Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlarım bu bugün çıktı doktora salı gideceğiz hiç yorumlayamadık siz yardımcı olurmusunuz

Eklentiler

• 797B3662-BE11-4924-AAC4-102D57E69402.webp
    10 KB · Görüntüleme: 91
Bende artık böyle cevap bekliyorum hasar düştü ya doğal olur yada tüp deneyin dicek 12 milyon 0 morfolojiyle gör bak

ayy insallah kalp atisini duyarimda bi daha kaan aydosla falan ugrasmam dogru diyorsun

Erken gittim herhalde kalp atışı hala yok 6 haftalık nedersinz Arkadaslar Beth18
canim 8.haftaya kadar yolu varmis sende araatirmissindir. Haftaya git bakalim insallah guzel haberler aliriz.

Tamam canım inşallah yükselir buda canım
Insallah canim
16m olan iyimis canım 1 yumurtan gelişmiş dedi 18m ve üzeri olursa kiste dönüşür dedi o yüzden adetin 10.gunu yapicak aşılamayı 2 tane yumurta olsa daha iyi olurdu dedi
iyi cankm buyuklukleri

Arkadaşlarım bu bugün çıktı doktora salı gideceğiz hiç yorumlayamadık siz yardımcı olurmusunuz
cankm sayi hiz gayet iyi

Bende artık böyle cevap bekliyorum hasar düştü ya doğal olur yada tüp deneyin dicek 12 milyon 0 morfolojiyle gör bak
aynen hasar yoksa her sey normal :)

Sayı hız morfoloji yani şekil hepsi normal ben bir döküntü göremedim. Fakat bazen doktordan doktora yorumlar değişebiliyor. Sayıyı biraz daha artması gerek diyebilirler. Canlılık %75 olsun diyebilirler sizde %49 morfoloji sınırda diyebilirler fakat bı değerlerle gebelik oluşabilir daha kötü değerlerle gebe kalanlar dahi var.

1 tane olması kafama takıldı gerçi doktor çok yumurta olsaydı iptal ederdim çoğul gebelik olmasın diye dedi ama ne bilim
Hımm şimdi anladım işte çatlatma iğnesi vurulacaksın :) benim bir akrabam aşılama olacaktı 8 tane yumurtası oluştu drlar çok şaşırmışlar bu şekilde olmaz istersen yumurtalarını alıp tüp bebek yapalım demişler kabul etmiş şimdi bir kız bir erkek ikizleri var
Ama burası İstanbul para için herşey yapılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…