi düşünelimKuzum dedi ki dusukler ve tup bebek rahimfe yapisiklik yapmis olabilir. Cunku adet duzenim bozuldu bi de kanama miktarim azaldi malesef.
Insallah canim. Su hasar ciksin da ona gore yol cizcem. Soyle bi 10 15 gorsek ne guzel olurdu yaDoğru ozaman olabilir canım ama inşallah öyle birşey yoktur.iyi düşünelim
Canım ben tüp bebek yaptirdigimiz bir arkadisnda morfoloji sıfırdır benimde öyle çıkınca morelim bozulmuş tü ama arkadaş demisti ki bana üzülme ben sıfır morfoloji ile hamileyim demişti ama tabi tüp bebek yaptırmıştıEvet bende okudum morfoloji şoför olup sonra 1 2 bile görenler var ama ben 4 test yaptırdım hepsi sıfır. Bu kez başka bir yerde test vermeyi düşünüyoruz. Düzen de mi versem orası değerleri çok yüksek tutuyormuş içim rahatlar belki. :)
Ay evet canım inşallah ya bende çok istiyorumInsallah canim. Su hasar ciksin da ona gore yol cizcem. Soyle bi 10 15 gorsek ne guzel olurdu ya
Sizin cevap da gelmek uzere bakalim size ne dicek. 2gun kaldiAy evet canım inşallah ya bende çok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?