Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
M Mehlikara canim caksirin tozuyma ugrasmana gerek yok cemilefendinin caksir suyu var guvenilir bir marka 1 bucuk litre suyla karıştırıyorsun
Cnm aldık tozunu kullanalım dedik çayı nasıl hazırlanıyo acaba biri bi tatlı kaşıgı kaynamış souya atıp demliyosun dedi ama ne kadar olcak su bi bardak mı bi litremi

Beth18 Beth18 teşekkür ederim canım. Başka bir ön şartı var mı ? İşte aşılama olmak gibi falan. Bide ne kadar sürdü çıkması raporun?

Cnm aldık tozunu kullanalım dedik çayı nasıl hazırlanıyo acaba biri bi tatlı kaşıgı kaynamış souya atıp demliyosun dedi ama ne kadar olcak su bi bardak mı bi litremi
Iste zahmetli ayari dk si her seyi onemli bitkisel seylerin aksi takdirde ise yaramaz .Ama suyu alirsan direk suyla karistirip iciyor esin ve cok pratik ayrica daha etkili.

Canım bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim.
15 sene gerçekten zor zaman dilimidir eminim. İnşallah hayırlı bir şekilde kavuşursun bebeğine umudunu kaybetme olacak inanç çok önemli..
İnşallah canım çok zor geçti ama Allah'ın izniyle olursa çektiğim bütün sıkıntıları unuturum gibime geliyor umudum her zaman bakî Rabbim isteyen herkese nasip etsin

İnşallah canım çok zor geçti ama Allah'ın izniyle olursa çektiğim bütün sıkıntıları unuturum gibime geliyor umudum her zaman bakî Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Allah yeter ki ol desin dayim 20 sene sonra baba oldu cimcime simdi okula bile gidiyor .Tum dertlerini aldi götürdü .Allah o sevinci sana da yasatsin insallah.

Iyi aksamlar hanimlar. Bugun bir baktim hava guzel bir avm gittim her yerde sevgililer gunu indirimi var, gunun cok onemi yokda muhim olan indirim. Biraz mutfak ivir ziviri biraz kozmetik bikac parca kazak falan ooh ne rahatladim ya :))) Umarim hepiniz iyisinizdir .. :dua:

Bugün biriyle konuştum. Tüp bebek tedavisi ile evladına kavuşmuş. Ben olmayadabilir kendimi bunada hazırlmam gerek herkesin çocuğu olacak diye birşey yok dedim. O da sakın öyle düşünme olacağına hep inan dedi. Tabiki herşey Allah tan gelene tebekkül et ama Allah ım yaratacağın zamanı en iyi sen bilirsin de ve dua ederek bekle,hep inan dedi. Mutlu oldum, iyi hissettim kendimi. İnsan aynı sıkıntıyı yaşayan biriyle konuşunca rahatlıyor yoksa bazen en yakınına anlatsanda tam olarak anlayamayabiliyor. O yüzden burası da iyi hissettiriyor ve güç veriyor. İyi gecelerr...

Tamam canım çok teşekkür ederim. Zahmet verdim.
rica ederim ne zahmeti

Iyi aksamlar hanimlar. Bugun bir baktim hava guzel bir avm gittim her yerde sevgililer gunu indirimi var, gunun cok onemi yokda muhim olan indirim. Biraz mutfak ivir ziviri biraz kozmetik bikac parca kazak falan ooh ne rahatladim ya :))) Umarim hepiniz iyisinizdir .. :dua:
Ohh iyi yapmissin bizim yerimize de gezmissin ;)
Beth18 Beth18 canım keseyi görmene çok sevindim inşallah kalp sesini de duyarsın sağlıklıca kavuşursun evladına.
123eda 123eda canım senin de hayırlı olsun hamileliğin.
amin insallah Rabbim hepimize yasatsin insallah.

Back
X