1 yıldır deniyoruz . 1 kimyasal gebelik yaşadım hatta 2. sperm testi verdik her şey iyi ama morfoloji 0.. anlamıyorum 2 doktor da sorun yok diyip eve gönderiyor. burda bambaşka şeyler yazıyor...Kac yillik evlisin? Biraz deneyin sonra bakarsiniz duruma. Bizimde bicok seyimiz normal morfolojimiz 1 kere 0 cikti sorasi hep yüzde 1 2 cikiyor. Ama ben normal kalamadim.
hız ve sayısı kaç?Kac yillik evlisin? Biraz deneyin sonra bakarsiniz duruma. Bizimde bicok seyimiz normal morfolojimiz 1 kere 0 cikti sorasi hep yüzde 1 2 cikiyor. Ama ben normal kalamadim.
benim canımı bu morfoloji sıktı. araştırılmasına gerek görmeden yolladılar eve. ürolog da kadın doğumcu da... ama sanırım farklı bir ürologdan görüş alacağız..Morfolojiniz görunürde oyle olup aslinda öyle olmayabilir. Kimyasal kalmanda normal.
Benm gorumcem 2 3 kimyasal gecirdi eşinde hicbir genetik vs hicbirseyinde problem cikmadi. Bence de buna cok takilma şuan olucak gibime geldi. Simdi gorumcenin 2 cocuğu var.
Ileri hizimiz % 35 toplam %60hız ve sayısı kaç?
morfoloji sıfır iken nasıl gebelik olur ki gerçekten kafam basmıyor. çıldırcamIleri hizimiz % 35 toplam %60
Sayimiz total 138 milyon
Cc de 23 milyon.
Ama biz tüp yaptirdik. Ilk denemem de sagliksiz gebelik oldu.
Ya yaziyor ama genetiğede gitsen birsey cikmayabiliyor. Yine gidin tabi icinde kalmasin ama demek istedigim sonuc tedbirine gore ilerlemiyor cok kalan var sifirla. 1 le 2 ile. Nasip yani o an oyle denk gelmis ama surekli oyle olcak diye birsey yok. Yumurtayi döllemis sonucta. Ama ek biseyler kullanabilirsin icin rahat edicekse. Yani genetiğe gonderirsiniz en fazla test verirsiniz1 yıldır deniyoruz . 1 kimyasal gebelik yaşadım hatta 2. sperm testi verdik her şey iyi ama morfoloji 0.. anlamıyorum 2 doktor da sorun yok diyip eve gönderiyor. burda bambaşka şeyler yazıyor...
Bizim de tup bebek tedavisinde %- 1 di morfoloji. 26 yumurtam olgun toplandi 17 tanesi döllendi 10 blast oldu.yumurtayla da ilgili olabilir%1 morfoloji ile 6 yıldır hiç normal yolla gebelik olmadı. 2 Tüp bebek denemem oldu. İkisinde de 2-3 embriyo oluştu. Bir tane blastım oldu o da beş haftalık dusukle sonuclandı. Bu kadar az embriyo cıkmasının nedeni olarak embriyologlar morfoloji cok kötü diyorlar. Ürologlara gidiyoruz biraz zaman alabilir ama dogal yolla da olur diyorlar.
gerçekten bu sinir bozuklığu değil de ne arkadaşım.. yüzde sıfır çıktı ya ve kadın doğumcum bile bir şey olmaz morfolojiden dedi. diğer değerler iyi dedi. sizin nasıldı sayıda falan sorun var mı?%1 morfoloji ile 6 yıldır hiç normal yolla gebelik olmadı. 2 Tüp bebek denemem oldu. İkisinde de 2-3 embriyo oluştu. Bir tane blastım oldu o da beş haftalık dusukle sonuclandı. Bu kadar az embriyo cıkmasının nedeni olarak embriyologlar morfoloji cok kötü diyorlar. Ürologlara gidiyoruz biraz zaman alabilir ama dogal yolla da olur diyorlar.4 ve üzeri ise gebe kalınabilir kruger degerlerine gore
20-30 arası degişiyor sayı hız da aynı sekilde bizi yakan morfoloji tüpte bile embriyo az cıkıyor hiç dondurulmusum olmadıgerçekten bu sinir bozuklığu değil de ne arkadaşım.. yüzde sıfır çıktı ya ve kadın doğumcum bile bir şey olmaz morfolojiden dedi. diğer değerler iyi dedi. sizin nasıldı sayıda falan sorun var mı?
Senin yumurtan ne kadardi.3.gune kac tanesi gidiyor.20-30 arası degişiyor sayı hız da aynı sekilde bizi yakan morfoloji tüpte bile embriyo az cıkıyor hiç dondurulmusum olmadı
Sıfır morfoloji yle tüple hamile kalanları biliyorum ama
bişzdeki total 50.000000 ileri hareketli 21.5000000 ileri hareketli %43 doktor buna morfoloji yüzde sıfı olduğu halde gayet iyi dedi. gerçekten güvenmiyorum doktora. yüzde yüzü bozuk spermle hiçbir ila. tedavi vermeden yallah eve diyor20-30 arası degişiyor sayı hız da aynı sekilde bizi yakan morfoloji tüpte bile embriyo az cıkıyor hiç dondurulmusum olmadı
Sıfır morfoloji yle tüple hamile kalanları biliyorum ama
inşallah arkadaşım..Şimdi sizden milyon tane sperm aliniyor.
Ama hepsi incelenmiyorki öyle bi teknoloji yok henüz. Sadece 100 ya da 200 tanesi en fazla inceleniyor. Ya digerleri? Illaki saģlam olanlarda var.
Siz tüp bebek merkezindede verebilirsiniz. Labaratuari iyi bi merkezde. Stres yapma hersey olacagina varir. Bude bakmissin hamilesin yine :)inşallah arkadaşım..
doktor gerek görmüyor ki. kendi kendime çırpınıyorum morfolojiyi önemsemedi daha ne olsunnSiz tüp bebek merkezindede verebilirsiniz. Labaratuari iyi bi merkezde. Stres yapma hersey olacagina varir. Bude bakmissin hamilesin yine :)
:)) kadin doğmcular cok bisey anlamazlsr morfoloji ile ilgili.doktor gerek görmüyor ki. kendi kendime çırpınıyorum morfolojiyi önemsemedi daha ne olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?