Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Afilim92 ah canım ya benim eşim haftada en az 1 yiyor 2 günde kırmızı et yiyor gemide kaldığı zamanlar. Evde ben çok titizlikle hazırlıyorum gemiye gidince kasaptan alıp yapıyorlar.
Benim esim de oglen bazen aksam öğünlerini bile dışarda yiyor .Bu durumda kötü oluyor tabii .Ama en onemli faktör sigara vs .Insallah yemekler cok etkilemez .

Benim esim de oglen bazen aksam öğünlerini bile dışarda yiyor .Bu durumda kötü oluyor tabii .Ama en onemli faktör sigara vs .Insallah yemekler cok etkilemez .
Sigarayı bıraktı çok şükür ilaçları kullandık fayda etmediğini görünce bıraktı fakat 10 yıl bir geçmişi var zarar verdiği kadar vermiştir. Ben elimden geldiğince sağlıklı şeyler veriyorum ama benim olmadığım yerlerde maalesef yiyor. Bizde dışarıya çıktığımızda yiyoruz. Dört yanımızdan sardı bizi gdolu ürünler. Köylü pazarına gidiyorum organik olsun diye fakat onlar bile birşeyler katıyorlar topraklarına mahsülün verimli olması için.

Afilim92 ah canım ya benim eşim haftada en az 1 yiyor 2 günde kırmızı et yiyor gemide kaldığı zamanlar. Evde ben çok titizlikle hazırlıyorum gemiye gidince kasaptan alıp yapıyorlar.
Kırmızı eti önermiyorlar kuzum bu durumlarda. Hazır tavuk zaten malum. Bolca kuru yemiş ver bari yanına. Arada onları yesin. Bir kavanoz yapıyorum ben eşime kavrulmamış olanlardan ara ara tüketiyor

Bestttt canım hayırlı olsun çok sevindim. Maşallah ne kadar bereketli bir ay oldu değil mi? Hem burası hem ünlüler dünyası
Neyse ben de dün adet oldum belki yakalarım şubatı ucundan diyorum

Bestttt canım hayırlı olsun çok sevindim. Maşallah ne kadar bereketli bir ay oldu değil mi? Hem burası hem ünlüler dünyası
Neyse ben de dün adet oldum belki yakalarım şubatı ucundan diyorum
Aynen öyle oldu bu ay. Hakkimi,da hayirlisi olsun. Benim korkular yine basladi insallah en kisa zamanda sizler de kalirsiniz canim.

Kızlar tarlusal ve soğan kürünü aynı anda kullansam zararı olur mu?Dr adet gecikmem için tarlusal vermişti burda bir arkadaş tüp denemeden önce soğan kürünü uygulayın yazmış bende başladım soğan kürüne 3 gün oldu

Sabah oluyosa korkma kuzum. Ben fazla telas yapiyorum iyi olmuyo. Sen sakin yapma. Ben de azaltmaya calisiyorum. Stres bebislere zararli.
evet hem de cok o yuzden esimle dogada yuruyuse ciktik biraz toprakla hasirnesir olalim diye sende stres yapma insallah guzel gjnler gorecegiz.

Kırmızı eti önermiyorlar kuzum bu durumlarda. Hazır tavuk zaten malum. Bolca kuru yemiş ver bari yanına. Arada onları yesin. Bir kavanoz yapıyorum ben eşime kavrulmamış olanlardan ara ara tüketiyor
Kirmizi eti Kaan Hoca onermiyor ama cinko b 12 vs hepsi mevcut .Mangalda pişmemeli .Diger turlu evdekiler saglikli

B Birmucize eşime diyorum yeme diye oda ne yapayım çoğunluk ne isterse o yapılıyor bende yiyorum diyor ben sana hazırlayayım diyorum ona da mırın kırın ediyor. Kaan aydosa gideceğiz o kesin yasaklayacak dicem zaten sürekli kırmızı ve beyaz et tüketiyor diye işin komik tarafı sebzeyi o kadar çok seviyor ki yeşil önüne ne koysan yer o denli seviyor. Ama işte çalışırken işler değişiyor.
Her sabah kabak çekirdeği fıstık leblebi siyah üzüm badem ceviz veriyorum gönderiyorum gün içinde yiyor. Elma kivi muz portakal falan veriyorum. Argımac promen k. Polen zencefil çörek otu tarçın karışımı veriyorum. Dr klomen e vitamini ve trantal verdi onlarıda veriyorum. Eşim 4 gün evde o günler de nohut salata yiyoruz ayrıca ıspanak pırasa kereviz kabak brokoli dönüşümlü yiyoruz ama çoğunu yemek yapmıyorum hafif haşlıyorum Yada sote yapıp yoğurt eşliğinde yediriyorum. Çabalarımızın sonuçlarını allım inşallah.

Kirmizi eti Kaan Hoca onermiyor ama cinko b 12 vs hepsi mevcut .Mangalda pişmemeli .Diger turlu evdekiler saglikli
Kolestrolü yükseltiyor spermmiçin olumsuz etkiye neden olabilir eşimin de hafif kolestrol sorunu varmış şuan ne durumda bilmiyorum.

Kolestrolü yükseltiyor spermmiçin olumsuz etkiye neden olabilir eşimin de hafif kolestrol sorunu varmış şuan ne durumda bilmiyorum.
Eşimde oyle sorun yoktu cok sukur .Haftada bir yedirdim Doktoruma da danışmıştım .Zaten en basta tahlillerini yaptirmistik bal falan yedirdigim icin .

Eşimde oyle sorun yoktu cok sukur .Haftada bir yedirdim Doktoruma da danışmıştım .Zaten en basta tahlillerini yaptirmistik bal falan yedirdigim icin .
Aile hekimi bu tahlilleri yaptırabiliyor mu yoksa dahiliye doktoruna mı görünmemiz gerek. Ayrıntılı bir kan tahlili yaptırmıştık sorun çıkmadı ama içeriğinde nelere bakıldı bilmiyorum.

Aile hekimi bu tahlilleri yaptırabiliyor mu yoksa dahiliye doktoruna mı görünmemiz gerek. Ayrıntılı bir kan tahlili yaptırmıştık sorun çıkmadı ama içeriğinde nelere bakıldı bilmiyorum.
Yapiliyor diye biliyorum .

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var biz istanbulda ikamet ediyoruz DNA paneli yaptırmak için düzen lab ve mikrogeni aradı eşim düzen lab burada hepsini yapıyoruz demiş mikrogen ise İstanbul da yaptırıyorsunuz onlar bize gönderiyorlar demiş. Benim gönlüm mikrogenden yana ama ne kadar sağlıklı bilemedim istanbulda mikrogen de yaptıran var mı?
azra3434 canım sen ne yaptın bana bilgi verir misin?

Canim kaan hoca gittigimizde mumkunse spermi direk merkeze verin sonuclar daha saglikli olur dedi bize aklinda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…