Morfoloji sorunu ve tüp bebek

Merhaba 4 ay proxeed plus e vitamini incir vs vs kullandıktan sonra testimizi yineledik. İleri hareketli %6 dan %15e toplam hareketlilik %48e çıkmış ama malesef morfoloji %1. Tüp bebek yaptırmaya karar verdik acıbadem kadıköy de yaptırcam sanırım.

Bizimde morfoloji %2 esim lcarnitine pharmaton zinco ve keciboynuzu ozu iciyor hareketlilikte dusuk 5 ay felan icecek hamile kalamazsam bizdeeskisehir acibadem de tup bebek yaptirmayi dusunuyoruz bir negatif asilamam var

Merhaba 4 ay proxeed plus e vitamini incir vs vs kullandıktan sonra testimizi yineledik. İleri hareketli %6 dan %15e toplam hareketlilik %48e çıkmış ama malesef morfoloji %1. Tüp bebek yaptırmaya karar verdik acıbadem kadıköy de yaptırcam sanırım.
Bizde çok şey denedik hareketi biraz arttı morfoloji % 1 degismedi canım

Bizimde morfoloji %2 esim lcarnitine pharmaton zinco ve keciboynuzu ozu iciyor hareketlilikte dusuk 5 ay felan icecek hamile kalamazsam bizdeeskisehir acibadem de tup bebek yaptirmayi dusunuyoruz bir negatif asilamam var

Keciboynuzunun maaliyeti dusuk ve hareketlige cok iyi. Benim asilama yok hic direk tup bebek düşünüyoruz. Eylul de deneyecez

Pek Degismiyor bu morfoloji. Ortalama tup bebek fiyatlari olmus 7500 tl. Kadikoy acibadem nasil acaba istanbul anadolu yakasinda yer bakiyorum
Ben mersindeyimama ama istanbul düşünüyorum avrupa yakasında benim gideceğim merkez bruksel tup bebek fiyat 8000 8500 gibi

Ben çikolata kistinden ameliyat oldum Yücel beyde orda devam etmek istedim içime sindi . 5700 hastane 1500 2000 ilaçlar 500 lira da tahliller
Ne tahlili acaba özel sağlık sigortam karşılar mı. Çocuk istiyorum derneğine üye olursan muayene ücretsiz demişler aradım yıllık ücreti 200 tl ymiş oranın da

Ne tahlili acaba özel sağlık sigortam karşılar mı. Çocuk istiyorum derneğine üye olursan muayene ücretsiz demişler aradım yıllık ücreti 200 tl ymiş oranın da
Kan tahlilleri canım özel sağlık sigortanız karsilayabilir. Bu merkezin cider le anlaşması yok bu arada

Benim eşimde morfoloji sıfırdı tüp bebek tuttu ama 4. dondurulmuş embiryo tuttu..
sonra eşime sperm testi yaptırdık morfolojisi iyi çıktı 3 yıldır sıfırdı.. sadece stresi azaldı başka bişey yapmadık

Benim eşimde morfoloji sıfırdı tüp bebek tuttu ama 4. dondurulmuş embiryo tuttu..
sonra eşime sperm testi yaptırdık morfolojisi iyi çıktı 3 yıldır sıfırdı.. sadece stresi azaldı başka bişey yapmadık
hangi hastane peki, şu an araştırma safhasındayım

Kuşkusuzzzz semra kahraman tek geçerim.. MEMORİAL ŞİŞLİ
İlk denemelerim bahçecide mustafa bahçecideydi hiç memnun kalmadım. semra kahraman başka diğerleri başka benim için..

Cok tesekkur ederim. Sisli memorial da karar kıldık. Haftaya tatile çıkıyorum hemen sonrasında tedaviye baslayacaz

Back
X