Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin sana en yakın zamanda hikayeni az çok biliyorum. İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan normal yolla hamile kalırsın. Sen solgar bırakma eşinde takviyeleri bırakmasın isterseniz argımac kullanın günde 1 tane isterseniz vitex kullanın 1 tane Yada gün aşırı kendiniz ayarlayın ama tamamen vitaminleri bırakmayın. Dr neden böyle birşey dedi sebebini sorsaydınız nedeni sağlıkla alakalı Yada kullandığınız ilaçla etkileşimemi giriyor. O zaman bırakın. Nedeni önemli.
Bana da dua et olur mu bende biraz düzelme göreyim inşallah.

Cnm inanki aklımdasın hep dua ediyorum sana ve diğer arkadaşlarada. Sana ismen ediyorum. :KK200: Sana karşı ayrı bi sevgim var çok yardımsever olduğun için. Tabi diğer arkadaşlarda öyle.
Dr dostinex prolaktini düzene koyunca sperm hareketiniz sayınız morfolojiniz kendiliğinden düzelir demiş. Kullanma bu ilaçla başka şey kullanılmaz demiş. Kafamız karıştı bi de korkuyorum kullanmasak sayı düşer mi diye. Eşimde sormuş bunu kızmış eşime hatta. Laftan anlamıyor musun vs demiş. Belki bu ay bırakırız ilacı. Eşim Dr dinleyelim diyor. İlaçlar bitince bırakıcaz galiba. Diğer ay mr çekilecek eşimin kafasında prolaktin yüksekliğinden dolayı kitle çıkmıştı mikroadenom ne durumda bakalım. Küçülmüşse ona gere ilacı azaltacak. Velhasıl Allah hepimizin yardımcısı olsun inş :dua:

6BFE3D11-F07F-4209-8AFD-1B3B520947B4.webp Yaklaşık 38 gün arayla yapılan test arasındaki fark. Parantez içindeki değer referans değer.

Afilim92 Afilim92 Beth18 Beth18 @Bestttt R ruyagokk @Selvi25 unuttuğum varsa bağışlayın. Maaşallah ne kadar çok umudumuz olmuş. Rabbim bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
İnşallah bizlerde arkanızdan geliriz inşallah bebeklerimizi konuşacağımız zamanları da görürüz.
Bizler için dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Sizlerin güzel haberleriyle umutlanıyoruz.
Insallah sizler de bu kervana dahil olursunuz en kisa zamanda :KK37:

Amin cnm inş. Promen k bize çok iyi geldi. Cnm bu com vitex kullandık bu ay senin tavsiyenle 10.5 ml olan sperm sayımız 15.5 olmuş. Teşekkürler. Bu işlerde çok iyisin cnm valla. Taktir ediyorum seni.

Kızlarya bizde emodexs kullanıyor
Maaşallah ameliyat işe yaramış. İnşallah böyle artışları bizde görürüz 93 haraketsizliği inşallah bizde düşürürüz.

Mfsg canımya eşim iki kutu emodex bitirdi hasar için vermişti doktor hasarda düştü bugün siparış vericem acaba başka bir ilaçmı alsam

Top. Sperm Sayısı 77 >39 milyon
Total % 50 >%50
+4 (a) % 0 a+b>%32
+3 (b) % 20
+2 (c) % 30
+1 (d) %
Morfoloji 1

Cnm inanki aklımdasın hep dua ediyorum sana ve diğer arkadaşlarada. Sana ismen ediyorum. :KK200: Sana karşı ayrı bi sevgim var çok yardımsever olduğun için. Tabi diğer arkadaşlarda öyle.
Dr dostinex prolaktini düzene koyunca sperm hareketiniz sayınız morfolojiniz kendiliğinden düzelir demiş. Kullanma bu ilaçla başka şey kullanılmaz demiş. Kafamız karıştı bi de korkuyorum kullanmasak sayı düşer mi diye. Eşimde sormuş bunu kızmış eşime hatta. Laftan anlamıyor musun vs demiş. Belki bu ay bırakırız ilacı. Eşim Dr dinleyelim diyor. İlaçlar bitince bırakıcaz galiba. Diğer ay mr çekilecek eşimin kafasında prolaktin yüksekliğinden dolayı kitle çıkmıştı mikroadenom ne durumda bakalım. Küçülmüşse ona gere ilacı azaltacak. Velhasıl Allah hepimizin yardımcısı olsun inş :dua:
Allah razı olsun.
Amin canım inşallah şifa buluruz hepimiz.
Acaba eşin günde 1 tane solgar male kullanabilir mi? Sonuçta vitamin bitkisel kapsül değil. Sen Kaan hocaya maille sor istersen her doktor bu tip tedavilere inanmıyor.

Kızlarya bizde emodexs kullanıyor

Mfsg canımya eşim iki kutu emodex bitirdi hasar için vermişti doktor hasarda düştü bugün siparış vericem acaba başka bir ilaçmı alsam

Top. Sperm Sayısı 77 >39 milyon
Total % 50 >%50
+4 (a) % 0 a+b>%32
+3 (b) % 20
+2 (c) % 30
+1 (d) %
Morfoloji 1
Hoca emodexse devam edin mi dedi?

Afilim92 Afilim92 Beth18 Beth18 @Bestttt R ruyagokk @Selvi25 unuttuğum varsa bağışlayın. Maaşallah ne kadar çok umudumuz olmuş. Rabbim bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
İnşallah bizlerde arkanızdan geliriz inşallah bebeklerimizi konuşacağımız zamanları da görürüz.
Bizler için dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Sizlerin güzel haberleriyle umutlanıyoruz.
İnşallah canım amin.
Rabbim tez vakitte hepinize nasip etsin insalalh .
Bu topik kısa zamanda hamilelerle dolsun inşallah.
Her zaman duamda olacaksınız kızlar.

Cnm sizde ki sorun ne bize normal yolla bekleyin dedi geçen yıl nisandan beri tedavideyiz eşimde %65 hasar vardı kasım ayında düştü kasımdan beride normal yolla bekliyoruz promen k vermişti onu bu ay deişti imprlyle neden değişti ilacı bende anlamadım ileri hız için mi acaba
Canım DNA hasarı çıkmıştı %40 sayı morfoloji hız hepsi çok düşük tabi ama Kaan hoca pek onlara takılmıyor. DNA hasarı tedavisine önem veriyor

Biz ameliyatın derdine düştük sormadık daha önce sorduğumuzda kullanın sakıncası yok demişti ama ben acaba hız için başkabirşeymi kullansak diye düşündüm
Siz tabiki hocaya göre haraket edin size ne dedi bilmiyorum fakat ben DNA hasını düşürdükten sonra bir bitkisel kapsül argımac veya com vitek yanında promen k varikosel varsa ginko biloba morfoloji sorunu varsa pycnogenol ekstra l arjinin l karnitin propolis omega kullanma taraftarıyım. Bunları gün içine yaymak önemli bitkisel kapsülü gün aşırı alabilirsiniz diğerlerini aynı gün aksanız sorun olmaz. Spermlerin sorunu neyse ona göre haraket edin hız ise l arjinin l karnitin çinko kullanın muhakkak.

Back
X