- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.576
- 198
Gayet iyi sonuçlar endişelenme ileri hız morfoloji herşey yolundaArkadaşlarım bu bugün çıktı doktora salı gideceğiz hiç yorumlayamadık siz yardımcı olurmusunuz
Bana 12 milyon ve 1 morfolojiyle bekleyin dediBende artık böyle cevap bekliyorum hasar düştü ya doğal olur yada tüp deneyin dicek 12 milyon 0 morfolojiyle gör bak
Evet cnm kaan hoca da tedavi görüyor eşim nisandan beri çok şülür iyikide gitmişiz%13 haraketle başlayıp 50ye çıkartmanız müthiş birşey. Bizde de haraket 7 bununlafama çok takıyorum gerisi haraketsiz inşallah bizde de yükselir sizin bu tarz hikayeleriniz beni çok etkiliyor. Maaşallah diyeyim. Kaan hoca yardımcı oldu sanırım.
ayrıca o verdigimiz hastane bugün olmuş yine tahlil veriyoruz harwket %15 çıkıyor yani tahlilleri yanlış zamanında ölçüm yapılmıyormuş o yüzden bu şekilde az çıkıyormuş%13 haraketle başlayıp 50ye çıkartmanız müthiş birşey. Bizde de haraket 7 bununlafama çok takıyorum gerisi haraketsiz inşallah bizde de yükselir sizin bu tarz hikayeleriniz beni çok etkiliyor. Maaşallah diyeyim. Kaan hoca yardımcı oldu sanırım.
İnsallah yaaa. Allah hayirlisini versin.Çok güzel kuzum inşallah sağlıklı gebelik olur
ediyorum inşallah her şey güzel olur bizler içinGayet iyi sonuçlar endişelenme ileri hız morfoloji herşey yolunda
Nasıl yani ilk verdiğiniz yer yanlış mı ölçüm yapıyormuş?Ayr
ayrıca o verdigimiz hastane bugün olmuş yine tahlil veriyoruz harwket %15 çıkıyor yani tahlilleri yanlış zamanında ölçüm yapılmıyormuş o yüzden bu şekilde az çıkıyormuş
Anladım canım özelde mi verdiniz testi. Bizde de hep haraket 4/5/7 gibi çıkıyor. Araştırma hastanesinde yaptırıyoruz.Malesef öyle şuanda gidip tahlil veriyor elim yine toplam sayı 25 milyon çıkıyor hareket %15
Toplam 12 milyon sizinkide?cvp gelsin bi test daha yaptırcam 2 ay önce böyleydi inşallah morfolojimiz düzelmiştirBana 12 milyon ve 1 morfolojiyle bekleyin dedi
Hiç sevmiyorum doktorların bu bilgi vermemesini. Onca para veriyoruz bi şöyle net net açıkla bi bilgi ver içimizi rahatlat yada acilen şunu şunu yapın de dimi. Yok yaa çok genişler ağızdan da laf çıkmıyor.Cnm ben aşılama yaptırdım ama dr un bana dediği yumurtaların çok iyi dedi iki aydır ölçüm yapıyor para veriyorum kaç cm olduğunu hiç söylemiyor geçen ay sadece 2tane dedi o da benim zorumlaBu sefer kaç tane olduğunu demedi tahminim 4 ama ultrason kağıdına birşeyler karaladı 4 gibi oradan anladım yumurtlarda 20 cm üzerine çıkınca iğne ile catlatılıuormus netten öğrendiğim
Ali Acarda 4 boyutlu usg ye girecektim .2 gun ulasmaya calistim acmadilar teli .Hala ayni sekreterle mi çalışıyor bu adam ya sinir oldum.Hiç sevmiyorum doktorların bu bilgi vermemesini. Onca para veriyoruz bi şöyle net net açıkla bi bilgi ver içimizi rahatlat yada acilen şunu şunu yapın de dimi. Yok yaa çok genişler ağızdan da laf çıkmıyor.
canım ben tam 6haftalikken gittim dediki üç gün sonra gel 6hafta 3 günlükken gittiğimde kalp atışını duymustumCanım sen kaçıncı hafta kalp atısını duydn 6.0 haftalıkken varmıydı kalp atışı
bizde araştırma da yaptırıyorduk artk tövbe ettik düzendede verdik yüksek çıkıo deger cnm medicaldede verdik yüksek çıkıyor sadece erzincan araştırmada böyle berbat çıkıyor erzincandaki üroloji doktoruda erzincana güvenmeyin artk dedi bence sizde özelde verin bir kezAnladım canım özelde mi verdiniz testi. Bizde de hep haraket 4/5/7 gibi çıkıyor. Araştırma hastanesinde yaptırıyoruz.
Teşekkür ederim bugün bana çok cevap verdin. Özelde vereceğiz ama çok umutlu değilim çünkü bizde ya ileri hız var Yada haraketsiz var yani yerinde haraket hiç Yok 6 kez araştırmada verdik 1 Sene içinde hep aynı sonuçlar yerinde haraket olsa bir nebze derim ki belki hareketlidir de yerinde haraketli diye yazmışlardır ama hep ileri haraket ve 90 larda haraketsiz çıkıyor.Bizd
bizde araştırma da yaptırıyorduk artk tövbe ettik düzendede verdik yüksek çıkıo deger cnm medicaldede verdik yüksek çıkıyor sadece erzincan araştırmada böyle berbat çıkıyor erzincandaki üroloji doktoruda erzincana güvenmeyin artk dedi bence sizde özelde verin bir kez
160 civarı die hatırlıyorumArkadaşlar düZen laboratuvar spermde DNA hasar testini kaç paraya yapıyor acep bilirmisiniz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?