Erkek İnfertilitesi Morfoloji sorunu tüpbebekte pozitif

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Fatos1912

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2017
34
26
88
38
Morfolojimiz 0 dı bir doğal yolla hamilelik ve düşük yaşadım sonrasında2 aşılama ve 1tüpbebek olumsuz sonunda 2. Tüpbebek denememiz pozitif.o kadar forumda konu aradım okudum ki eğer sormak istediğiniz bişey olursa burdayım :)

Canım öncelikle gebeliğin hayirli uğurlu olsun Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Bizimde morfoloji %1 hiç hamilelik yaşamadım. İkinci tüp bebek tedavimizi olduk ama ilkinde transferim olmadı döllenme olmadığı için. Şimdi transerim yapıldı 7. Günüm beklemedeyim bakalım. Senin kaçıncı gün embriyosu ve kalitesi nasıldı? Kaç günde sonuç aldın neler yaşadın belirtilerin nelerdi

3. Gün embriyosu dondurulmuştu canım.çok umutsuzdum yine aslında adet olucam sandım adet belirtileri vardı çünkü ve erken başlamıştı 6. Gün falan başlamıştı

Karın ağrısı bile vardı ama kuzeniminde hiç ağrısı olmamış sanırım değişio

bişey söyliyim sana benim bi öncekindede su gibi akıntım vardı ve hiç tutunamamıştı.bi öncekiyle aynı belirtileri yaşadım ve olmayacağından emindim

bişey söyliyim sana benim bi öncekindede su gibi akıntım vardı ve hiç tutunamamıştı.bi öncekiyle aynı belirtileri yaşadım ve olmayacağından emindim
Bana doktor şansımız yüksek tutmaması için bir sorun yok dedi ama yinede böyle olup tutmayan insanlar olduğunu bildiğim için içimde korku var ve gün geçtikçe bu korku artıyor

Bana doktor şansımız yüksek tutmaması için bir sorun yok dedi ama yinede böyle olup tutmayan insanlar olduğunu bildiğim için içimde korku var ve gün geçtikçe bu korku artıyor
Anlıyorum aynı şeyleri yaşadım bende ne kadar düşünme desemde olmuo biliyorum.ben 11. Gün test yaptım evde hareketlerimi kısıtlamıyım kan testiyle öğrenmiyim negatif olduğunu die ve şok oldum:)) inşallah seninde olumlu olur sonucun

Olumlu yada olumsuz hiç bişey hissetmiyorum sadece korku çok ağır basıyor artık hatta bugün kan verecektim hastaneye gittim annemle sorduk ne zaman çıkar sonuç vs. Diye cesaret edemedim hemşireye sordum sizce yapayım mı diye 10 günü bekle deyince işime geldi yapmadım çıktım

İyi yapmışsın erken bencede.en erken 10. Günü yaptır bence.inşallh iyi olur sonucun

Hayrlı olsun. Morfoloji sıfır ile nasıl doğal yoldan gebelik oluştu bizim 2 tüp bebekle bile hiç gebelik oluşmadı ve artk varikosel ameliyatına karar verdik. Sadece morfoloji sıfır diğer değerlerde problem yok inşallah doğal yoldan kalrm bende

Doğal yolla hamileliğin rahim filminden sonraki ay olmuştu ama sağlıksız bi gebelik olmuş malesef.eşim çok fazla bi ürün kullanmadı sadece tüpbebekten önce zinko plus die bi ilaç kullandı ama tekrar test yapılmadan tüpbebeğe başladık ve ikincide tuttu inşallah

Ayrıca bizimde diğer değerler normaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…