Morfoloji sorunu ve tüp bebek

Ben de zor bir hastayım canım .laparoskopi olmadan önce çok endişelerim vardı bir sorun oldugunda doktora ulasamazsam diye ama Özkan beyi her aradigimda yucel beyle konisturdu beni. Bende mersinden gittim .şimdi canım. Sende başka şehirden gitmişsin kaç gün istanbulda kaldın . Nerde kaldiniz biraz maliyetli olacak gibi ama
Kalmadık canım biz istanbulda, kocaeliden gittik biz gidip döndük hep aynı gün içinde. Malesef biraz masraflı oluyor istanbulda yaşayanlara göre ama napalım. Sonuç değer inşallah.

Bu arada mutlaka imsi yaptırmanızı tavsiye ederim nereye giderseniz. Bunun için ekstra bir ücret ödenmiyor brükselde ama bazı yerler ek ücret talep ediyormuş sanırım.

istanbuldayım ben medical park bahçelievler
doktorum orda ve çok güven duyduğum bir doktor.
tahlillerimize baktı rezervde sıkıntm yok çok şükür hsg istedi ondada sıkıntı çıkmadı
birde kan tahlili verdik genetik test istedi ama içeriği tam olarak nedir bilmiyorum 10-15 gün sonra çıkacakmış sonucu
Doktorunuz kim

Kalmadık canım biz istanbulda, kocaeliden gittik biz gidip döndük hep aynı gün içinde. Malesef biraz masraflı oluyor istanbulda yaşayanlara göre ama napalım. Sonuç değer inşallah.

Bu arada mutlaka imsi yaptırmanızı tavsiye ederim nereye giderseniz. Bunun için ekstra bir ücret ödenmiyor brükselde ama bazı yerler ek ücret talep ediyormuş sanırım.
Bende kocaelideyim eşimin özelde morfoloji 5 üniversitede 2 çıktı doktorlar tüp bebek de çok sorun olarak bakmıyor eğitimi ve keçiboynuzu öneriyor ben haşimato hastasıyım bu yüzden bahçeçi tüp bebek merkezinde cem çelik e gitmeyi düşünüyorum

Ayşe Jane Özcan
Bende fmf(ailevi akdeniz ateşi) hastasıyım bu konuda bilgili jinekolog bulmak zor sağolsun Jane hanım bu konuda bilgili ve hastane bana yakın en azından hamilelik sürecinde atak geçirirsem bu konuda bilgili kişiye kendimi ve bebeğimi teslim edebilirim.

Bir de ben biraz zor bir hastayım ilgisizlik ya da soğuk bir tavır görürsem koparım tedaviden o yüzden şişli gibi yoğun bir hastane ya da tek doktorun takibinde olmadığım bir yer istemedim. Şehir dışından gittiğimiz için saatlerce randevuyu da bekleyemezdim. Yoksa oranın da laboratuvarı iyidir. Ben de ikisi arasında kalmıştım.

Bizim önceki denemede 23 yumurtadan 2 tane kaliteli 2 tane orta kalite, 4 tane 3.gün embriyosu elde edilmişti sadece. Üstüne ohss oldum vs zordu.
Bu sefer 21 yumurtadan 10 tane 5.gün embriyomuz oldu ben bunu brükselde imsi tekniği kullanmalarına bağlıyorum. Üstelik ilk denememizde eşimin sperm değerleri çok daha iyiydi. Bu sefer daha düşüktü ona rağmen sonuçtan memnunuz. Ama nasip olmayınca olmuyor işte. İnşallah bundan sonrası güzel olur.
canim masallah ne guzel dondurulmusunda var. Insallah guzel haberlerin gelir. Eger dusuk daha once de yasadiysan tiroidine hic baktirdin mi? Tiroidin yuksek olmasi dusuge sebep oluyor.
Bizim de gorunen sorun morfoloji. En son kasim da test yaptirdik sayi 26 milyon, morfoloji %1 ve hareket %48 cikmisti. Bakalim mayis sonu haziran basi tedavim basliyor. Simdi dogum kontrol hapi kullaniyorum topolamda 21 gun kullanicam. Haftaya persembe hemsireye gidicez igneleri gostericekmis. Bu arada ben Kanada'dayim. Burda sistem biraz daha farkli ilerliyor. Devlet karsilamaya basladi tup bebegi kasim ayinda siraya yazildik anca mayista sira geldi ama buna bile sukur hatta cok sukur cunku burda kendimiz odesek 12.000-15000 dolar arasi tedavi! Insallah biran once birbirimizin guzel haberlerini paylasiriz.

Bende kocaelideyim eşimin özelde morfoloji 5 üniversitede 2 çıktı doktorlar tüp bebek de çok sorun olarak bakmıyor eğitimi ve keçiboynuzu öneriyor ben haşimato hastasıyım bu yüzden bahçeçi tüp bebek merkezinde cem çelik e gitmeyi düşünüyorum
Evet doktorlar sperm seçimi yapıldığı için pek sorun etmiyor ama sperm dna hasarı diye birşey de var. Bir tek ona baktırmadık Allah korusun tekrar düşük vs yaşarsam ona baktırıcaz artık.
Ben de selen sezginsoy ve cem çelik'i araştırmıştım onlar da çok iyiler bence. Hayırlı olsun şimdiden tedavin.

canim masallah ne guzel dondurulmusunda var. Insallah guzel haberlerin gelir. Eger dusuk daha once de yasadiysan tiroidine hic baktirdin mi? Tiroidin yuksek olmasi dusuge sebep oluyor.
Bizim de gorunen sorun morfoloji. En son kasim da test yaptirdik sayi 26 milyon, morfoloji %1 ve hareket %48 cikmisti. Bakalim mayis sonu haziran basi tedavim basliyor. Simdi dogum kontrol hapi kullaniyorum topolamda 21 gun kullanicam. Haftaya persembe hemsireye gidicez igneleri gostericekmis. Bu arada ben Kanada'dayim. Burda sistem biraz daha farkli ilerliyor. Devlet karsilamaya basladi tup bebegi kasim ayinda siraya yazildik anca mayista sira geldi ama buna bile sukur hatta cok sukur cunku burda kendimiz odesek 12.000-15000 dolar arasi tedavi! Insallah biran once birbirimizin guzel haberlerini paylasiriz.
herşeye baktırdık canım, hormon, genetik, kromozom vb bir sorun çıkmadı. Bir tek dna hasarı testi bir de cd56 diye bir bağışıklık testi kaldı. Cd56 yı yaptırıcam bir dahaki denemeden önce.

Çok şükür dondurulmuşumuz var bayağı ama işte insan düşünüyor acaba genetiklerinde bir problem mi var da düşüyor kimyasal oluyor diye.. İnşallah bir daha olmaz.. Bizim de sperm değerleri size yakın. Ne güzel devletin karşılaması, amin inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız:KK200:

herşeye baktırdık canım, hormon, genetik, kromozom vb bir sorun çıkmadı. Bir tek dna hasarı testi bir de cd56 diye bir bağışıklık testi kaldı. Cd56 yı yaptırıcam bir dahaki denemeden önce.

Çok şükür dondurulmuşumuz var bayağı ama işte insan düşünüyor acaba genetiklerinde bir problem mi var da düşüyor kimyasal oluyor diye.. İnşallah bir daha olmaz.. Bizim de sperm değerleri size yakın. Ne güzel devletin karşılaması, amin inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız:KK200:
Bende cd 56 ya baktırmadım. Canım hangi testleri yaptirdiysan bana da gönderir misin istanbula geldiğimde hazır olsun

Hayırlı. Olsun canım devletin karşılamasi iyi olmuş fiyat baya yüksekmis

Bende cd 56 ya baktırmadım. Canım hangi testleri yaptirdiysan bana da gönderir misin istanbula geldiğimde hazır olsun
Canım tekrarlayan düşüklerden sonra isteniyor bu testler ama bence de sen yaptır, ben de ilk düşükten sonra yaptırdım.
-Her iki eşten kromozom testi
-Bayandan genetik mutasyon testleri (kan pıhtılaşması testleri) bunları daha önce brüksele gitmeden yaptırmıştım. Oradaki kimyasaldan sonra da Yücel bey şunları istedi:
-Aca ıgg, aca ıgm, lupus, Antithrombin III.

Ben kendim cd56 da yaptırıcam bir de.

Evet doktorlar sperm seçimi yapıldığı için pek sorun etmiyor ama sperm dna hasarı diye birşey de var. Bir tek ona baktırmadık Allah korusun tekrar düşük vs yaşarsam ona baktırıcaz artık.
Ben de selen sezginsoy ve cem çelik'i araştırmıştım onlar da çok iyiler bence. Hayırlı olsun şimdiden tedavin.
Selen hanımdan pek memnun kalmadık cem beye gideceğiz bizde kromozom ve pıhtılaşma testi yaptıracağız

Canım tekrarlayan düşüklerden sonra isteniyor bu testler ama bence de sen yaptır, ben de ilk düşükten sonra yaptırdım.
-Her iki eşten kromozom testi
-Bayandan genetik mutasyon testleri (kan pıhtılaşması testleri) bunları daha önce brüksele gitmeden yaptırmıştım. Oradaki kimyasaldan sonra da Yücel bey şunları istedi:
-Aca ıgg, aca ıgm, lupus, Antithrombin III.

Ben kendim cd56 da yaptırıcam bir de.
Teşekkür ederim canım. Kromozom analizine baktirdik sonuç daha çıkmadı . Kan pihtilasmasina baktiriyoruz ama bir sürü kan pihtilasma testi var 4 tanesine baktı üniversite. Bu diğer testleri nerde yaptircaksin peki canim. Bizim burda üniversiteye gittiğinde hiç bakmak istemiyorlar

Teşekkür ederim canım. Kromozom analizine baktirdik sonuç daha çıkmadı . Kan pihtilasmasina baktiriyoruz ama bir sürü kan pihtilasma testi var 4 tanesine baktı üniversite. Bu diğer testleri nerde yaptircaksin peki canim. Bizim burda üniversiteye gittiğinde hiç bakmak istemiyorlar
Rica ederim canim benim de 5 gene bakildi, en onemlileri onlarmis sanirim.
He bir de yucel hoca protein s ve protein c testlerini istemisti onlari yazmayi unuttum. Bunlarin hepsini arastirma hastanesinde yaptirdim ben canim. Gercekten en az 3 dusugun yoksa yapmak istemiyorlar malesef. Bunlarda düşük yapmana sebep olacak bir sonuc yok dediler. Geriye sperm dna hasari testi ve cd56 kaliyor.. onlari da istanbulda ozel klinikte yaptiricam mecburen.

Bende tam bunu soracaktım sperm dna hasarı nedir fiyatı ne kadar üniversite de tıbbi genetik bölümünde bakılıyor mu? Birde cd56 nedir ilk kez duydum

Dna hasarına biz düzen laboratuvar da baktirdik morfolojiyle beraber 200 lira ödedik yanlış hatırlamıyorsam.
Cd56 bagisiklikla ilgili birsey sanirim

Rica ederim canim benim de 5 gene bakildi, en onemlileri onlarmis sanirim.
He bir de yucel hoca protein s ve protein c testlerini istemisti onlari yazmayi unuttum. Bunlarin hepsini arastirma hastanesinde yaptirdim ben canim. Gercekten en az 3 dusugun yoksa yapmak istemiyorlar malesef. Bunlarda düşük yapmana sebep olacak bir sonuc yok dediler. Geriye sperm dna hasari testi ve cd56 kaliyor.. onlari da istanbulda ozel klinikte yaptiricam mecburen.
Canim yucel hocaya gitmeden telefonda mi istedi bunları. Kiminle görüştün

Canim yucel hocaya gitmeden telefonda mi istedi bunları. Kiminle görüştün
Canım ben genetikle kromozom testlerini önceden kendim yaptırdım. Hiç yücel hocayla görüşmemiştim o zaman daha. Gittiğimizde 2 düşüğüm var bu testleri yaptırdım kendim dedim. Ekstra test istemedi yücel hoca. Sonra tüp bebeğe başladık işte transferim oldu kimyasal gebelik oldu. Ondan sonra son yazdıklarımı istedi işte lupus protein s falan yazdıklarımı istedi canım onları da yaptırdım. Histereskopi sonrası tekrar denicez bakalım.

Bu arada istediği testleri mail ile yolladılar canım istek kağıdı şeklinde. Ama isterseniz burda yaptırabilirsiniz dediler ben devlette yaptırmayı deneyeyim olmazsa sizde yaptırırım demiştim.

Son düzenleme:
Dna hasarına biz düzen laboratuvar da baktirdik morfolojiyle beraber 200 lira ödedik yanlış hatırlamıyorsam.
Cd56 bagisiklikla ilgili birsey sanirim
sonuç nasıl çıktı peki tedavisi nasıl oluyor acaba ondan soruyorum canım. Şimdi biz de kendimiz yaptırcaz kötü çıkarsa kime gidicez bilmiyorum. Siz de kendiniz mi baktırdınız yoksa doktor mu istedi dna hasarı testini?

Back
X