Benim esim de oglen bazen aksam öğünlerini bile dışarda yiyor .Bu durumda kötü oluyor tabii .Ama en onemli faktör sigara vs .Insallah yemekler cok etkilemez .Afilim92 ah canım ya benim eşim haftada en az 1 yiyor 2 günde kırmızı et yiyor gemide kaldığı zamanlar. Evde ben çok titizlikle hazırlıyorum gemiye gidince kasaptan alıp yapıyorlar.
Sigarayı bıraktı çok şükür ilaçları kullandık fayda etmediğini görünce bıraktı fakat 10 yıl bir geçmişi var zarar verdiği kadar vermiştir. Ben elimden geldiğince sağlıklı şeyler veriyorum ama benim olmadığım yerlerde maalesef yiyor. Bizde dışarıya çıktığımızda yiyoruz. Dört yanımızdan sardı bizi gdolu ürünler. Köylü pazarına gidiyorum organik olsun diye fakat onlar bile birşeyler katıyorlar topraklarına mahsülün verimli olması için.Benim esim de oglen bazen aksam öğünlerini bile dışarda yiyor .Bu durumda kötü oluyor tabii .Ama en onemli faktör sigara vs .Insallah yemekler cok etkilemez .
Kırmızı eti önermiyorlar kuzum bu durumlarda. Hazır tavuk zaten malum. Bolca kuru yemiş ver bari yanına. Arada onları yesin. Bir kavanoz yapıyorum ben eşime kavrulmamış olanlardan ara ara tüketiyorAfilim92 ah canım ya benim eşim haftada en az 1 yiyor 2 günde kırmızı et yiyor gemide kaldığı zamanlar. Evde ben çok titizlikle hazırlıyorum gemiye gidince kasaptan alıp yapıyorlar.
Aynen öyle oldu bu ay. Hakkimi,da hayirlisi olsun. Benim korkular yine basladiBestttt canım hayırlı olsun çok sevindim. Maşallah ne kadar bereketli bir ay oldu değil mi? Hem burası hem ünlüler dünyası
Neyse ben de dün adet oldum belki yakalarım şubatı ucundan diyorum
ne zaman belli olacak canim dr.a gittin mi yada gidecek misin?Aynen öyle oldu bu ay. Hakkimi,da hayirlisi olsun. Benim korkular yine basladiinsallah en kisa zamanda sizler de kalirsiniz canim.
Pazartesi canim. Bugun gogus agrisi hafif azaldi korkuyorum. İnsallah artar gerine zaman belli olacak canim dr.a gittin mi yada gidecek misin?
benimde azaldi sabah bi kalkinca oluyo sknra geciyo. Ben endiseleniyorum ama insallah bebeklerimiz bizimledir. Cok dusunmemeye calis canim.Pazartesi canim. Bugun gogus agrisi hafif azaldi korkuyorum. İnsallah artar geri
Sabah oluyosa korkma kuzum. Ben fazla telas yapiyorum iyi olmuyo. Sen sakin yapma. Ben de azaltmaya calisiyorum. Stres bebislere zararli.benimde azaldi sabah bi kalkinca oluyo sknra geciyo. Ben endiseleniyorum ama insallah bebeklerimiz bizimledir. Cok dusunmemeye calis canim.
evet hem de cok o yuzden esimle dogada yuruyuse ciktik biraz toprakla hasirnesir olalim diyeSabah oluyosa korkma kuzum. Ben fazla telas yapiyorum iyi olmuyo. Sen sakin yapma. Ben de azaltmaya calisiyorum. Stres bebislere zararli.
İyi yapmissin canim. Ben de esimin gelmesini bekliyorum arada bana konusma yapiyo geciyo stresim. Kendi kendime zorlaniyorum.evet hem de cok o yuzden esimle dogada yuruyuse ciktik biraz toprakla hasirnesir olalim diyesende stres yapma insallah guzel gjnler gorecegiz.
Kirmizi eti Kaan Hoca onermiyor ama cinko b 12 vs hepsi mevcut .Mangalda pişmemeli .Diger turlu evdekiler saglikliKırmızı eti önermiyorlar kuzum bu durumlarda. Hazır tavuk zaten malum. Bolca kuru yemiş ver bari yanına. Arada onları yesin. Bir kavanoz yapıyorum ben eşime kavrulmamış olanlardan ara ara tüketiyor
Kolestrolü yükseltiyor spermmiçin olumsuz etkiye neden olabilir eşimin de hafif kolestrol sorunu varmış şuan ne durumda bilmiyorum.Kirmizi eti Kaan Hoca onermiyor ama cinko b 12 vs hepsi mevcut .Mangalda pişmemeli .Diger turlu evdekiler saglikli
Eşimde oyle sorun yoktu cok sukur .Haftada bir yedirdim Doktoruma da danışmıştım .Zaten en basta tahlillerini yaptirmistik bal falan yedirdigim icin .Kolestrolü yükseltiyor spermmiçin olumsuz etkiye neden olabilir eşimin de hafif kolestrol sorunu varmış şuan ne durumda bilmiyorum.
Aile hekimi bu tahlilleri yaptırabiliyor mu yoksa dahiliye doktoruna mı görünmemiz gerek. Ayrıntılı bir kan tahlili yaptırmıştık sorun çıkmadı ama içeriğinde nelere bakıldı bilmiyorum.Eşimde oyle sorun yoktu cok sukur .Haftada bir yedirdim Doktoruma da danışmıştım .Zaten en basta tahlillerini yaptirmistik bal falan yedirdigim icin .
Yapiliyor diye biliyorum .Aile hekimi bu tahlilleri yaptırabiliyor mu yoksa dahiliye doktoruna mı görünmemiz gerek. Ayrıntılı bir kan tahlili yaptırmıştık sorun çıkmadı ama içeriğinde nelere bakıldı bilmiyorum.
Canim kaan hoca gittigimizde mumkunse spermi direk merkeze verin sonuclar daha saglikli olur dedi bize aklinda olsunKızlar yardımınıza ihtiyacım var biz istanbulda ikamet ediyoruz DNA paneli yaptırmak için düzen lab ve mikrogeni aradı eşim düzen lab burada hepsini yapıyoruz demiş mikrogen ise İstanbul da yaptırıyorsunuz onlar bize gönderiyorlar demiş. Benim gönlüm mikrogenden yana ama ne kadar sağlıklı bilemedim istanbulda mikrogen de yaptıran var mı?
azra3434 canım sen ne yaptın bana bilgi verir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?