Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Nasil yaa. Aksine aktioksidanlarin dna hasarini onardigi icin yaslanmayi ve kanseri onledigini okumustum cogu yerde.
Wc ye slk cikmasi normal ozmaan?
Bağırsakların çok çalışması normal vücut fazla geleni dışarıya atıyor. Bazı vitaminler mineraller de bağırsakları çalıştırıyor.

19AFBE45-B790-423A-859E-587E3A14C3ED.webp
Canim sizde hareket falan duzeldi mi ki tamamen?
Proxeed ve impryl birlikte kullanilsa nolur ki. Biz ikisini de kullanioz.
Burdaki urolog bisey olmaz demisti cunku
Cnm tahlilimiz bu ileri hız düşük %4 ama galiba kaan hoca toplam harekete bakıyor promeni keselim ımprly günde 1 tablet yazmış degerleriniz çok güzel yazmış gebelik olmaması için sıkıntı yok belki yumurtalıklar problemlidir demiş fakt bende rahim filmine kadar çekildim temiz çıktı hormonlarım falan

Eki Görüntüle 2113380
Cnm tahlilimiz bu ileri hız düşük %4 ama galiba kaan hoca toplam harekete bakıyor promeni keselim ımprly günde 1 tablet yazmış degerleriniz çok güzel yazmış gebelik olmaması için sıkıntı yok belki yumurtalıklar problemlidir demiş fakt bende rahim filmine kadar çekildim temiz çıktı hormonlarım falan
Canm sizde solgarın arginine karnitine q10 kullanıyordunuz demi yanlış mı hatırlıyorum eğer öyle ise kusura bakma artk frekanslarım karışıo

Herkese Merhaba;

Eşimin test sonuçlarını buraya koyayım yorumlarsanız sevinirim 2 ürolog başka şeyler söyledi bizimde kafamız karıştı...

Eklentiler

• IMG-20180207-WA0010_1519070453131.webp
    IMG-20180207-WA0010_1519070453131.webp
    15 KB · Görüntüleme: 88
  • anatomi.webp
    anatomi.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 85
  • hormon.webp
    hormon.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG-20180117-WA0001_1519070452983.webp
    IMG-20180117-WA0001_1519070452983.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 71
Herkese Merhaba;

Eşimin test sonuçlarını buraya koyayım yorumlarsanız sevinirim 2 ürolog başka şeyler söyledi bizimde kafamız karıştı...
Öncelikle geçmiş olsun eşinizin ismini ve tc sini keserek foto paylaşmanı tavsiye ederim sanırım varikosel var bu konuda bi bilgim yok ama sayı morfoloji ve hız açısından doğal yolla olması sizide biraz zorlar bizlerde sürekli bu çabayı veriyoruz

Öncelikle geçmiş olsun eşinizin ismini ve tc sini keserek foto paylaşmanı tavsiye ederim sanırım varikosel var bu konuda bi bilgim yok ama sayı morfoloji ve hız açısından doğal yolla olması sizide biraz zorlar bizlerde sürekli bu çabayı veriyoruz

Teşekkürler şimdi fark ettim bende düzenledim hemen..

Herkese Merhaba;

Çok geçmiş olsun. Dobler sonucunu okuyamadım ama solda varikosel var sanırım birşey daha yazıyordu ama onu okuyamadım. Sayınız çok az fakat buna neden varikosel de olabilir fsh hormonu da olabilir. Varikosel ameliyatı konusunda pek birşey diyemeyeceğim bende o konuda muzdaribim. İyi doktorlarla görüşün uzman olsun. Şunu görebiliyorum hormon tedavisi muhakkak yapılmalı fsh düşerse sayı yükselebilir.

Çok geçmiş olsun. Dobler sonucunu okuyamadım ama solda varikosel var sanırım birşey daha yazıyordu ama onu okuyamadım. Sayınız çok az fakat buna neden varikosel de olabilir fsh hormonu da olabilir. Varikosel ameliyatı konusunda pek birşey diyemeyeceğim bende o konuda muzdaribim. İyi doktorlarla görüşün uzman olsun. Şunu görebiliyorum hormon tedavisi muhakkak yapılmalı fsh düşerse sayı yükselebilir.

Sol epididim kisti var yazıyor...

klomen ve promen k kullanıyor 10 gundur... son urulogumuz bunları yazdı...

Canm sizde solgarın arginine karnitine q10 kullanıyordunuz demi yanlış mı hatırlıyorum eğer öyle ise kusura bakma artk frekanslarım karışıo
Evet cnm kullandıktan sonraki sayımız hızımız o 1 ay kullandık zten şimdi maça ve demirdikeni kullanıyoruz 2 aydır ayrıca promen k kullanıyordk toplam sayı 120 milyon gayet iyi çıktı fakat ileri hız düşük

Herkese Merhaba;

Canım geçmiş olsun öncelikle benim eşimin yaptığı testlerden biri gibi değerler çok yakın.esim vatikovarameliyati oldu şimdi değerleri baya düzeldi.o yüzden üzülme canım iyi bir doktora gidin.bi arkadasimda da esinde kist vardı bahçeci de Tansel bey var ona gitti sonra tüp bebek yaptirdi ve tuttu çok şükür o yüzden panik yapma iyi bir ürolog bulun Allah yardımcınız olsun

Evet cnm kullandıktan sonraki sayımız hızımız o 1 ay kullandık zten şimdi maça ve demirdikeni kullanıyoruz 2 aydır ayrıca promen k kullanıyordk toplam sayı 120 milyon gayet iyi çıktı fakat ileri hız düşük
Canım nasılsın sonuclariniz baya iyi canım sanki daha da artıyor inşallah hamilede kalırsın canım ben bu ay ovolasyon kiti alacağım sen denedin mi onu bakalım ise yarayacakmi.

Canm kullanmadan önceki sayınız kaçtı onu hatırlıyormusun yani bi sıçrama oldu mu o 3 lü ile onu araştırıyorum da biz daha tahlil vermedik 3.ayımız bitti bizimde kullanmaya başlayalı bide morfoloji başta kaçtı

Sol epididim kisti var yazıyor...

klomen ve promen k kullanıyor 10 gundur... son urulogumuz bunları yazdı...
Klomen fshı düşürüyormuymuş ki ben yükseltiyor diye biliyorum. Kist hakkında hiç birşey söyleyemeyeceğim maalesef bir bilgim Yok. Bir kaç üroloğa daha gidin varikosel ameliyatı diyen hekim olmadı mı? Rabbim şifanızı versin inşallah.

Klomen fshı düşürüyormuymuş ki ben yükseltiyor diye biliyorum. Kist hakkında hiç birşey söyleyemeyeceğim maalesef bir bilgim Yok. Bir kaç üroloğa daha gidin varikosel ameliyatı diyen hekim olmadı mı? Rabbim şifanızı versin inşallah.

İlk gittiği ürolog ameliyat için arada kalmış durumdayım demiş. İkincisi bu ilaçları verdi kullan 3 ay sonra gel bakalım demiş.. 10 gündür kullanıyor ilaçları bakalım... gidip hormonlara baktırsam mı diyor kendisi de zaten..

Allahtan hiç oflayıp puflamıyor benden çok koşturuyor doktor doktor...

İlk gittiği ürolog ameliyat için arada kalmış durumdayım demiş. İkincisi bu ilaçları verdi kullan 3 ay sonra gel bakalım demiş.. 10 gündür kullanıyor ilaçları bakalım... gidip hormonlara baktırsam mı diyor kendisi de zaten..

Allahtan hiç oflayıp puflamıyor benden çok koşturuyor doktor doktor...
Bence baktırın bizde kullanıyoruz gün aşırı eşime hormon testi yaptırcaz.

Bunların yanında acaba vitamin takviyesi alsak mı? Sigarayı bıraktı, kuru yemiş vs yiyor ama başka bir şey kullanmıyor...
Birşey söyleyemiyorum sizde hormon sıkıntısı var promen k da kullanıyorsunuz. Bir üç ay böyle gidin isterseniz. Bu süreç uzun ve meşekkatli sabırlı olmak lazım. Omega alabilirsiniz. Sebze ağırlıklı beslenebilirsşniz. Zeytinyağında bekletilmiş incir yedirebilirsiniz. Varikosel varsa damar açıcı olarak ginko biloba alabilirsiniz.
Bizde varikosel var trantal kullanıyoruz sizde ginko alın.

Back
X