Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydin canim baktirdin mi tekrar betaya yoksa dr keseye mi cagirdi?
Bugün baktiracam canm hem betaya hem progesteron .gunaydin canim baktirdin mi tekrar betaya yoksa dr keseye mi cagirdi?
gunaydiiiinnnnnGunaydinBeth18 Gunaydin Hanimlar
ay hadi insallah Allah cift kese gormeyi nasip etsin insallah.Bugün baktiracam canm hem betaya hem progesteron .
Kese için cuma günü gel dedi :) .
İnşallah artmıştır degerlerim keseyide görmek nasip olur inşallah
bende yigenim geldi yazmistim ya onla ilgilen konus dedikodu yap derken saat 2.30 olduGünaydın bayanlar. 3 dersimi bitirdim 2 dersim kaldı. Bitsede gitsem modundayım. Gece “kadın” dizisini izledim uykusuzum yaeve gidip uyumayı planlıyorum inş
Aslında aynı okuld olmak normalde güzel. Ama böyle durumlarda işte ne bileyim . Oda üzülüyor farkediyorum. Hamile arkadaşlarım bazıları hiç kıymetini bilmeden sallıyorlar. Kimi sigara içiyor kimi erkek istiyor ne bileyim ya. Rabbimin bi bildiği vardır.Ay cnm ya. Bu kötü bişey. Keşke aynı okulda olmasaydınız. Ben hiç istemiyorum aynı okulda olmayı. Çok zor. Biz aynı okulda olsaydık bu konu açıldığında gözlerim dolardı hemen. Allah yardımcımız olsun. Geçen bi arkadaşı gördüm hamile olduğundan haberim yoktu göbeğini görünce yoldaydım gözlerim doldu yaşlar aktı istem dışı. Artık kendimi kontrol edemiyorum.![]()
Evet l carnitin l arginin q10 kullanıyoruz. Ben aslında her ay sonunda verelim istemiştim. Eşim kabul etmediSiz ne zmn test vericeksiniz?3 ünüde kullanıyormusunuz cnm?
Amin canım Allah razı olsun inşallah:)) dua edin bana :)))gunaydiiiinnnnn
ay hadi insallah Allah cift kese gormeyi nasip etsin insallah.
bende yigenim geldi yazmistim ya onla ilgilen konus dedikodu yap derken saat 2.30 oldu
estagfurullah canim ne demek. Aslinda ben uzun protokol nasil oluyo onu bilmiyorum canim. Bir ay rahim dinlendirme falan yapiyolar acaba o mu? Benim kisa protokol onu anlatayim bildigim yerden anlatayim yani
Anladım canın çok teşekkür ederim. Yumurta toplama işleminde ağrı acı hissediyor musun? DNA hasarı düştükten sonra tüp bebeğe geçmiştin demi canım? İyice darladım seni ama affetestagfurullah canim ne demek. Aslinda ben uzun protokol nasil oluyo onu bilmiyorum canim. Bir ay rahim dinlendirme falan yapiyolar acaba o mu? Benim kisa protokol onu anlatayim bildigim yerden anlatayim yaniadetin 2.gunu gidiyosun dr. Kan istiyor e2 progesteron lh fsh gibi hormonlara bakiyor. Sonra gunasiri gidiyosun dr surekli hormonlarini takip ediyor birde ultrasonla surekli yumurtalarin buyumus mu diye bakiyor vajinal olarak. Yaklasik 1hafta 10 gun sonra yumurta toplama oluyor sonra 3. yada 5. Gun transfer oluyor. Sonra iste 10.gunle 12.gun arasinda test ediyosun betahcg.ye baktiriyosun.
Bizde onları kullandıktan sonra dna hasarr 51 den 7 ye düştü tabi hocanın ilaçları vardı hangisi etki etti bilmiyorum canm çok şükür hızlı bi düşüş yaşadıkEvet l carnitin l arginin q10 kullanıyoruz. Ben aslında her ay sonunda verelim istemiştim. Eşim kabul etmedi3 ay sonunda verelim dedi bekliyoruz. Bide DNA hasarı belki düşermiş o zaman verelim istiyor. Ne bilim aslında ben merak ediyorum
Amin canım amin inşallah inşallah