Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim cok sagol. Benim ilk testimdi yarin sabah belli olcak asil. Kritik degerler benim icin dusuk acisindan. Dua edin lutfen. Cok korkuyorum.
Canım hiç korkma ben umutluyum güzel düşün yarın bize güzel haberlerle gel inşallah:KK200:

Iyi aksamlar kizlar.
2 gundur yollardayim seminer icin yalovaya geldim.:işsiz: Ama deniz olan bir memleket ne kadar guzel geliyor insanin gozune. Daglardan tepelerden sonra yesillik gordum sonunda :halay:
Bestttt Bestttt R ruyagokk kizlar cok sevindim degeriniz artmis cok sukur. Rabbim tamamina erdirsin.

@Mfsg en son neye karar verdiniz? Kaan hocaya ne zaman gidiyorsunuz canim?
Baska kacirdigim var mi? Beth18 Beth18 kuzu sen ne zaman kalp dinleyeceksin?
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah darısı başınıza olsun inşallah :KK36:

canim helal olsun ama boyle seyler soylemeyin cok utaniyorum her seyi yaziyorum buraya tabiki size yardimci olacagim canim benim. Ben ozelde yaptirdim canim. Hastahanem ozel uni hastahanesiydi. O yuzden tup bebek raporu direk cikti. Zaten rapor cikinca hem tedavi icin hemde ilaclar icin cikiyor. Ayrica 1000 tlye yakin tutuyor raporlu olarak ilaclar. Ama devlet hastahanesinin sartlari şoyle eger sartlarin uygunsa hemen cikiyor ama uygun degilse 2 asilama ve 3 senelik evli olma sarti var. Bizlerin eslerinin sperm sayilari az bu sebeple hemen rapor cikiyor direk yani hic asilamaya gerek yok yani yada 3 senelik evli olma sarti yok. Devlette sanirim ilaclarda daha uyguna geliyor. Ama ben devlette ugrasmak istemedigim icin iki denememi de ozelde yaptirdim. Baska sorun varsa sor canim.

canım bende özelde yaptıracağım sadece ilaçlar için ayrı mı oluyor diye düşünmüştüm benim eşimin sperm sayısı 60-125 milyon arası bizim morfoloji ve hareketlilik kötü özellikle hareketlilik aşılama yaptırdım ama bir kere geçen ay onu da özelde yaptırdım rapor çıkaracağım hastane tıp fakültesi sanırım çok uğraştırır ben hiç uğraşmıyım çok teşekkür ederim

Back
X