Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cnm folik asit mi var mı proxedde normalde günde 400 mg alınabilir ikisinde de varsa çok fazla gelir
Ikisinde de var canim 400er mg.
Impryl biraksa hasar yukselecek. Proxeed sayiyi hizi yukseltecek.
Resmen iki ucu b.. degnek yani.
Off gercekten artik biran once sonuc almak istiyorum :ruh:

Eki Görüntüle 2113380
Cnm tahlilimiz bu ileri hız düşük %4 ama galiba kaan hoca toplam harekete bakıyor promeni keselim ımprly günde 1 tablet yazmış degerleriniz çok güzel yazmış gebelik olmaması için sıkıntı yok belki yumurtalıklar problemlidir demiş fakt bende rahim filmine kadar çekildim temiz çıktı hormonlarım falan

Cnm ben buna inanıyorum yumurtalıklarına bakım yap vitamin kullan doktora git vs... %2 ileri hareketliyle selvi arkadaş gebe kalabildi Yani. Sayınız herşeyiniz iyi.

canim sayiniz gayet iyi dogal yolla olabilir ama tabi dr.a gorunmeniz gerek. Boyle olur olmaz demek bizim sadece yorumumuz oluyor.
Canim doktor eşime olur ama geç olur demiş . Endişe ediyorum yine de. İleri hızlı hareketli %0 geri kalanı yavaş ileri hareketli . Bu bi sorun mudur sence canım . Biraz olsun içimiz rahatlatiyoruz işte . Bi an once olsun istiyoruz

Cnm ben buna inanıyorum yumurtalıklarına bakım yap vitamin kullan doktora git vs... %2 ileri hareketliyle selvi arkadaş gebe kalabildi Yani. Sayınız herşeyiniz iyi.
İnşallah bizede nasip olur cnm yumurtalıklarımı kontrol ettirdim gayet iyi bir problem yok ddi doktorlar nasıl bakım yapcam cnm sadece folik asit kullanıyorum

Canım nasılsın sonuclariniz baya iyi canım sanki daha da artıyor inşallah hamilede kalırsın canım ben bu ay ovolasyon kiti alacağım sen denedin mi onu bakalım ise yarayacakmi.
Evet cnm yapıyırum bi geçen ay kaçırdn ondan önceki ay yapmıştım bu ayda yapıorm cnm bugün yarın yumurtlarm ileri hareketi artırmak için çakşır kökü suyu aldm eşim kullanıyor bakalım ileri hareket artsa inşallah

Canm kullanmadan önceki sayınız kaçtı onu hatırlıyormusun yani bi sıçrama oldu mu o 3 lü ile onu araştırıyorum da biz daha tahlil vermedik 3.ayımız bitti bizimde kullanmaya başlayalı bide morfoloji başta kaçtı
Morfoloji sorunu yoktu cnm düzende verdik 82 milyondu sperm ml de 20 ydi yani ml de 10 mlyon artmş

Ikisinde de var canim 400er mg.
Impryl biraksa hasar yukselecek. Proxeed sayiyi hizi yukseltecek.
Resmen iki ucu b.. degnek yani.
Off gercekten artik biran once sonuc almak istiyorum :ruh:
Valla bizde napcagımızı şaşırdık bakalım artk sadece folik asit fazla gelir dierleri farklı vitaminler zaten bende folik asitin fazla olmasından dolayı tedirgin oldm ikisini birlikte kullandırmaktan açıkçası

Valla bizde napcagımızı şaşırdık bakalım artk sadece folik asit fazla gelir dierleri farklı vitaminler zaten bende folik asitin fazla olmasından dolayı tedirgin oldm ikisini birlikte kullandırmaktan açıkçası
Netten baktim da kusma ishal falan gibi yan etkileri var fazla folik asidin.
Onu da ceksinler bir zahmet nolacak :)

Gunaydin canim nasılsin ne yaptın ?
İyiyim canım çok şükür.sen nasılsın :)
En son hcg pazar günü yaptırdım çok şükür iki kat artmış canım ama progesteron düşük biraz doktorum iğne verdi kullanıyorum onlarla artıyor çok şükür canm .
Cuma günü keseyi görürum inşallah

Kizlar 1573 cikmis degerim
İlk kez beklemeden gecirdim artacak mu diye. İnsallah bu kez devam eder. Progesteron 17 dusuk mu?
Maşallah canm Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Yani progesteron düşük gibi duruyor canım .ama tabi doktor daha iyi bilir.
Benim 12.75 çıktı hoca düşük dedi en son iğne verdi en son 40 çıktı bakalm hala devam et dedi iğneye .

Kizlar 1573 cikmis degerim
İlk kez beklemeden gecirdim artacak mu diye. İnsallah bu kez devam eder. Progesteron 17 dusuk mu?
Benim progesteron uma hiç bakılmadı onun hakkında bilgim yok ama.HCG gayet iyi keseyi görürsün artık yarın a falan inşallah gözün aydın

Selam arkadaşlar ben hormonlarıma baktırdım. Hsg çektirdim bi sorun çıkmadı. Sizce eşimin bu tedavi sürecinde ben başka neye baktırabilirim. Yada baktırmalımıyım

Cnm çok iyi maşallah. Artık kese görülür. Rahat ol. Bi hafta sonra inş kalp atışını da duyarsın cnm. Hadi gözün aydın. Bize de dua et cnm.
Sagol canim benim insallah insallah. Ediyorum hepinize.
Maşallah canm Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Yani progesteron düşük gibi duruyor canım .ama tabi doktor daha iyi bilir.
Benim 12.75 çıktı hoca düşük dedi en son iğne verdi en son 40 çıktı bakalm hala devam et dedi iğneye .
15in ustunde olmasi gerekiyomus sanirim
Alt sinira yakin ben de jel kullaniyorum doktora attim igne derse gecicem.

Benim progesteron uma hiç bakılmadı onun hakkında bilgim yok ama.HCG gayet iyi keseyi görürsün artık yarın a falan inşallah gözün aydın
Cuma randevum var. Persembe tekrar kan vericem cuma gidicem. İnsallah artis olur benim icin kritik degerler. Burdan sonra sorun olmustu hep insallah guzel olcak artik

Sagol canim benim insallah insallah. Ediyorum hepinize.

15in ustunde olmasi gerekiyomus sanirim
Alt sinira yakin ben de jel kullaniyorum doktora attim igne derse gecicem.

Cuma randevum var. Persembe tekrar kan vericem cuma gidicem. İnsallah artis olur benim icin kritik degerler. Burdan sonra sorun olmustu hep insallah guzel olcak artik
Allah yardımcın olsun canım inşallah biran önce artar değerlerin jel kullanıyorsan artar oda progestan içeriyor zaten .

Back
X