Morfoloji sorunuyla sağlıklı tüp bebek süreci geçiren var mı?

Neden olmasın ? Ben morfoloji 1 ile normal yolla hamile kaldım. Şu an 18 haftalık . Sakın umutsuzluğa kapılma tüp bebek düşünüyorsan eğer merkez çok önemli arkadaşların dediği gibi
Allah kucağına almayı nasip etsin cnm ben de 10ayda 2defa dogal yolla hamıle kaldım birini 7.haftada diğerini 13.haftada kaybettım malesef .o yüzden tüp bebeğe yöneldik artık

Ne kullandınız aceba yazabilir misiniz benimde eşimin morfoloji 2

CANIM ARKADAŞ BANA ÖZELDEN YAZMIŞTI ,SANA DA YAZDIĞINI İLETİYORUM

Esime uyguladıklarım;

(3 ay keci boynuzu kürü uygulamistim ondan önce sperm testi olmamıştı ama hareketliliğin yüksek olmasini bu kure bagliyorum)
1- proxeed plus kullanıyor gunde 1 şase (son testi verirken 3. Ayindaydi bu vitaminin)

2- Her sabah yarim bardak nar suyu ve üzerine bir avuç yaban mersininin suyu, yarım havuc suyu ve icine 1 tatlı kaşığı propolis ari sutu polen ballı karışım

( havuc suyu sperme cok etkili fakat sigara kullananlara kesinlikle önerilmiyor sebebini nette arastirabilirsiniz oyuzden yarim havuc yapiyorum)

3- omega 3 ( mutlaka sabah kahvaltıdan sonra tok karnına olmalı)

4- E vitamini (200iu) ve C vitamini (1000mg)(2 gunde 1) ve çoban çökerten kapsülü (morfoloji icin) (2. Aydaydi)

5- Nohutun morfolojiye ve sayıya etkisinden dolayi esim çokta seviyor 2-3 gunde 1 humus tuketiyor
6- Bu ay ilk defa caksir suyuna da başladı
Haftada 1 sebze , haftada 1 balık yemeye özen gösteriyoruz fast foodtan olabildiğince uzak duruyoruz.
7-1.5 sise caksir koku suyu tuketti ( son ay) (1.5 icti)

Esime uyguladıklarım;

(3 ay keci boynuzu kürü uygulamistim ondan önce sperm testi olmamıştı ama hareketliliğin yüksek olmasini bu kure bagliyorum)
1- proxeed plus kullanıyor gunde 1 şase (son testi verirken 3. Ayindaydi bu vitaminin)

2- Her sabah yarim bardak nar suyu ve üzerine bir avuç yaban mersininin suyu, yarım havuc suyu ve icine 1 tatlı kaşığı propolis ari sutu polen ballı karışım

( havuc suyu sperme cok etkili fakat sigara kullananlara kesinlikle önerilmiyor sebebini nette arastirabilirsiniz oyuzden yarim havuc yapiyorum)

4- E vitamini (200iu) ve C vitamini (1000mg)(2 gunde 1) ve çoban çökerten kapsülü (morfoloji icin) (2. Aydaydi)

5- Nohutun morfolojiye ve sayıya etkisinden dolayi esim çokta seviyor 2-3 gunde 1 humus tuketiyor
Haftada 1 sebze , haftada 1 balık yemeye özen gösteriyoruz fast foodtan olabildiğince uzak duruyoruz.
Kizlar bu liste benim, çakşır suyunu kullanmayın çünkü tesadüfi sekilde esimin karaciger enzimlerinin yükseldiğini öğrendik araştırdım buna caksir suyu sebep olabilir mis kesin o mu bilmiyorum ama olma ihtimali varmış oyuzden uyarmak istedim

Kizlar bu liste benim, çakşır suyunu kullanmayın çünkü tesadüfi sekilde esimin karaciger enzimlerinin yükseldiğini öğrendik araştırdım buna caksir suyu sebep olabilir mis kesin o mu bilmiyorum ama olma ihtimali varmış oyuzden uyarmak istedim
doğrudur ..
Aslında ne kadar şifa desek de mutlaka bi yerde sıkıntı olabileceğini görmüş olduk ..

Esime uyguladıklarım;

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🙏 Allah size en kısa zamanda sağlıklı evlat nasip etsin sana da bana da isteyen herkese de..

tüp bebek yaptım.morfoloji 13 yumurtadan sadece biri beşinci güne ulaştı.her ne kadar sağlıklı spermi bulup seçiyoruz deseler de erkek faktörü önemli.öncesinde bir müddet tedavi görseydik keşke diyorum

tüp bebek yaptım.morfoloji 13 yumurtadan sadece biri beşinci güne ulaştı.her ne kadar sağlıklı spermi bulup seçiyoruz deseler de erkek faktörü önemli.öncesinde bir müddet tedavi görseydik keşke diyorum
cgdm5525 cgdm5525 sordu bugün. Biz Kaan Aydos’a gittik. Eşimin düşük morfoloji sorunu sebebiyle. 3 ay içinde %90 çözerim dedi. Trental ve Emodex verdi. Nohut, kuru incir, çiğ havuç, ısırgan otu çayı, siyah kuru incir yesin dedi. Cep telefonuyla aynı odada uyumasın dedi. 2 tahlil yaptırdık. 7 mayısta sonucu çıkacak. İnşAllah fayda görürüz. 🙏🏻

Herkese merhaba; konu başlığı ile ilgisi birebir yok fakat okudugum kadarı ile tecrübenizin ve bilginizin fazla oldugunu gördüm sizden rica etsem eşimin testini yorumlarsanız çok sevinirim

Eklentiler

• Screenshot_20210505_015043.webp
    Screenshot_20210505_015043.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 45
Back
X