Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba, eşimde hem hız hem morfoloji düşük çıkmıştı, progeny m’i günde 2 kez 1 buçuk ay kadar kullandıktan sonra test verdi, hız değerlerinde artış olmuştu, morfoloji de %3’ten %4’e çıkmıştı. Sonra progeny ile birlikte kriom omega 3’ü günde 1 kez kullandı. Sonra testi yinelemedik henüz ama toplamda 3 aylık takviye kullanımı sonrası Cuma günü idrar testinde pozitifi gördüm, bugün de değerim artmış, inşallah sağlıklı devam eder, henüz çok başındayız, inşallah da herkese faydası dokunur.
İnşallah devamı gelir. Sizin adınıza çok sevindim. Sperm sayı ve hızından da bahsederseniz buradaki bir çok arkadaşa ve de seneler sonra okuyacak arkadaşlara umut olursunuz.

Rabbim onların arasından sana evlatlar nasip etsin inşallah canım arkadaşım.

Ben sana arada bir bakıyorum :) bu kez ne yapıyor acaba diye.. sıkı bütçe yapıyorsun galiba :KK66:
Bende iyiyim çok şükür canım adeti bekliyorum merkeze gitmek için. Bir de pıhtılaşma testleri yaptırdım. 2 tanesinin sonucu çıktı bir gende hafif sorun varmış önlem alacağız dediler. Transferden önce öğrenmemiz çok iyi oldu çok sevindim.
:)) yaa sorma ne butce ne butce
yok canim yaa arada bakiyorum iste ekonomi sayfalarina. sorma ben herseyi askiya aldim babam rahatsizlandi. haftaici biyopsi sonucu alacagiz ve kanser olabilir :(( 15 tatil boyunca onunla ilgilendik. ameliyat olmam gerekliymis polip gorundu yine birden fazla. ama babamin durumunun netlesmesini bekliyorum. suan tek istegim sonucun iyi cikmasi

İnşallah devamı gelir. Sizin adınıza çok sevindim. Sperm sayı ve hızından da bahsederseniz buradaki bir çok arkadaşa ve de seneler sonra okuyacak arkadaşlara umut olursunuz.
Çok çok teşekkür ederim, sizden de Allah razı olsun, çok faydalı bilgiler edindim sizler sayesinde. Ben hep okuyorum yazışarınızı, sizin de tedaviniz hayırlı uğurlu olsun, inşallah sonuna kadar da hayırlı haberlerle gelirsiniz. Bizim ilk testimiz Ekim ayı başındaydı. Ml. de sayı 19 milyon, toplam sayı 45.6 milyon, ileri doğru hızlı hareketli %2, yavaş doğrusal olmayan hareketli %26, yerinde hareketli %6, morfoloji ise %3 çıkmıştı. Sonrasında eşim sigarayı bıraktı ve bahsettiğim vitamin/antioksidan takviyelerini düzenli kullandı. Bu arada rahim şekil bozukluğu ve bir tüpte sıvı birikmesi nedeni ile histeroskopi ve laparoskopi oldum ben. Kasım sonunda eşimin değerlerinde artış olmuştu. Ml. de sayı 36 milyon, toplam sayı 126 milyon, ileri hareketli %35, toplam hareketli %40, morfoloji de %4 çıkmıştı. Bir de DNA hasarı %11’di diye hatırlıyorum. Takviyelere devam ettik, ben de pregnacare conception almaya başladım. Benim ameliyatlardan sonra iki ay kadar korunma süremiz vardı, onun sonrası ilk doğal denememizde sonuç negatifti. Bir sonraki ay ovulasyon testleri ile takip edip 9-11-13 ve 14. günleri değerlendirdik, 14. gün test silikleşmişti. Çok şükür çok yeni de pozitif sonucu gördük, inşallah hayırlısı ile devam eder, Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin, umarım hepimiz bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alırız.

yok canim yaa arada bakiyorum iste ekonomi sayfalarina. sorma ben herseyi askiya aldim babam rahatsizlandi. haftaici biyopsi sonucu alacagiz ve kanser olabilir :KK43:( 15 tatil boyunca onunla ilgilendik. ameliyat olmam gerekliymis polip gorundu yine birden fazla. ama babamin durumunun netlesmesini bekliyorum. suan tek istegim sonucun iyi cikmasi
Cnm çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin. İnş sonucunuz çok iyi gelir. :(

eşim promen k kullanıyor takviye olarak astaksantin almayı düşünüyorum eşi ikisini bir arada kullanan oldu mu arkadaşlar içerikleri benziyor gibi o sebeple soruyorum olmazsa promen k yanına resrevatrol alıcam, sen beni kobay olarak kullanıyorsun diyor ama mecbur içiyor☺️

Çok çok teşekkür ederim, sizden de Allah razı olsun, çok faydalı bilgiler edindim sizler sayesinde. Ben hep okuyorum yazışarınızı, sizin de tedaviniz hayırlı uğurlu olsun, inşallah sonuna kadar da hayırlı haberlerle gelirsiniz. Bizim ilk testimiz Ekim ayı başındaydı. Ml. de sayı 19 milyon, toplam sayı 45.6 milyon, ileri doğru hızlı hareketli %2, yavaş doğrusal olmayan hareketli %26, yerinde hareketli %6, morfoloji ise %3 çıkmıştı. Sonrasında eşim sigarayı bıraktı ve bahsettiğim vitamin/antioksidan takviyelerini düzenli kullandı. Bu arada rahim şekil bozukluğu ve bir tüpte sıvı birikmesi nedeni ile histeroskopi ve laparoskopi oldum ben. Kasım sonunda eşimin değerlerinde artış olmuştu. Ml. de sayı 36 milyon, toplam sayı 126 milyon, ileri hareketli %35, toplam hareketli %40, morfoloji de %4 çıkmıştı. Bir de DNA hasarı %11’di diye hatırlıyorum. Takviyelere devam ettik, ben de pregnacare conception almaya başladım. Benim ameliyatlardan sonra iki ay kadar korunma süremiz vardı, onun sonrası ilk doğal denememizde sonuç negatifti. Bir sonraki ay ovulasyon testleri ile takip edip 9-11-13 ve 14. günleri değerlendirdik, 14. gün test silikleşmişti. Çok şükür çok yeni de pozitif sonucu gördük, inşallah hayırlısı ile devam eder, Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin, umarım hepimiz bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alırız.
Hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim. İnş sağlıklı şekilde devam eder ❤️

gözünüz aydın inş her şey güzel devam eder

gözünüz aydın inş her şey güzel devam eder
Amin, çok teşekkür ederim, Allah razı olsun, bu arada astaksantin içeren krilom omega 3 ve progeny m birlikte kullanmıştık biz, promen k da progeny ile içerik olarak benzerlik gösterdiği için kullanılabilir bence. Resrevatrolu hiç kullanmamıştık. İnşallah şifa olur, Rabbim vesile kılar hayırlısı ile.

Amin, çok teşekkür ederim, Allah razı olsun, bu arada astaksantin içeren krilom omega 3 ve progeny m birlikte kullanmıştık biz, promen k da progeny ile içerik olarak benzerlik gösterdiği için kullanılabilir bence. Resrevatrolu hiç kullanmamıştık. İnşallah şifa olur, Rabbim vesile kılar hayırlısı ile.
hay Allah razı olsun ben de ocean omega 3 vericektim ama krikom omega 3 de hem omega 3 hem astaksantin var. tam istediğim içerik çok makbule geçti, çok çok çok teşekkürler,

kızlar bu astaksantin morf işe yarar dimi bizim sayı az yapı yüzde yüze yakın bozuk nisanda tedavi ye başlamayı düşünüyoruz da, krilom omegadan eşiniz günde bir tanr mi aldı

kızlar bu astaksantin morf işe yarar dimi bizim sayı az yapı yüzde yüze yakın bozuk nisanda tedavi ye başlamayı düşünüyoruz da, krilom omegadan eşiniz günde bir tanr mi aldı
Rica ederim canım, inşallah Rabbim dileğini verir en kısa zamanda hayırlısı ile, biz günde 1 kullanmıştık hem eşim hem ben.

hay Allah razı olsun ben de ocean omega 3 vericektim ama krikom omega 3 de hem omega 3 hem astaksantin var. tam istediğim içerik çok makbule geçti, çok çok çok teşekkürler,
Bu arada buradaki arkadaşlar da yazmıştı, morfoloji için çam kabuğu ekstresi diye geçen pycnogenol maddesi de faydalı, bu madde de progeny m ve pregnacare conception’da var, promen k bittikten sonra isterseniz denebebilir.

yok canim yaa arada bakiyorum iste ekonomi sayfalarina. sorma ben herseyi askiya aldim babam rahatsizlandi. haftaici biyopsi sonucu alacagiz ve kanser olabilir :KK43:( 15 tatil boyunca onunla ilgilendik. ameliyat olmam gerekliymis polip gorundu yine birden fazla. ama babamin durumunun netlesmesini bekliyorum. suan tek istegim sonucun iyi cikmasi
Ay canım benim inşallah sonuç güzel çıkar da için rahatlar. Çok geçmiş olsun. Benimde annem hastanede yattı Ekim gibi 1 hafta neler yaşadığımı ben bilirim teşhis konana kadar. İyi ki tüp bebeğe başlamamışım demiştim. İlk önce sağlık.
Miyom olmasında polipin çözümü daha kolay.

doktor bana da verdi de aynı ilaçtan bende düşünüyordum acaba eşimde kullanabilir mi diye ?? tsk ederim
Estağfurullah canım, biz ikimiz de kullanmıştık, bana da benim doktor vermişti, şimdi ama pozitif olunca bırakabilirsin dedi, sonra galiba başka bir tane verecek.İnşallah şifa olur.

Back
X