Var gibi geldi bana. Dr ne dedi canim?Kese boşmu sizce sanki bişey var gibi
Ama çatlaması gerekmiyor mu yanlış mı biliyorum?16m olan iyimis canım 1 yumurtan gelişmiş dedi 18m ve üzeri olursa kiste dönüşür dedi o yüzden adetin 10.gunu yapicak aşılamayı 2 tane yumurta olsa daha iyi olurdu dedi
Canım seni veSaklicennet yi topiğin bilir kisişi kabul ediyorum artık araştırmalarınızla dr lara taş çıkartırsınız
Erken dedi bir hafta sonra gel dediVar gibi geldi bana. Dr ne dedi canim?
Kese gunuydu dimi bugun kalp anca haftaya duyulurErken dedi bir hafta sonra gel dedi
Bugn ben erken davranıp gittmKese gunuydu dimi bugun kalp anca haftaya duyulur
Kuzum acele etme sonra stres olursun. İnsallah atacak pit pit hic korkmaBugn ben erken davranıp gittm
Bende artık böyle cevap bekliyorum hasar düştü ya doğal olur yada tüp deneyin dicek 12 milyon 0 morfolojiyle gör bakDun aksam kaan hocadan mail gelmis size kopyaliim okuyun. Allah Allah ya. Peki biz bu adama neden gittik? Sadece dna hasari ustune mi? Sayiyi yukseltecek bir seyler daha onermesi gerekmiyor mu bizetabi bu mesaji biz 2.5 ay once atmistik bizim tup yaptirdigimizdan haberi yok
Spermlerinizin DNA hasarı yoktu. Yani mevcut spermlerin kalitesi iyi. Ama sayı düşük. O nednele de doğal yolla gebelik şansı düşer. Böyle durumlarda arada tüp bebek yapılması uygun olur. Siz de yine bir tüp bebek denemesi yapabilirsiniz. Promen K testisleri besleyen bir üründür. Devam edelim. Sperm sayısı her zaman artmayabilir. Ama zaman zaman düşme ya da yükselme olabilir. Bunun için daha fazla yapacak bir şey yok. Varikoseli ise muayenenizde ben testpit edemedim. Açıkcası bu durumda ameliyatın bir faydası olacağını düşünmüyorum. Bazen ameliyattan sonra çıkan spermler de kaybolabiliyor. Yine de siz bilirsiniz, olayım derseniz olabilirsiniz. Siz Promene devam edin. Tüp bebek kararı verirseniz, "Tüp bebek tarihi bildirme" sayfasından bana yazın. Saygılarımla.
18mm ile çatlıyo die duydum daha 10.gününde isen bence iyi ben aşılama hiç yaptırmadım bu aradaSolda sadece 16m ve 12 m canım
ayy insallah kalp atisini duyarimda bi daha kaan aydosla falan ugrasmam dogru diyorsunBence çok üzerinde düşünmeye gerek Yok Kaan hocayı biliyoruz zaten. Sen bebişlerini kucağına al inşallah. Bakalım bize ne diyecekameliyattan sonra spermlerin kaybolduğunu da ilk kez duydum. Bakalım bizim için neler diyecek.
canim 8.haftaya kadar yolu varmis sende araatirmissindir. Haftaya git bakalim insallah guzel haberler aliriz.Erken gittim herhalde kalp atışı hala yok 6 haftalık nedersinz ArkadaslarBeth18
Insallah canimTamam canım inşallah yükselir buda canım
iyi cankm buyuklukleri16m olan iyimis canım 1 yumurtan gelişmiş dedi 18m ve üzeri olursa kiste dönüşür dedi o yüzden adetin 10.gunu yapicak aşılamayı 2 tane yumurta olsa daha iyi olurdu dedi
cankm sayi hiz gayet iyiArkadaşlarım bu bugün çıktı doktora salı gideceğiz hiç yorumlayamadık siz yardımcı olurmusunuz
aynen hasar yoksa her sey normal :)Bende artık böyle cevap bekliyorum hasar düştü ya doğal olur yada tüp deneyin dicek 12 milyon 0 morfolojiyle gör bak
Hızınız orta derecede yanı çok kötü değil iyiye yakın,sayınız olması gereken sınırda sınır ml de 15 milyon morfoloji yani şekli düzgün sperm sayınızı göremedimTest sonuçlarını paylaştım rica etsem yorumlarmısınız anlayan arkadaşlarmerak ediyorum da
İşe yaramış baya bizimde morfoloji 4 ileri hızlı 60 mı ne konsantrasyonda 48 yazıyo acaba bu konsantrasyon sperm sayısı mı oluyo anşayamadım hangisi20gun klomenle emodex sonra endolle emodex kullandik duzeldi simdi impryl
Yarın aksam 11 de çatlama iğnesi vurulcam canım ptesi de aşılamaAma çatlaması gerekmiyor mu yanlış mı biliyorum?
1 tane olması kafama takıldı gerçi doktor çok yumurta olsaydı iptal ederdim çoğul gebelik olmasın diye dedi ama ne bilim18mm ile çatlıyo die duydum daha 10.gününde isen bence iyi ben aşılama hiç yaptırmadım bu arada
Sayı hız morfoloji yani şekil hepsi normal ben bir döküntü göremedim. Fakat bazen doktordan doktora yorumlar değişebiliyor. Sayıyı biraz daha artması gerek diyebilirler. Canlılık %75 olsun diyebilirler sizde %49 morfoloji sınırda diyebilirler fakat bı değerlerle gebelik oluşabilir daha kötü değerlerle gebe kalanlar dahi var.Arkadaşlarım bu bugün çıktı doktora salı gideceğiz hiç yorumlayamadık siz yardımcı olurmusunuz
Hımm şimdi anladım işte çatlatma iğnesi vurulacaksın :) benim bir akrabam aşılama olacaktı 8 tane yumurtası oluştu drlar çok şaşırmışlar bu şekilde olmaz istersen yumurtalarını alıp tüp bebek yapalım demişler kabul etmiş şimdi bir kız bir erkek ikizleri var1 tane olması kafama takıldı gerçi doktor çok yumurta olsaydı iptal ederdim çoğul gebelik olmasın diye dedi ama ne bilim
Amin canim benim darisi isteyen herkese insallahBestttt tebrik ederim canım. Rabbim sonuna kadar erdirsin. Kuzunu kucağına al inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?