Çok memnunum ben canım. Hiçbir sorun yaşamadım. Ben laboratuvarına çok güvendim en başta, imsiyi standart olarak herkese yapıyoruz dediler. Ve farkını da gördüm öncekinde sperm değerlerimiz daha iyi olmasına rağmen 23 yumurtadan 4 tane 3.gün embriyosu olmuşken, bunda 21 yumurtadan 10 tane 5.gün embriyosu oluştu.
Bir de özel odada olup en az 2 saat kalabilmek de güzeldi benim için

Bunun dışında zaten çok sıkı takipteler her muayenede dosyam ellerindeydi, ilaç düzenlemesi falan da iyiydi. İlk tüp bebekte ohss geçirdim ben malesef. Bu sefer de korktum olurum diye ama dozları ona göre ayarladı yücel bey ve çatlatma iğnelerimi değiştirdi çok şükür hiçbir rahatsızlığım olmadı.
sanırım haftalık toplantıları oluyor, ben kimyasal gebelik geçirdiğimde doktorla görüşmüştüm ama ertesi gün toplantıda durumunuz görüşüldü diye beni tekrar aradılar. Histereskopi yapmakta fayda var dediler ve o ek testleri o zaman istediler işte canım.
Çok yazdım galiba

dediğim gibi canım ben saatlerce beklediğim ilgisiz hissettiğim, soğuk olan hemşire ya da doktorlara katlanamam

şişli kesin öyledir demiyorum ama bu açıdan bazı olumsuz yorumlara denk gelmiştim zamanında. Yoksa orası da çok iyidir eminim.
Hakkında hayırlısı neresiyse orası içine siner inşallah canım