- 16 Şubat 2016
- 2.837
- 3.718
- 83
Canimsin. En kisa zamanda haberini bekliyorum beraber devam edicezCanım bende sana dua ediyorum sağlıkla geçsin gebeliğin kucağına aldığın günleri görelim inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canimsin. En kisa zamanda haberini bekliyorum beraber devam edicezCanım bende sana dua ediyorum sağlıkla geçsin gebeliğin kucağına aldığın günleri görelim inşallah![]()
Ahmet ve Mustafa başaran iyiymiş ben Mustafa başaran a gitmiştim beğenmiştim bize direk tüp bebek demişti ama istersen yumurtlama takibi de yapabiliriz dedi o sırada hastaneden ayrıldı tedaviye başlayamadık telefonlarına ulaşamadım çok gıcık oldum tam tedaviden vazgeçerken kendi haline bıracakkrn bir arkadasım çok ısrar etti Ali Acar a gittim benim 1 yıl önce kürtajımda Ali Acar da oldu döndüm dolaştım geri geldimZaman kaybetmemem gerekiyordu Ahmet Basaran a aldim artik ulaşamayınca. Bir de ben gittim mi randevu saatinde isimi halledebilmem lazim.Esim zaten zor izin aliyor .Ali Acar cok bekletiyor.Belki boylesi daha iyi oldu bilmiyorum .Doktorum bu iki dr u onermisti .Bakalim nolcak.
Ben en son eylül de gittim fatma hanım vardı son durum ne cetiha88 daha iyi bilir. Bir de muayenehane yeri değişmiş.Ali Acarda 4 boyutlu usg ye girecektim .2 gun ulasmaya calistim acmadilar teli .Hala ayni sekreterle mi çalışıyor bu adam ya sinir oldum.
Evet hala Fatma abla varBen en son eylül de gittim fatma hanım vardı son durum ne cetiha88 daha iyi bilir. Bir de muayenehane yeri değişmiş.
Evet fatma ablayı bende sevmiştim. Ama Ali hoca yeterince açıklama yapmıyor. Örneğin benim pco için kistim var mı varsa ne tarafta ve ne kadar söylemedi sadece hafif dedi.Evet hala Fatma abla varBen seviyorum Fatma abla yı frekans tutarsa çok iyi anlaşıyor ayrıca çok bilgili herşeyi ayrıntılı anlatıyor
Siz hasar testi yaptırmışmıydınız? Belki sormuşumdur unutuyorum. Eğer baktırmadıysanız tüp bebek öncesi baktırın bence.Bana tüp bebek gerekebilir yada bi daha aşılama yapabiliriz dedi en zorlaBende biz tüp bebek düşünüyoruz dedim sesini çıkarmadı bakalım ne diyecek adet olunca giderim ama tüp yaptırmayı düşünüyorum 2 ay sonra
Cok tşk ederim canm cvp verdiğin için kafamda bazı şeyler netleşiyor sanırım tüp bizim için daha mantıklı ikisinde de magdem hormon tedavisi alıyorsakGöbekten 8 gün falan belli mg larda göbekten vurundum ben koldan da çatlatma iğnesi vurundum
Benim kullandığım iğne tüp Bebek tedavisinde kullanılan igneymis canım aşılama deniyorum ben bu ayKızlar aşılama ve tüp bebekte kadına uygulanan hormon tedavisi aynımı yada yakın mı yumurta büyütmek için falan?ikisinide yaptıran arkadaşlar yada araştıranlar bilgi verirmi? Lüüüütfenn
Göbekten 75m puregon kullanıyorum canım ben 5 gün kullandım yani yarında vurcam 5 gün olcak çünkü cabuk gelişti yumurtamAşılamada göbekten iğne vuruluyormu yoksa sadece hormon ilacını veriliyor?
Ya begüm bende diyorum ki deniceksem direk tüp bebekle başlayım magdem aşılamada da hormon tedavisi görcem pek fark yok hormon olarakcanim asilamayi bilmiyorumda tup bebekte hormonlarin ilaclardan alt ust oluyo![]()
Anladım cnm demekki direk tüp denicez biz zaten sayımız az aşılamada pek sansımız yok bizim hadi güzel haberlerle gel inşallahBenim kullandığım iğne tüp Bebek tedavisinde kullanılan igneymis canım aşılama deniyorum ben bu ay
İnşallah canımAnladım cnm demekki direk tüp denicez biz zaten sayımız az aşılamada pek sansımız yok bizim hadi güzel haberlerle gel inşallah
tup bebeege daha garanti gozuyle bakiyolar sanki ama bileniyorum canim. Dr.unla konusursun. En iyisini onlar bilirlerYa begüm bende diyorum ki deniceksem direk tüp bebekle başlayım magdem aşılamada da hormon tedavisi görcem pek fark yok hormon olarak
ben neredeyse 1 yildir eve hic sokmuyorum market tavugunu bu 1 senede sutcum var o kendisi yetistiriyor ondan aldim ama sadece 2 kere. Ve gercek tavuk gercekten cok zor pisiyo eti az oluyo. Iki tavugu da karsilastirinca gercekten aradaki farki iyi anliyo insanGunaydin kizlar .Evin islerinden yapabileceklerimi 2 gune böleceğim .Esim bu aralar hic yardim edemiyor .7gun disarda .Mart gelinceinsallah duzenimiz normale donecek .
Kizlar hamile olanlar zaten asla yemesin de paket gidalar ,hamile kalmak isteyenler paket gidalardan uzak durun .Tavuk falan yemeyin marketten .Normalde ben tavuk cok nadir yerdim simdi tamamen cikardim hayatımdan .Hic iyi seyler demiyorlar bunlarla ilgili.
Gerçekten yenilecek gibi degil .Onun yerine kirmizi et balık tuketiyorum b12 ve omegami saglikli yollardan aliyorum.ben neredeyse 1 yildir eve hic sokmuyorum market tavugunu bu 1 senede sutcum var o kendisi yetistiriyor ondan aldim ama sadece 2 kere. Ve gercek tavuk gercekten cok zor pisiyo eti az oluyo. Iki tavugu da karsilastirinca gercekten aradaki farki iyi anliyo insan