Morfoloji sorunu ve tüp bebek

Kızlar merhaba ben şuan ilk tüp bebek denemesini yaptım.. Bugün transferimin 11. Günü yarın sonuç alıcam.. Size yaşadığım mucizeyi anlatacak işine yarayan olursa diye.. Benim eşim 10 yıl önce lenf kanseri atlattı vücudu %80 sarmıştı ama Allah'a şükür tamamiyle atlattık.. 7 yıldırsa evliyiz. Ancak aldığı radyoterapi ve kemoterapiler sebebiyle hiç canlı spermimiz kalmamış.. Kime gittiysek hiç boşuna uğraşmayın olmaz bu sonuçlarla dediler.ki bi çok doktor teseye bile yanaşmadı.. Bizde hiç bir tedaviye girişmeden çocuksuz bi hayatımız olucanı kabullendik planlarımızı dahi ona göre yaptık.. Ancak eşimin çok fazla sırt Ağrı'ları olduğu için bi arkadaşı vasıtasıyla hacamat yaptırdı.. Nette hacamattın spermlerede etki ettiğini okuyup spermiogram yaptırdık ve ne hikmetse canlı sperm oluştu doktorlar mucize gözüyle baktı.. İlkinde morfolojisi bozuktu ama eşimin 2. Hacamatından sonra hem sayımız arttı gemde morfolojisi ciddi düzelmeler oldu.. Şuan biz bu tedaviyi yapıyo olduğumuza dahi inanamıyoruz.. Cidde'n mucize oldu ve doktorlarda aynı kanıda.. Biz ciddi anlamda faydasını gördük,tavsiye ederim herkese.. Biraz uzun oldu umarım okurken sıkılmazsınız.. Ve umarım size de vesile olur.. Hepiniz Bebişlerinizi kucağınıza alırsınız...

selam arkadaşlar istanbulda oturan arkadaşlar için bir duyurum olacak.istanbul bahçelievler medikalpark hastanesinde bulunan dr serdar koç la tüpbebek seminerimiz olacak katılımcılar ücretsiz muayene kazanacak ve katılan kişiler arasında çekiliş olacak ilaçlar hastaya ait olmak üzere kazanan kişilere tüpbebek yapılacak.ne kadar çok katılım olursa o kadar çok çekiliş hakkı olacak semineri ramazan ayından sonra bahçelievler necip fazıl kısakürek kültür evinde gerçekleştiricez lütfen gelmek isteyenler bana özelden isim ve cep telefonu numarası yazsınlar seminer öncesi arayıp haber vericem

Merhaba,
Aynı durum bendede var canım.Eşimin mağlesef morfolojisi düzelmiyor %1
bizde mayıs ayında tüp bebeğe başlayacağız ihşallah.
Benimde korkum morfoloji ama doktorlar çok önemsemiyor bu durumu.

Merhaba, Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizde de aynı sorun var morfoloji %2 %3 ama ben cok uzuluyor ve her ay aglıyorum. Tüp bebeğe karar verdik. İstanbul Anadolu yakasındayım. Nerde yaptırdın sen acaba ? teşekkürler

Ben de Emseyi düşünüyordum ama yorumları okuyunca Brüksele sıcak bakmaya başladım. Rabbim kimseyi evlatla sınamasın. Çaresizliği de öğreniyor insan :(

Kızlar merhaba ben şuan ilk tüp bebek denemesini yaptım.. Bugün transferimin 11. Günü yarın sonuç alıcam.. Size yaşadığım mucizeyi anlatacak işine yarayan olursa diye.. Benim eşim 10 yıl önce lenf kanseri atlattı vücudu %80 sarmıştı ama Allah'a şükür tamamiyle atlattık.. 7 yıldırsa evliyiz. Ancak aldığı radyoterapi ve kemoterapiler sebebiyle hiç canlı spermimiz kalmamış.. Kime gittiysek hiç boşuna uğraşmayın olmaz bu sonuçlarla dediler.ki bi çok doktor teseye bile yanaşmadı.. Bizde hiç bir tedaviye girişmeden çocuksuz bi hayatımız olucanı kabullendik planlarımızı dahi ona göre yaptık.. Ancak eşimin çok fazla sırt Ağrı'ları olduğu için bi arkadaşı vasıtasıyla hacamat yaptırdı.. Nette hacamattın spermlerede etki ettiğini okuyup spermiogram yaptırdık ve ne hikmetse canlı sperm oluştu doktorlar mucize gözüyle baktı.. İlkinde morfolojisi bozuktu ama eşimin 2. Hacamatından sonra hem sayımız arttı gemde morfolojisi ciddi düzelmeler oldu.. Şuan biz bu tedaviyi yapıyo olduğumuza dahi inanamıyoruz.. Cidde'n mucize oldu ve doktorlarda aynı kanıda.. Biz ciddi anlamda faydasını gördük,tavsiye ederim herkese.. Biraz uzun oldu umarım okurken sıkılmazsınız.. Ve umarım size de vesile olur.. Hepiniz Bebişlerinizi kucağınıza alırsınız...
Canim gecmiş olsun öncelikle. Hacamat benimde ilgi mi çekiyor ama korkuyorum . Hacamat nereye yaptılar eşinde Afedersin testislere falan mı

dün bahceci ile görüştüm 7500-8000 dedi brüksel de fiyatlar nasıl? bir de mikroçip denen yöntem orda var mı ?
Aynı canım 5 700 hastane +ilaçlar ilaçlarda 1500 2000 arasında değişiyor.
Mikrocip yok ama isteyen olursa yapiyorlarmis. Neden mikrocip canım . Ben çok araştırdım imsi mantıklı geldi bana morfoloji sorunu olanlarda

Aynı canım 5 700 hastane +ilaçlar ilaçlarda 1500 2000 arasında değişiyor.
Mikrocip yok ama isteyen olursa yapiyorlarmis. Neden mikrocip canım . Ben çok araştırdım imsi mantıklı geldi bana morfoloji sorunu olanlarda

Ya son teknoloji erkek infilitesinde acikcasi ben de bilmiyorum kararsizim. Bizim sayida sorun yok imsi de olabilir. Emseyin su an tup bebek bölümü tatilde evime cok yakin 2 hafta sonraya randevu aldim. Detaylı bilgi ordan alacagim. Biz su an proxeed plus keciboynuzu e vitamini findik vs ye devam ediyoruz. 3.5 ay once test yaptirdik. Tekrarladiktan sonra yükselme yoksa ekim ayinda tup bebek yaptiracagiz. Her ay aglamakta baska bisi yaptigim yok. Kendime olan guvenimi kaybediyorum :( cok mu abartiyorum ki

Ya son teknoloji erkek infilitesinde acikcasi ben de bilmiyorum kararsizim. Bizim sayida sorun yok imsi de olabilir. Emseyin su an tup bebek bölümü tatilde evime cok yakin 2 hafta sonraya randevu aldim. Detaylı bilgi ordan alacagim. Biz su an proxeed plus keciboynuzu e vitamini findik vs ye devam ediyoruz. 3.5 ay once test yaptirdik. Tekrarladiktan sonra yükselme yoksa ekim ayinda tup bebek yaptiracagiz. Her ay aglamakta baska bisi yaptigim yok. Kendime olan guvenimi kaybediyorum :KK43: cok mu abartiyorum ki
Canim sen de araştır ben çok araştırdım imsi bize daha uygunmus gibi geldi. Biz de çok şey denedik proxeed plus e vitamini omega 3 içinde yok yok olan karışım ama morfoloji degismedi malasef. Malasef bazen insan kafasına takıyor . Ama söyle düşün tek sorununuz morfoloji. Bizde bende çikolata kisti vardı ameliyat oldum aynı zamanda pko luyum eşimde hareket az morfoloji %1 :)) yine de umutluyum . Allah büyük .

Canim sen de araştır ben çok araştırdım imsi bize daha uygunmus gibi geldi. Biz de çok şey denedik proxeed plus e vitamini omega 3 içinde yok yok olan karışım ama morfoloji degismedi malasef. Malasef bazen insan kafasına takıyor . Ama söyle düşün tek sorununuz morfoloji. Bizde bende çikolata kisti vardı ameliyat oldum aynı zamanda pko luyum eşimde hareket az morfoloji %1 :)) yine de umutluyum . Allah büyük .

Cok sukur inancliyiz yoksa neye siginirdik. Bizim 15 gun araliklarla yaptirdigimiz semen testi %1 %2 cikmisti bir suru sey yedi esim 3.5 ayda su an kac diye merak ediyoruz. Doktor bana yumurta takibi yaptir daha iyi olur dedi her ay olan yumurta bu ay buyumedi ne kadar stres yaptiysam artik :s zamana birakamiyorum ben yapabilenlere helal olsun. Biraz para biriktirmemiz gerek hamile kalmazsam ekime kadar yaptircaz tup bebek. Ins sizin hayirli haberlerinizi aliriz

Cok sukur inancliyiz yoksa neye siginirdik. Bizim 15 gun araliklarla yaptirdigimiz semen testi %1 %2 cikmisti bir suru sey yedi esim 3.5 ayda su an kac diye merak ediyoruz. Doktor bana yumurta takibi yaptir daha iyi olur dedi her ay olan yumurta bu ay buyumedi ne kadar stres yaptiysam artik :s zamana birakamiyorum ben yapabilenlere helal olsun. Biraz para biriktirmemiz gerek hamile kalmazsam ekime kadar yaptircaz tup bebek. Ins sizin hayirli haberlerinizi aliriz
Canim Semen analizini aynı yerde yaptırın. Ben tüp bebeğe başlıyorum inşAllah ağustos gibi . Güzel haber verebilirim inşallah .

Merhaba, Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizde de aynı sorun var morfoloji %2 %3 ama ben cok uzuluyor ve her ay aglıyorum. Tüp bebeğe karar verdik. İstanbul Anadolu yakasındayım. Nerde yaptırdın sen acaba ? teşekkürler
merhaba canım,medical park bahçelievler de yaptırdım.hiç üzülme inan ben 2 sene mücadele ettim bu morfoloji sorunu ile tüp bebek ile çözdük sorunu çok şükür.

merhaba canım,medical park bahçelievler de yaptırdım.hiç üzülme inan ben 2 sene mücadele ettim bu morfoloji sorunu ile tüp bebek ile çözdük sorunu çok şükür.

Ya adetimin 5. günü bugun 5 gundur aglıyorum resmen hayata küstüm kendime güvenimi kaybettim. Bunu nasıl aşacam bilmiyorum. ben 6 ayda nasıl bu hale geldim bilmiyorum. Çok tezcanlı biriyim, Sabrı da hayat öğretiyor :(

Ya adetimin 5. günü bugun 5 gundur aglıyorum resmen hayata küstüm kendime güvenimi kaybettim. Bunu nasıl aşacam bilmiyorum. ben 6 ayda nasıl bu hale geldim bilmiyorum. Çok tezcanlı biriyim, Sabrı da hayat öğretiyor :KK43:
bende öyleyim inan isterim ki hemen olsun istediğim hep de bu şekilde sınanırım.
senin daha 6 ay olmuş ben 2 sene uğraştım düşün.eğer eşinle karar verdiyseniz hiç beklemeyin gidin hemen tüp bebek uzmanına başlayın tedaviye.
ben o kdr pişmanımki keşke ilk teşhis konulduğunda başlasaydık tedaviye şimdi hiç değilse 1 yaşında çocuğum olurdu.

Back
X