Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Asıstandı bnımkıde ben çok sinirlendım sanırsam ondan da vermedı herkesın alabıldıgı şeyı ben nasıl alamıyorum dedım ondan sanırsam ama kesın bı dılle vermem dedı gıt dısarda yaptır dedı ben de sızı şıkayet etcem dedım
Olabilir istersen sen birde tıbbi genetikten randevu al istanbulda memorialda tedaviye başlayacağım de gelmeden şu tetkikleri yapmam gerekiyormuş de ben sana özelden atayım tetkik isimlerini. Hatta pco hastasıyım o yüzden özellikle istiyorlar pco hastalarında görülme riski yüksek oluyormuş dersin. Ben pcoluyum dedikleri gibi de oldu. Sıkıntı çıktı ama çok Şükrü fazla değilmiş azmış.

Olabilir istersen sen birde tıbbi genetikten randevu al istanbulda memorialda tedaviye başlayacağım de gelmeden şu tetkikleri yapmam gerekiyormuş de ben sana özelden atayım tetkik isimlerini. Hatta pco hastasıyım o yüzden özellikle istiyorlar pco hastalarında görülme riski yüksek oluyormuş dersin. Ben pcoluyum dedikleri gibi de oldu. Sıkıntı çıktı ama çok Şükrü fazla değilmiş azmış.
Atatsanız çok sevenırım tüp bebekten çnce ben ve eşim hangı degerlerı vermeli , trabzonda varmış burdan yardımcı oldular bana sagolsunlar trabzonda farklı hastanede verılıyormuş buradı kadınlar klubu harıka bıyer hemen çözüm bulabılıyoruz çok şükür

Atatsanız çok sevenırım tüp bebekten çnce ben ve eşim hangı degerlerı vermeli , trabzonda varmış burdan yardımcı oldular bana sagolsunlar trabzonda farklı hastanede verılıyormuş buradı kadınlar klubu harıka bıyer hemen çözüm bulabılıyoruz çok şükür
Eşimden birşey istemediler ama kromozomlara da bakılabilir.

Bende kasim ayinda hemotoloji bölümünde bağışıklıga baktırmıştım orda plt testi varmis ama baska bi adi daha varmi olmazsa bende kanunide tibbi genetik vardi sanki istiyim pıhtılaşma icin kısaltmaları ne diye geciyo testlerinizin dökümünde

Bende kasim ayinda hemotoloji bölümünde bağışıklıga baktırmıştım orda plt testi varmis ama baska bi adi daha varmi olmazsa bende kanunide tibbi genetik vardi sanki istiyim pıhtılaşma icin kısaltmaları ne diye geciyo testlerinizin dökümünde
Siz de Trabzonda mısınız

Vala bende sana zahmet ozelden tetkid adlarini bana da copy paste yaparsan cok sevinirim

Bnde Tüp bebek merkezi bu değerleri istemişti yaptırmadım daha ama genetik pıhtı galiba yok bunlarda

Eklentiler

• IMG_3428.webp
    IMG_3428.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 46
Merhaba arkadaşlar. Gebelik oluşumunda spermiyogram testleri normal olsa bile Sperm DNA Hasar Testi yapılması sonucu her zaman gebelik oluşmayabiliyor. Sperm DNA Hasarı olanlar bu oranı nasıl düşürdü, hangi ilaç ve tedaviler hangi doktorlarca uygulandı(Kaan Aydos vb.) Bu süreçte neler yaşadınız ve sonucunda Tüp Bebek, Çip Bebek ve Normal Yolla hamilelik denemeleriniz nasıl oldu?

Back
X