Cnm aldık tozunu kullanalım dedik çayı nasıl hazırlanıyo acaba biri bi tatlı kaşıgı kaynamış souya atıp demliyosun dedi ama ne kadar olcak su bi bardak mı bi litremi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm aldık tozunu kullanalım dedik çayı nasıl hazırlanıyo acaba biri bi tatlı kaşıgı kaynamış souya atıp demliyosun dedi ama ne kadar olcak su bi bardak mı bi litremi
Aynen. Bekliyorum direk bu ay gecen ay hayal kirikligu cok buyuk oldu ondan sallamiyorum bu defaBenimde adet belirtilerim var. Muhtemelen adet olucam bende inçe sancılar başladı.
Sizce e2 çok düşük değil mi bu birşeyleri etkiler mi?Kızlar bide ben 2 ay önce falan adetin üçüncü günü şu hormonlarıma baktırmıştım
Topigi bilmiyorum forumdaydi . Arama butonundan belki bulabilirsin.Bu topicte miydi ??? Hangi topicteydi ???
zeynepppppppp bence sayıya gerçekten takılma. Gördüğüm örnekler hep hızı iyi olanlar canım. Sizin de maşallah iyi ve bence sonuca ulaşacaksın.
Iste zahmetli ayari dk si her seyi onemli bitkisel seylerin aksi takdirde ise yaramaz .Ama suyu alirsan direk suyla karistirip iciyor esin ve cok pratik ayrica daha etkili.Cnm aldık tozunu kullanalım dedik çayı nasıl hazırlanıyo acaba biri bi tatlı kaşıgı kaynamış souya atıp demliyosun dedi ama ne kadar olcak su bi bardak mı bi litremi
İnşallah canım çok zor geçti ama Allah'ın izniyle olursa çektiğim bütün sıkıntıları unuturum gibime geliyor umudum her zaman bakî Rabbim isteyen herkese nasip etsinCanım bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim.
15 sene gerçekten zor zaman dilimidir eminim. İnşallah hayırlı bir şekilde kavuşursun bebeğine umudunu kaybetme olacak inanç çok önemli..
Allah yeter ki ol desin dayim 20 sene sonra baba oldu cimcime simdi okula bile gidiyor .Tum dertlerini aldi götürdü .Allah o sevinci sana da yasatsin insallah.İnşallah canım çok zor geçti ama Allah'ın izniyle olursa çektiğim bütün sıkıntıları unuturum gibime geliyor umudum her zaman bakî Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin canım Rabbim herkese nasip etsinAllah yeter ki ol desin dayim 20 sene sonra baba oldu cimcime simdi okula bile gidiyor .Tum dertlerini aldi götürdü .Allah o sevinci sana da yasatsin insallah.
bize bisey demediler sperm az olunca bide 1 hafta icinde cikiyo. Hepsini hastane yapti ben ugrasmadimBeth18 teşekkür ederim canım. Başka bir ön şartı var mı ? İşte aşılama olmak gibi falan. Bide ne kadar sürdü çıkması raporun?
Tamam canım çok teşekkür ederim. Zahmet verdim.bize bisey demediler sperm az olunca bide 1 hafta icinde cikiyo. Hepsini hastane yapti ben ugrasmadim
@Eylul41213 ??nasıl yani hasar düşmedi mi? hangi ilaçları kullandınız? en son kaçtı hasar? değerlerde hiç değişme olmadı mı ? üzüldüm şuan![]()
rica ederim ne zahmetiTamam canım çok teşekkür ederim. Zahmet verdim.
Ohh iyi yapmissin bizim yerimize de gezmissinIyi aksamlar hanimlar. Bugun bir baktim hava guzel bir avm gittim her yerde sevgililer gunu indirimi var, gunun cok onemi yokda muhim olan indirim. Biraz mutfak ivir ziviri biraz kozmetik bikac parca kazak falan ooh ne rahatladim ya :))) Umarim hepiniz iyisinizdir ..![]()
amin insallah Rabbim hepimize yasatsin insallah.