- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
Rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin sana en yakın zamanda hikayeni az çok biliyorum. İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan normal yolla hamile kalırsın. Sen solgar bırakma eşinde takviyeleri bırakmasın isterseniz argımac kullanın günde 1 tane isterseniz vitex kullanın 1 tane Yada gün aşırı kendiniz ayarlayın ama tamamen vitaminleri bırakmayın. Dr neden böyle birşey dedi sebebini sorsaydınız nedeni sağlıkla alakalı Yada kullandığınız ilaçla etkileşimemi giriyor. O zaman bırakın. Nedeni önemli.
Bana da dua et olur mu bende biraz düzelme göreyim inşallah.
Cnm inanki aklımdasın hep dua ediyorum sana ve diğer arkadaşlarada. Sana ismen ediyorum.

Dr dostinex prolaktini düzene koyunca sperm hareketiniz sayınız morfolojiniz kendiliğinden düzelir demiş. Kullanma bu ilaçla başka şey kullanılmaz demiş. Kafamız karıştı bi de korkuyorum kullanmasak sayı düşer mi diye. Eşimde sormuş bunu kızmış eşime hatta. Laftan anlamıyor musun vs demiş. Belki bu ay bırakırız ilacı. Eşim Dr dinleyelim diyor. İlaçlar bitince bırakıcaz galiba. Diğer ay mr çekilecek eşimin kafasında prolaktin yüksekliğinden dolayı kitle çıkmıştı mikroadenom ne durumda bakalım. Küçülmüşse ona gere ilacı azaltacak. Velhasıl Allah hepimizin yardımcısı olsun inş