Çok çok teşekkür ederim, sizden de Allah razı olsun, çok faydalı bilgiler edindim sizler sayesinde. Ben hep okuyorum yazışarınızı, sizin de tedaviniz hayırlı uğurlu olsun, inşallah sonuna kadar da hayırlı haberlerle gelirsiniz. Bizim ilk testimiz Ekim ayı başındaydı. Ml. de sayı 19 milyon, toplam sayı 45.6 milyon, ileri doğru hızlı hareketli %2, yavaş doğrusal olmayan hareketli %26, yerinde hareketli %6, morfoloji ise %3 çıkmıştı. Sonrasında eşim sigarayı bıraktı ve bahsettiğim vitamin/antioksidan takviyelerini düzenli kullandı. Bu arada rahim şekil bozukluğu ve bir tüpte sıvı birikmesi nedeni ile histeroskopi ve laparoskopi oldum ben. Kasım sonunda eşimin değerlerinde artış olmuştu. Ml. de sayı 36 milyon, toplam sayı 126 milyon, ileri hareketli %35, toplam hareketli %40, morfoloji de %4 çıkmıştı. Bir de DNA hasarı %11’di diye hatırlıyorum. Takviyelere devam ettik, ben de pregnacare conception almaya başladım. Benim ameliyatlardan sonra iki ay kadar korunma süremiz vardı, onun sonrası ilk doğal denememizde sonuç negatifti. Bir sonraki ay ovulasyon testleri ile takip edip 9-11-13 ve 14. günleri değerlendirdik, 14. gün test silikleşmişti. Çok şükür çok yeni de pozitif sonucu gördük, inşallah hayırlısı ile devam eder, Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin, umarım hepimiz bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alırız.