- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.907
- 83
Sorma valla neye ibanacagimizi şaşırdıkKullanmamak sorun kullanmak sorun. Biz ne edecez doktoren guzeli aslinda yiyeceklerle almak bu vitaminleri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma valla neye ibanacagimizi şaşırdıkKullanmamak sorun kullanmak sorun. Biz ne edecez doktoren guzeli aslinda yiyeceklerle almak bu vitaminleri
Canım hiç korkma ben umutluyum güzel düşün yarın bize güzel haberlerle gel inşallahCanim cok sagol. Benim ilk testimdi yarin sabah belli olcak asil. Kritik degerler benim icin dusuk acisindan. Dua edin lutfen. Cok korkuyorum.
Normalde 12. Gün yumurtlaman gerekiyordu demek ki hesaplar bazen tutmuyor. Evet bugünü değerlendir yarın da büyük ihtimalle daha koyu olur iki günü de değerlendir derim canım.13. Günü oldu cnm 25 26 günde bir oluyorum
Dün oolduysa yarın olsun bide çünkü yarın test silikleşir ve yumurtanın çatlar direkt spermler hazır yumurta bulurlarEki Görüntüle 2114233 Kızlar bugün ilişki olmalı 13. Gündeyiz açık açık soruyorum kusura bakmayın dün oldu ilişki bugünde olmalımı
Sağol canım inşallah
Canim benim sagol insallah. Sabah 9:50 de gidicem cikar cikmaz yazarim. İnsallah en az 2 kat veya daha fazlasidir.Canım hiç korkma ben umutluyum güzel düşün yarın bize güzel haberlerle gel inşallah![]()
Amin canım inşallah.cok teşekkür ederimHayırlı olsun daim olsun insallah
Canım keseyi yarın mi göreceksiniz doktora ne zaman gideceksinCanim benim sagol insallah. Sabah 9:50 de gidicem cikar cikmaz yazarim. İnsallah en az 2 kat veya daha fazlasidir.
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah darısı başınıza olsun inşallahIyi aksamlar kizlar.
2 gundur yollardayim seminer icin yalovaya geldim.Ama deniz olan bir memleket ne kadar guzel geliyor insanin gozune. Daglardan tepelerden sonra yesillik gordum sonunda
Bestttt R ruyagokk kizlar cok sevindim degeriniz artmis cok sukur. Rabbim tamamina erdirsin.
@Mfsg en son neye karar verdiniz? Kaan hocaya ne zaman gidiyorsunuz canim?
Baska kacirdigim var mi?Beth18 kuzu sen ne zaman kalp dinleyeceksin?
Kesinlikle katılıyorum zaten o zamnlardan kalan eksik dengesiz beslenmeleri ceremelerini kötü gelinler çekioVitamin deposu oldular anaları bu kadar bakmamistir![]()
Yarin hcg vericem. Doktora cuma gidicem. Yarin da gorunur de ozeldeki doktora gostermek istiyorum simdi bisey derler gerilirim bosuna. Azcik daha buyusunCanım keseyi yarın mi göreceksiniz doktora ne zaman gideceksin
Ayyyyy inş cnm bizimde temennimiz buÇok sağol canım benim amin inşallah .Allah razı olsun.
Darısı inşallah en yakın zamanda başına olsun. Bizde sizin mutlu.haberlerinize seviniriz inşallah![]()
O zmn sende eşinin ailesi ile konuş bende konuşmuştum zeynep gibi kendine çeki düzen vermesi gerektiğini anlasın kaşınıyorsa ailesi biraz kaşır benceYok canım maddi durumumuz çok şükür iyi
Folik asit degil de multivitamin kullaniyorum .Vinalac bu kutu bitince de Decavit e gececegim dr soyledi .Afilim92 sen ne kullaniyorsun folik asit olarak?
Sabahi degerlendirEki Görüntüle 2114233 Kızlar bugün ilişki olmalı 13. Gündeyiz açık açık soruyorum kusura bakmayın dün oldu ilişki bugünde olmalımı
Bugün yarın kesin olsunEki Görüntüle 2114233 Kızlar bugün ilişki olmalı 13. Gündeyiz açık açık soruyorum kusura bakmayın dün oldu ilişki bugünde olmalımı
Korkma kuzum insallahh bu sefer gelmistir bebegin.Canim cok sagol. Benim ilk testimdi yarin sabah belli olcak asil. Kritik degerler benim icin dusuk acisindan. Dua edin lutfen. Cok korkuyorum.
İnsallah canim. Yok etmedim yaa kesin isin icinden cikar gerek gormedim falan diye. Ugrasmadim.Korkma kuzum insallahh bu sefer gelmistir bebegin.
Naptin o manyak doktoru sikayet ettin mj :)