Morfolojimiz 0 dı bir doğal yolla hamilelik ve düşük yaşadım sonrasında2 aşılama ve 1tüpbebek olumsuz sonunda 2. Tüpbebek denememiz pozitif.o kadar forumda konu aradım okudum ki eğer sormak istediğiniz bişey olursa burdayım :)
Peki akıntı var mıydı ?3. Gün embriyosu dondurulmuştu canım.çok umutsuzdum yine aslında adet olucam sandım adet belirtileri vardı çünkü ve erken başlamıştı 6. Gün falan başlamıştı
Bendé yok işte galiba tüm hamilelik lerde oluyormuş. Bende kullandığım jelden dolayı akıntı var dogali akıntı değil :/Evet akıntım vardı su gibi çoğunlukla ıslaklık vardı hep cnm
Bana doktor şansımız yüksek tutmaması için bir sorun yok dedi ama yinede böyle olup tutmayan insanlar olduğunu bildiğim için içimde korku var ve gün geçtikçe bu korku artıyorbişey söyliyim sana benim bi öncekindede su gibi akıntım vardı ve hiç tutunamamıştı.bi öncekiyle aynı belirtileri yaşadım ve olmayacağından emindim
Anlıyorum aynı şeyleri yaşadım bende ne kadar düşünme desemde olmuo biliyorum.ben 11. Gün test yaptım evde hareketlerimi kısıtlamıyım kan testiyle öğrenmiyim negatif olduğunu die ve şok oldum:)) inşallah seninde olumlu olur sonucunBana doktor şansımız yüksek tutmaması için bir sorun yok dedi ama yinede böyle olup tutmayan insanlar olduğunu bildiğim için içimde korku var ve gün geçtikçe bu korku artıyor
Anlıyorum aynı şeyleri yaşadım bende ne kadar düşünme desemde olmuo biliyorum.ben 11. Gün test yaptım evde hareketlerimi kısıtlamıyım kan testiyle öğrenmiyim negatif olduğunu die ve şok oldum:)) inşallah seninde olumlu olur sonucun
İyi yapmışsın erken bencede.en erken 10. Günü yaptır bence.inşallh iyi olur sonucunOlumlu yada olumsuz hiç bişey hissetmiyorum sadece korku çok ağır basıyor artık hatta bugün kan verecektim hastaneye gittim annemle sorduk ne zaman çıkar sonuç vs. Diye cesaret edemedim hemşireye sordum sizce yapayım mı diye 10 günü bekle deyince işime geldi yapmadım çıktım
İnşallah dua etİyi yapmışsın erken bencede.en erken 10. Günü yaptır bence.inşallh iyi olur sonucun
Tabiki ederimİnşallah dua et
Çok teşekkür ederimTabiki ederim
Göğüs hassasiyeti oldu benimde canım ama kızarıklık yoktu onu bilemiyorumÇok teşekkür ederimbirde göğüs hassasiyeti oluyor mu benin göğüslerim çok hasşaş ve sol göğsüm de kızarıklık çıktı ilaçlardan olabilir mi
Hayrlı olsun. Morfoloji sıfır ile nasıl doğal yoldan gebelik oluştu bizim 2 tüp bebekle bile hiç gebelik oluşmadı ve artk varikosel ameliyatına karar verdik. Sadece morfoloji sıfır diğer değerlerde problem yok inşallah doğal yoldan kalrm bendeMorfolojimiz 0 dı bir doğal yolla hamilelik ve düşük yaşadım sonrasında2 aşılama ve 1tüpbebek olumsuz sonunda 2. Tüpbebek denememiz pozitif.o kadar forumda konu aradım okudum ki eğer sormak istediğiniz bişey olursa burdayım :)
Benim göğüsler aşırı hassas öyle ki gece uykudan uyanıyorum ara araGöğüs hassasiyeti oldu benimde canım ama kızarıklık yoktu onu bilemiyorum
Doğal yolla hamileliğin rahim filminden sonraki ay olmuştu ama sağlıksız bi gebelik olmuş malesef.eşim çok fazla bi ürün kullanmadı sadece tüpbebekten önce zinko plus die bi ilaç kullandı ama tekrar test yapılmadan tüpbebeğe başladık ve ikincide tuttu inşallahHayrlı olsun. Morfoloji sıfır ile nasıl doğal yoldan gebelik oluştu bizim 2 tüp bebekle bile hiç gebelik oluşmadı ve artk varikosel ameliyatına karar verdik. Sadece morfoloji sıfır diğer değerlerde problem yok inşallah doğal yoldan kalrm bende
Ayrıca bizimde diğer değerler normaldiDoğal yolla hamileliğin rahim filminden sonraki ay olmuştu ama sağlıksız bi gebelik olmuş malesef.eşim çok fazla bi ürün kullanmadı sadece tüpbebekten önce zinko plus die bi ilaç kullandı ama tekrar test yapılmadan tüpbebeğe başladık ve ikincide tuttu inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?