Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
BEnde başlıcam bugün yarın içine keten tohumu polen ve karanfil de ezip katıcam sen adetin kaçıncı günü başladın cnm
İkinci günü canım yumurtlama. Gününe kadar devam edicem incir de yicem bu arada ve yumurtlama gününe yakın havuç kürü yapacam ve yumurtlama takibi bu ay dört dörtlük çalışıyoruz inşallah ise yarar

YA incir prolaktini yükseltiyor dikkat et canm bu arada bu macunu arada bırakmak gerekirmi yani illah yumurtlamada bırakalımmı?belki Beth18 kek de bilir?

Haklısın cnm bende öyle yapıyım bu arada kaan hoca melisa çayını da tüketmemizi söylemişti biz gittiğimizde kadın için sende bi dene istersen
Bi de çoban çökerten die bir ot var onu içiyorum unuttum onu eşim de içiyor morfoloji için Saraçoğlu öneriyor yine kaliteli yumurta için şimdilik bunları kullanıyorum çok da karıştırmak istemiyorum canım sizde sorun ne bizim esimde morfoloji ve ileri hareket sıkıntılı tabi benim de rahim filmi çekilmedi bişey var mı bilmiyorum 1 aşılama 1 tüp negatif bakalım ne olacak.

Bizde de sayı morfoloji sorunu var bide yetmiomus gibi bende progentron düşük çıkmaya başladı megersem yumurtam oluşmuyomus tabi anında sigarayı bıraktım bi kaç aya umarım toparlarım

Bunu kullan iyi geliyor die duydum inşallah şifa bulursun benim yumurtalarda bı sıkıntı yok ama eşim zaten ilaç kullanıyor bende biseyler yapayım dedim bı ihtimal belki olur daha çok yumurtam oluşur şans arta r diye aşılama filan düşündün mü canım ilaçlarla yumurta oluşumu oluyor

Ya canm benm 3. Gün tahlillerim hep normal geldi bi kez 21. Gün tahlili yaptırayım dedim şok oldum yani böyle bi sorundan haberim yoktu adetlerim hep düzenli olurdu alttan muayenem temiz çıktı.belki geçici belki uzun süredir böyleydi hiç bi fikrim yok ama ben aşılama yerine direk tüp denerim die planlıyorum daha hiçbişe denemedim

YA incir prolaktini yükseltiyor dikkat et canm bu arada bu macunu arada bırakmak gerekirmi yani illah yumurtlamada bırakalımmı?belki Beth18 kek de bilir?
0ben onu kür seklinde degilde ara ara yiyordum canlar. Yumurtlama sonrasi yada oncesi diye hic dikkat etmedim. Ama @Bebeksevdam in soyledigi mantikli geldi

Evet takviyelerden sonra hızlı gebe kalanlar okuduğum kadarıyla ileri hızı ve toplam hareketi yüksek olanlar bizde ileri hız 0
Canım bizdede ileri hız sıfırdı bu ay yüzde 30 oldu. Emodex klomen e vitamini her hafta nohut yemeği incir kürü hergün ceviz yedi eşim bide bol yeşillik

Aynen canım bende çok sağlıklı besleniyorum. Üstüne zumba yürüyüş bol bol. Ama vardır rabbim in bi bildiği

Kizlar bizimde hizimiz %0di promen k,saglikli beslenme, yesillik ki esim salatanin zerresini yemezdi. Simdi yapinca tabagin yarisini o yiyor, cig kuruyemis sayesinde mi bilemiyorum hareket %50 oldu. En sonki sperm testin sayi 13 milyon/ml cikti. Zamanla takviyelerin yararini goruyoruz sanki

Artık ilaçlar mı takviyeler mi bilmiyorum. Ama hepsinin ortak faydası olmustur diye düşünüyorum birde ben bir gün çoban çökerten çayı bir gün at kuyruğu çayı yapıyorum eşime arada da ısırgan çayı. Dün taze sini aldım salataya da koycam

aa tazesi cikti mi bende alayim bulursam. Biz bayadir isirgani unuttuk ya onu hatirlatayim esime aksam icireyim. Bal karisimi var onu hic ihmal etmedik birde.

Canım bizdede ileri hız sıfırdı bu ay yüzde 30 oldu. Emodex klomen e vitamini her hafta nohut yemeği incir kürü hergün ceviz yedi eşim bide bol yeşillik
İleri yavaş varmıydı yerinde haraketli ve haraketsiz değerleri nasıldı? %30 yükseltmenize çok sevindim inşallah güzel haberi de alırız. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…