Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Zaman kaybetmemem gerekiyordu Ahmet Basaran a aldim artik ulaşamayınca. Bir de ben gittim mi randevu saatinde isimi halledebilmem lazim.Esim zaten zor izin aliyor .Ali Acar cok bekletiyor.Belki boylesi daha iyi oldu bilmiyorum .Doktorum bu iki dr u onermisti .Bakalim nolcak.
Ahmet ve Mustafa başaran iyiymiş ben Mustafa başaran a gitmiştim beğenmiştim bize direk tüp bebek demişti ama istersen yumurtlama takibi de yapabiliriz dedi o sırada hastaneden ayrıldı tedaviye başlayamadık telefonlarına ulaşamadım çok gıcık oldum tam tedaviden vazgeçerken kendi haline bıracakkrn bir arkadasım çok ısrar etti Ali Acar a gittim benim 1 yıl önce kürtajımda Ali Acar da oldu döndüm dolaştım geri geldim☺️

Evet hala Fatma abla var☺️ Ben seviyorum Fatma abla yı frekans tutarsa çok iyi anlaşıyor ayrıca çok bilgili herşeyi ayrıntılı anlatıyor
Evet fatma ablayı bende sevmiştim. Ama Ali hoca yeterince açıklama yapmıyor. Örneğin benim pco için kistim var mı varsa ne tarafta ve ne kadar söylemedi sadece hafif dedi.

Bana tüp bebek gerekebilir yada bi daha aşılama yapabiliriz dedi en zorla ☺️ Bende biz tüp bebek düşünüyoruz dedim sesini çıkarmadı bakalım ne diyecek adet olunca giderim ama tüp yaptırmayı düşünüyorum 2 ay sonra
Siz hasar testi yaptırmışmıydınız? Belki sormuşumdur unutuyorum. Eğer baktırmadıysanız tüp bebek öncesi baktırın bence.

Kızlar aşılama ve tüp bebekte kadına uygulanan hormon tedavisi aynımı yada yakın mı yumurta büyütmek için falan?ikisinide yaptıran arkadaşlar yada araştıranlar bilgi verirmi? Lüüüütfenn
Benim kullandığım iğne tüp Bebek tedavisinde kullanılan igneymis canım aşılama deniyorum ben bu ay

Gunaydin kizlar .Evin islerinden yapabileceklerimi 2 gune böleceğim .Esim bu aralar hic yardim edemiyor .7gun disarda .Mart gelinceinsallah duzenimiz normale donecek .
Kizlar hamile olanlar zaten asla yemesin de paket gidalar ,hamile kalmak isteyenler paket gidalardan uzak durun .Tavuk falan yemeyin marketten .Normalde ben tavuk cok nadir yerdim simdi tamamen cikardim hayatımdan .Hic iyi seyler demiyorlar bunlarla ilgili.

Gunaydin kizlar .Evin islerinden yapabileceklerimi 2 gune böleceğim .Esim bu aralar hic yardim edemiyor .7gun disarda .Mart gelinceinsallah duzenimiz normale donecek .
Kizlar hamile olanlar zaten asla yemesin de paket gidalar ,hamile kalmak isteyenler paket gidalardan uzak durun .Tavuk falan yemeyin marketten .Normalde ben tavuk cok nadir yerdim simdi tamamen cikardim hayatımdan .Hic iyi seyler demiyorlar bunlarla ilgili.
ben neredeyse 1 yildir eve hic sokmuyorum market tavugunu bu 1 senede sutcum var o kendisi yetistiriyor ondan aldim ama sadece 2 kere. Ve gercek tavuk gercekten cok zor pisiyo eti az oluyo. Iki tavugu da karsilastirinca gercekten aradaki farki iyi anliyo insan

ben neredeyse 1 yildir eve hic sokmuyorum market tavugunu bu 1 senede sutcum var o kendisi yetistiriyor ondan aldim ama sadece 2 kere. Ve gercek tavuk gercekten cok zor pisiyo eti az oluyo. Iki tavugu da karsilastirinca gercekten aradaki farki iyi anliyo insan
Gerçekten yenilecek gibi degil .Onun yerine kirmizi et balık tuketiyorum b12 ve omegami saglikli yollardan aliyorum.

Afilim92 Afilim92 ah canım ya benim eşim haftada en az 1 yiyor 2 günde kırmızı et yiyor gemide kaldığı zamanlar. Evde ben çok titizlikle hazırlıyorum gemiye gidince kasaptan alıp yapıyorlar. :(

Back
X