- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.576
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AktardaÇok saol cnn erzincanda bakalım bulabilecekmiyim marketlerde mi satılır aktarlarda mı
Çok güzel haberler alıyoruz bu ay. Allahım kucağına sağlıkla aldırsın. Çok mutlu oldum. Gerçekten zamanı var sanırım. Rabbim güzel dualarını kabul etsin bizler için de.Sağol canm Allah sanada nasip etsin inşallah darısı başına olsun en yakın zamanda sende hamileyim de buraya testini at inşallah
Hepinize çok çok dua ediyorum Rabbim hepimizin kucaklarini doldursun inşallah
Evet canım benim Kaan hocaya gitmeden önceki embriyolar .biz Kaan hocaya haziran ayında gittik
Bu 3.transferimdi ilk Ocak ayında başladım tedaviye olmadı sonra Nisan'da dondurulmuş iki embriyo koyduk olmadı son 2 embriyom kalmıştı .ben bunlarda olmaz dedim eşim zorla götürdü hatta doktorla beraber baya kizdilar.niye olmasın canı veren Allah dedi yeter ki umut et dua et nasibi varsa zaten olur dedi.
Elhamdülillah çok şükür Rabbime oldu
Gerçekten gününü saatini bekliyordu insalalh bundan sonrada değerim artar kucağıma almakta nasip olur inşallah
Canım yakında sizden de güzel güzel haberler alicaz inşallah ben inanıyorum bu topik hepimize uğur getirecek![]()
Çok saol cnmAktarda
Eki Görüntüle 2111187 Kızlar biz erzincandaki tahlile güvenmiyorduk biliyorsunuz eşim trabzonda verdi tahlili nasıl yorumlar mısınız ileri hareket çok düşük napmamz lazım kızlar dünyanın vitaminini içiyor eşim ayrıca toplam sayı 30 mlyon mu yoksa ml deki mi 30 milyon
Canimm gozun aydin.Kızlar sonucum 91 çıktı nasıl sizce inşallah ikiye de katlar amin amin
3 aydır kullanıyoruz cnmCnm hız için promen k öneririm bizde işe yaradı valla
Bu sefer proxeed kullansaniz?3 aydır kullanıyoruz cnm
Cnm onuda 2 yıl önce içti eşim 6 ay hiç bir faydası olmamıştı o zamanlr tabi eşimde hasar vardı belkide ondandırBu sefer proxeed kullansaniz?
Cnm bunu nasıl tüketcek eşim internetten sipariş etcemAktarda
Ml.de 30 milyon canim. Bizde promen k kullandik hiz ondan mi bilmiyorum ama baya arttiEki Görüntüle 2111187 Kızlar biz erzincandaki tahlile güvenmiyorduk biliyorsunuz eşim trabzonda verdi tahlili nasıl yorumlar mısınız ileri hareket çok düşük napmamz lazım kızlar dünyanın vitaminini içiyor eşim ayrıca toplam sayı 30 mlyon mu yoksa ml deki mi 30 milyon
olsun canim kadinin genc olmasi her zaman avantajBeth18
Çok şükür canım ama eşimin yaş 34 olacak ve değerleri iyi değil benim yaşımın avantajı tüp bebek için geçerli sanırım.
İyi dersler canım dikkat et anlamasınlar![]()
Ustunde ölçüsü yaziyor suya katiliyor .Cnm bunu nasıl tüketcek eşim internetten sipariş etcem
Internetten alcaksan 2 sise al hemen bitiyor biriCnm bunu nasıl tüketcek eşim internetten sipariş etcem
Hız iyide cnm ileri hız düşük ama rabbim verince veriyor bakalım afilimin dedigi çakşır suyundan alcamMl.de 30 milyon canim. Bizde promen k kullandik hiz ondan mi bilmiyorum ama baya artti
olsun canim kadinin genc olmasi her zaman avantaj
Öyle yapalım saolInternetten alcaksan 2 sise al hemen bitiyor biri
Hadi yaa. Bize faydali olmustu canim. Simdi yine basladi.Cnm onuda 2 yıl önce içti eşim 6 ay hiç bir faydası olmamıştı o zamanlr tabi eşimde hasar vardı belkide ondandır
Ay kuzum amin amin inşallah 2 embriyo canm istediğin kadar sorabilirsin:)))Kuzum benim iyi dileklerin ve duaların için allah razı olsun senden. Bak ben 3. Transferin olduğunu bilmiyordum bu 2. Sanıyordum çok şükür ki oldu devamında gelsin inşallah. Sen çok dikkat et güzel beslen ceviz ye bol bol. Ananas ye.. artık bunları araştır spermlerden gına gelmişti zaten.
1 mi çift mi transfer etmişler di?
Ay ne çok soru sordum değil mi ama ne yapayım bana iyi geliyor böyle şeyler. Ben de bir gelişme görebilsem daha çok sarılacağım umutlara ama işte bizim durumlar belli. Sizler doğurana kadar yetişirim inşallah.Koşmak yetmez uçmam lazım.
![]()
Yok cnm ilaç kullanıyor zaten kaan hoca yükselmez dediHadi yaa. Bize faydali olmustu canim. Simdi yine basladi.
Bu arada esin hasar testi yaptirdi mi dustukten sonra
Sağol canım Allah razı olsun inşallah hayırlısıyla alırız kucağımiza:)Çok güzel haberler alıyoruz bu ay. Allahım kucağına sağlıkla aldırsın. Çok mutlu oldum. Gerçekten zamanı var sanırım. Rabbim güzel dualarını kabul etsin bizler için de.