Morfoloji sorunuyla sağlıklı tüp bebek süreci geçiren var mı?

Soğuk sıkım nasıl oluyor acaba hazır mı satılıyor yoksa keçiboynuzundan mı evde yapılıyor biraz bahsedebilir misiniz
Keçiboynuzu özü aynı zamande pekmezi gibi. Soğuk sıkım yazıyor üzerinde. Eczanelerde de satılıyor. Keçiboynuzu kürü de keçiboynuzu ve su ile kaynatılıp içilen tarif.

Sabah akşam aç karnına keçiboynuzu pekmezi veya özü de kullansın. Bir de çakşır kökü suyu çok etkili imiş.buradan duydum onu da.
Aaa evet yaklaşık 5 gündür Ben de eşime 4/5 Adet keçiboynuzunu , 2 bardak suda kaynatıp ,10 dınlendırdıkten sonra Sabah akşam uyguluyorum sarımtırak birçay ☺️
Umarım uygulamam yanlış değildir çünkü izlediğim kadarıyla böyle yapılarak uygulanıyormuş.

Hayırlısı neyse olsun hakkımızda..
Artık gecem gündüzümterek oldum elimde bir türlü aklımdan çıkaramamakla beraber kendime hayat zindan etmek istemiyorum 😔

Bizde de sayı az zaten. Umarım etkili olur. Bir de lökosit çıktı sperm de enfeksiyonmuş antibiyotik kullanıyor.
Canimm sonucu yazmak istedim istemistin bir mucize oldu yazarken ağlıyorum inan. Sayımız 136 milyon ileri hizimiz yuzde 59 morfoloji yuzde 8 olmus ben şoktayım Allahim sana şükürler olsun

Merhabalar. Benim eşimin spermindede bu sorunlar vardı. Benimde yumurtalıklarım zayıf ve sadece 7 yumurtam oluştu. Ve tek bir embriyom kaldı 5.güne.Şükür o da bana tutundu. Şu an 20 haftalık olduk.2 aşılama 1 negatif tüp bebek denemem var. Laboratuar önemli bu durumda. İlk denememde embriyom 3.güne kadar geldi ve kalitesizdi, taze transfer yaptılar tutmadı. Merkez değiştirdim şükür oldu.4tane yumurtam embriyo oldu sadece. 4 embriyo 3.gün donduruldu. Çözülünce 5.güne 1 tane kaldı ve kaliteliydi. Size tavsiyem iyi bir merkez bulun ve tüp bebeğe başlayın biz eşimle durumu zor kabullendik ve biraz bekledik. İşallah güzel sonuçlar alırsınız
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin . Başarılı sonucunuzu nerede aldınız tavsıyenız neresı olur

Benim eşimin de morfolojisi 0. Sayisi da dusuk. Ilk denememizde 20 haftalık kaybettim bebegimi. Ama morfolojiyle alakasi yok tamamen nasip dedi doktor. Ikinci denemem de yine pozitif oldu Allaha cok sukur sağlıklı bir oğlum var.
Size onerim laboratuvar i iyi bir yerde yaotirmaniz. (Morfoloji bozuklugunda bu sart) Imsi yontemini kullandilar bizde. Sisli memorialde tedavi olduk biz bu arada
Canım merhaba aynı sorunu yaşıyorum sperm var ama morfolojı ve ıleri hız 0 .sisli memorial ile ongorusme yaptık ama hala kararsızım .doktorun kim memnun musun ?

Canım merhaba aynı sorunu yaşıyorum sperm var ama morfolojı ve ıleri hız 0 .sisli memorial ile ongorusme yaptık ama hala kararsızım .doktorun kim memnun musun ?
İstanbul da da çok iyi dr lar varmış. Biraz maddiyat maalesef. Biz hala borç ödüyoruz. Doğuma kadar şükür ki borç kalmicak

Eşimin morfoloji 1 hız ve sayı da düşük. Tüp bebek önerildi. Ama tüp bebek tedavisinde dahi tutunamadigini,tutunsa bile bir süre sonra düştüğünü duydum. Sağlıkla bebeğini kucağına alan var mı?
Neden olmasın ? Ben morfoloji 1 ile normal yolla hamile kaldım. Şu an 18 haftalık . Sakın umutsuzluğa kapılma tüp bebek düşünüyorsan eğer merkez çok önemli arkadaşların dediği gibi

Merhaba. Ben cok memnun kaldim memorialden. Doktorum gonul hanimdi. Bastan beri ona gittik ama hic farketmez takipler bes dakikadan kisa sürüyor. Onemli olan transfer ve ilaclarin dozu. Ilaclari da semra hoca ayarliyor zaten. Sizde bir sorun yoksa insallah morfoloji ve hiz tup bebekte cok.da onemli degil zaten.
Insallah saglikla goz aydinligi hayirli evlatlar versin rabbim isteyen herkese

Back
X