Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ayy benim de Omega 3 e falan başlamam gerek galiba herkesi birbirine karıştırır oldun. R rvydmrt kuzum diğer yazdıklarımı dikkate alma beynim bulandı herkese yorum yaparken. şimdi sizde haraketli sperm sayısı %13 civarıyken haraketsiz %87lerdeyken şimdi haraketsiz 50lere düştü doğru anladım değil mi? Sperm tahliline baktım. :)

Evet cnm kaan hoca da tedavi görüyor eşim nisandan beri çok şülür iyikide gitmişiz

Ayr
ayrıca o verdigimiz hastane bugün olmuş yine tahlil veriyoruz harwket %15 çıkıyor yani tahlilleri yanlış zamanında ölçüm yapılmıyormuş o yüzden bu şekilde az çıkıyormuş

Ayr

ayrıca o verdigimiz hastane bugün olmuş yine tahlil veriyoruz harwket %15 çıkıyor yani tahlilleri yanlış zamanında ölçüm yapılmıyormuş o yüzden bu şekilde az çıkıyormuş
Nasıl yani ilk verdiğiniz yer yanlış mı ölçüm yapıyormuş?

Hiç sevmiyorum doktorların bu bilgi vermemesini. Onca para veriyoruz bi şöyle net net açıkla bi bilgi ver içimizi rahatlat yada acilen şunu şunu yapın de dimi. Yok yaa çok genişler ağızdan da laf çıkmıyor.

Ali Acarda 4 boyutlu usg ye girecektim .2 gun ulasmaya calistim acmadilar teli .Hala ayni sekreterle mi çalışıyor bu adam ya sinir oldum.

Bizd
Anladım canım özelde mi verdiniz testi. Bizde de hep haraket 4/5/7 gibi çıkıyor. Araştırma hastanesinde yaptırıyoruz.
bizde araştırma da yaptırıyorduk artk tövbe ettik düzendede verdik yüksek çıkıo deger cnm medicaldede verdik yüksek çıkıyor sadece erzincan araştırmada böyle berbat çıkıyor erzincandaki üroloji doktoruda erzincana güvenmeyin artk dedi bence sizde özelde verin bir kez

Teşekkür ederim bugün bana çok cevap verdin. Özelde vereceğiz ama çok umutlu değilim çünkü bizde ya ileri hız var Yada haraketsiz var yani yerinde haraket hiç Yok 6 kez araştırmada verdik 1 Sene içinde hep aynı sonuçlar yerinde haraket olsa bir nebze derim ki belki hareketlidir de yerinde haraketli diye yazmışlardır ama hep ileri haraket ve 90 larda haraketsiz çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…