Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim doktor eşime olur ama geç olur demiş . Endişe ediyorum yine de. İleri hızlı hareketli %0 geri kalanı yavaş ileri hareketli . Bu bi sorun mudur sence canım . Biraz olsun içimiz rahatlatiyoruz işte . Bi an once olsun istiyoruz
ileri hiz 0 ise olmasi guc cesitli takviyelerle hiz yukselebilir. Bizde oldu promen k kullandik hiz %50 oldu

Afilim92 Afilim92 Beth18 Beth18 Bestttt Bestttt @ruyagokk Selvi25 Selvi25 unuttuğum varsa bağışlayın. Maaşallah ne kadar çok umudumuz olmuş. Rabbim bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
İnşallah bizlerde arkanızdan geliriz inşallah bebeklerimizi konuşacağımız zamanları da görürüz.
Bizler için dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Sizlerin güzel haberleriyle umutlanıyoruz.
ay insallah canim. Inankn hep dua ediyorum insallah kalp atislarini duyalim olmayan arkadaslarima en kisa zamanda nasop et Allah.im diye. Kizlar insallah boyle devam ettikce pes etmedikce Allah bizim yuzumuzu guldurecek.

Ben bugun ckk yoruldum
Hep kimyasallarla deney yaptirdim. Yarinki gruba yaptirmicam artik gosterip gecicem
Soluyup durdum kizdim sonra kendime
Ve sinifta da kimyasallar var onlari da diger laba tasittiracagim. Oh karar verdim sonunda :)

Aynı şeyi bende yaşıyorum 13 hoca hamile. Mayıs haziranda patlama olacak valla hamilelik için beklenilen aylar.
Eş mi çocuk mu diye konuşmalar oluyor ben eşimi çok seviyorum onun yeri çok başka diyorum da çocuğun yok anlayamazsın diyorlar bana sinir oluyorum. Çocuk sahibi olmak ayrıcalık gibi hissettiriyorlar.

Aynı şeyi bende yaşıyorum 13 hoca hamile. Mayıs haziranda patlama olacak valla hamilelik için beklenilen aylar.
ben okulda rahatim simdilik kimse beni tanimiyo bende kimseyi. Yakin bir arkadasim var bi tek ona soyledim ama kimse ne bebek soruyo ne bisey. Eski okulumda olsaydi didik didik ederlerdi

Eş mi çocuk mu diye konuşmalar oluyor ben eşimi çok seviyorum onun yeri çok başka diyorum da çocuğun yok anlayamazsın diyorlar bana sinir oluyorum. Çocuk sahibi olmak ayrıcalık gibi hissettiriyorlar.
sinirler ya benim ablam cok yapiyo onu artik cok gorusmemeye karar verdim. Canim kanim ama her aradigimda beni sozlerin rahatsiz ediyor desemde vazgecmiyor. Gecen gun diyor ki 'dun aksam bebek kiyafetleri cikti simdi limonlu.nun olirsa eger ooo hic kiyafet birakmaz hepsini alir dedim diyo.' Bende yoo dedim oyle yapmam. Sanki cocugum normal yollarla olabilseydi her seyden almal istemeyecektim. Aramicam artik. Bak yine sinirlendim.

Evet bi kaç ben de denk geldim bu konuşmalara. Eksikmişsin gibi hissediyorsun.

ileri hiz 0 ise olmasi guc cesitli takviyelerle hiz yukselebilir. Bizde oldu promen k kullandik hiz %50 oldu

ay insallah canim. Inankn hep dua ediyorum insallah kalp atislarini duyalim olmayan arkadaslarima en kisa zamanda nasop et Allah.im diye. Kizlar insallah boyle devam ettikce pes etmedikce Allah bizim yuzumuzu guldurecek.
Beth18 Beth18 canım siz Kaan hoca da tedavi görürken mi ekstra promen k kullandınız. Yoksa hoca mı tavsiye etti ?

Ben bugun ckk yoruldum
Hep kimyasallarla deney yaptirdim. Yarinki gruba yaptirmicam artik gosterip gecicem
Soluyup durdum kizdim sonra kendime
Ve sinifta da kimyasallar var onlari da diger laba tasittiracagim. Oh karar verdim sonunda :)
Sen evde de kimyasalla ugrasiyorsun bence kendine surekli hamileyim diye telkin var daha motive olamadin:KK48:

Bestttt Bestttt Selvi25 Selvi25 canım ikiniz de inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi. Bizlere de dua edin. Çok mutlu oldum ikinize de. Bu ay çok güzel haberler var. Unuttuğum arkadaşlar varsa kusura bakmasın karıştırıyorum bazen hepinizi tekrar tekrar tebrik ediyorum. Dualarınızı eksik etmeyin bizden de

Bende artık bebek ,hamilelik konularını hikayelerini vs dinlemekten 5 çocuk annesi kadar tecrübe kazandım. Ya afedersiniz de burada öğretmen arkadaşlarda var bende ögretmenim ama bu bayan öğretmen milleti ne boş konuşuyor ya. Okuma araştırma vs yok. Sadece çocuk dedikodu çocuk dedikodu çocuk dedikodu..... konuşuyorlar. Öğretmen odasına inesim yok. Kendini geliştirme okuyup öğrenme yok.

sinirler ya benim ablam cok yapiyo onu artik cok gorusmemeye karar verdim. Canim kanim ama her aradigimda beni sozlerin rahatsiz ediyor desemde vazgecmiyor. Gecen gun diyor ki 'dun aksam bebek kiyafetleri cikti simdi limonlu.nun olirsa eger ooo hic kiyafet birakmaz hepsini alir dedim diyo.' Bende yoo dedim oyle yapmam. Sanki cocugum normal yollarla olabilseydi her seyden almal istemeyecektim. Aramicam artik. Bak yine sinirlendim.
Canım aklında bulunsun çocukları büyüsün ettiğini çekecek öyle Yada böyle Rabbim herkese kınadığını buldurur. Dersin kk da bir arkadaşım vardı böyle demiştiZ insanlar şükretmeyi bilmiyorlar. Benden 2 yaş büyük biri var peşpeşe 3 tane çocuğu oldu annesi kayınvalidesi falan bakıyor. Bana neden çocuk yapmıyorsun dediler bende zamanı var dedim hem bak peşpeşe zor oluyor falan derkennkadın yooo zor değiş geziyorumda eğleniyorum da dedi. Burunlarından kıl aldırmıyorlar. İnsanlar çok tuhaflar neden böyleler anlamıyorum. Neyse neysen odur ne fazlası ne eksiği.

Bestttt Bestttt degerin cok guzellll:KK200: Allah kat kat arttirsin insallah. Kac haftalik suanda sata gore?
Canim tan 5+0 oncekilerde bu zamanlar 200 300 oluyodu iyi oldu yuksek gormek.
Bestttt Bestttt Selvi25 Selvi25 canım ikiniz de inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi. Bizlere de dua edin. Çok mutlu oldum ikinize de. Bu ay çok güzel haberler var. Unuttuğum arkadaşlar varsa kusura bakmasın karıştırıyorum bazen hepinizi tekrar tekrar tebrik ediyorum. Dualarınızı eksik etmeyin bizden de
İnsallah canim amin. Darisi hepinize insallah. Siz de bize dua edin. Ben hepinize ediyorum.

Ya ne bilim takmak istemiyorum. Biz eşimle aynı okuldayız bide. Bir şey olunca direk gözgöze geliyoruz. Üzüldüğümü belli etmemeye çalışıyorum ama olmuyor.

Ay cnm ya. Bu kötü bişey. Keşke aynı okulda olmasaydınız. Ben hiç istemiyorum aynı okulda olmayı. Çok zor. Biz aynı okulda olsaydık bu konu açıldığında gözlerim dolardı hemen. Allah yardımcımız olsun. Geçen bi arkadaşı gördüm hamile olduğundan haberim yoktu göbeğini görünce yoldaydım gözlerim doldu yaşlar aktı istem dışı. Artık kendimi kontrol edemiyorum. :(

Beth18 Beth18 canım siz Kaan hoca da tedavi görürken mi ekstra promen k kullandınız. Yoksa hoca mı tavsiye etti ?
yok canim ona gidene kadar emodex kullandik sonra 2 kutu bitene kadar kullandik kaan hocada promen k.yi onerince onu kullandik

Sen evde de kimyasalla ugrasiyorsun bence kendine surekli hamileyim diye telkin var daha motive olamadin:KK48:
ya sorma icindeyken anlamiyorum sonra ah ben ne yaptim diye dizimi dovuyorum.

Canım aklında bulunsun çocukları büyüsün ettiğini çekecek öyle Yada böyle Rabbim herkese kınadığını buldurur. Dersin kk da bir arkadaşım vardı böyle demiştiZ insanlar şükretmeyi bilmiyorlar. Benden 2 yaş büyük biri var peşpeşe 3 tane çocuğu oldu annesi kayınvalidesi falan bakıyor. Bana neden çocuk yapmıyorsun dediler bende zamanı var dedim hem bak peşpeşe zor oluyor falan derkennkadın yooo zor değiş geziyorumda eğleniyorum da dedi. Burunlarından kıl aldırmıyorlar. İnsanlar çok tuhaflar neden böyleler anlamıyorum. Neyse neysen odur ne fazlası ne eksiği.
ya aynen gezerler tozarlar ya bi kere 3 cocukla nereye geziyosun ki anlamadim. Bide yazik degil mi annelere tam dinlenme vakitlerinde tekrar bir cocuk buyutme. Ahh ah ne bileyim insanlar neden boyle sanirim hava atmayi seviyolar canim jnsallarda genel olark bi kendini ustun gorme hali var. Biraz mutevazi olunca saf diyorlar. Bana bi arkadasim ne kadar safsin demisti ben de ne kadar guzel iste safim daha iyi degil mi demistim :D galiba safim evet :KK45: :D

Bende artık bebek ,hamilelik konularını hikayelerini vs dinlemekten 5 çocuk annesi kadar tecrübe kazandım. Ya afedersiniz de burada öğretmen arkadaşlarda var bende ögretmenim ama bu bayan öğretmen milleti ne boş konuşuyor ya. Okuma araştırma vs yok. Sadece çocuk dedikodu çocuk dedikodu çocuk dedikodu..... konuşuyorlar. Öğretmen odasına inesim yok. Kendini geliştirme okuyup öğrenme yok.
Tüm öğretmenleri katmıyorum ama o yüzden bu kadar boş nesil yetişiyor. Benim çocuğum yok ama olunca inşallah nasıl yetiştirmeliyim hangi okula vermeliyim o kadar çok şeyler düşünüyorum ki çünki etraftaki çoğu insan çok boş çok..

Canim tan 5+0 oncekilerde bu zamanlar 200 300 oluyodu iyi oldu yuksek gormek.

İnsallah canim amin. Darisi hepinize insallah. Siz de bize dua edin. Ben hepinize ediyorum.
aramizda 5 gun var canim bende 5+5im bugun ayni haftadayiz nerdeyse Allah nasip ederse.

Tüm öğretmenleri katmıyorum ama o yüzden bu kadar boş nesil yetişiyor. Benim çocuğum yok ama olunca inşallah nasıl yetiştirmeliyim hangi okula vermeliyim o kadar çok şeyler düşünüyorum ki çünki etraftaki çoğu insan çok boş çok..
Ay cnm ya. Bu kötü bişey. Keşke aynı okulda olmasaydınız. Ben hiç istemiyorum aynı okulda olmayı. Çok zor. Biz aynı okulda olsaydık bu konu açıldığında gözlerim dolardı hemen. Allah yardımcımız olsun. Geçen bi arkadaşı gördüm hamile olduğundan haberim yoktu göbeğini görünce yoldaydım gözlerim doldu yaşlar aktı istem dışı. Artık kendimi kontrol edemiyorum. :KK43:
kizlar soylediklerinize noktasina virgulune kadar katiliyorum. Yemin ederim bu kadar bos konusan lak lak yapan surekli dedikodu yapan birilerini gormedim akillari fikirleri dedikodu

Back
X