Erkek İnfertilitesi Morfolojide tüp bebek

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Elen123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
1.189
1.036
133
Selam kızlar şubat ayında eşimin sperm sayısı toplamda 6 milyon, ileri hareket 0 ve morfoloji 1 di. 2 aydır proxeed plus ve evicap kullanıyor bugun test yaptırdık ama sonucların hiç birinde değişme yok hepsi aynı. Acaba tüp bebekte şansımız varmıdır. Bizim gibi olup tüp bebek yaptıranlar bilgi verebilirmi.

Tabi var kimler kimler hamile kalıyor biz elimizden geleni yapalım gerisi takdir ilahi

Tabi var kimler kimler hamile kalıyor biz elimizden geleni yapalım gerisi takdir ilahi
Mutlaka Allahtan herşey. Birileri yazıp umut olsun içime istiyorum. Olumlu sonuç alanlar yazsa. Sabahtan beri ağlamaktan gözümde yaş kalmadı

eşimin değerleri de aynıydı ama yükseldi eşinizde düşüklüğün problemi neydi sizin

Tabi ki yapılır bir tanecik sağlıklı sperm yetiyor.. Özellikle de sizin yumurtalıklarınızda hiçbir sorun yoksa tüp bebeğin tutma ihtimali çok yüksek...

Tabi ki yapılır bir tanecik sağlıklı sperm yetiyor.. Özellikle de sizin yumurtalıklarınızda hiçbir sorun yoksa tüp bebeğin tutma ihtimali çok yüksek...

Mutlaka öyle ama morfolojide sorun olunca düşük oluyormus yada tutmuyormus. Kafam allak bullak oldu. Umarım güzel olur sonumuz

Tüp bebek tedavisi esnasından doktorunuz size gereken ilaçları verir güzel düşünün güzel sonuçlansın canım üzme sende kendini bakarsın tüp bebekle ikizlerin de olur :)

Mutlaka öyle ama morfolojide sorun olunca düşük oluyormus yada tutmuyormus. Kafam allak bullak oldu. Umarım güzel olur sonumuz
Kesinlikle olmuyor diye düşünmeyin hemen hemen size yakın sayılarda olan bir arkadasım normal yoldan gebe kaldı. Bizimde morfoloji sorunu vardı bu ay tüp bebek denedik ve olumlu sonuclandı . Tüp bebeğe basladıktan sonra erkekteki sperm durumunun sizin sayılar gibi olunca hiçbir önemi yok.

Nasıl mutlu oluyorum aynı kaderi paylaşıpta hamile kalanları görünce anlatamam. İnşallah bizlerede nasip olur canım İleri hız 0 acaba tüp bebekte önemlimi çok.

Nasıl mutlu oluyorum aynı kaderi paylaşıpta hamile kalanları görünce anlatamam. İnşallah bizlerede nasip olur canım İleri hız 0 acaba tüp bebekte önemlimi çok.
Mikroenjeksiyon yöntemiyle spermi yumurtanın içine enjekte ediyorlar canım hızın bir önemi yok

Canım ben varım bizdede ileri hareketli sorunu vardı tüp bebekle Bi oglum var

Canım benim 1 bebeğim var tüp bebek ikinciyi düşünmeye basladık bizdede sayı ve hız sorunu var nerede yaptırdın acaba birde ilk mi

Normalde de zaten doktorlar morfolojiye takılmıyor yani çok ciddi bir rahatsızlık olarak görmüyorlar benim eşimde de morfoloji 1 idi hareketsizlik ve sayı sorunuda vardı 2.5 yıl tedavi gördüm doğal olarak hamile kalabilmek için çok yıprattım kendimi bu süreçte her ay denedim her ay test yaptım doğal yol ile hamile kalmayı çok istediğim için tüp bebek düşünmüyordum ama doktorum ikna etti 1 ocakta tedaviye başladık normal tüp bebekten farklı olarak mikro çip sistemi kullandık bu yöntem sağlıksız spermleri eliyor ve kalitelileri ayırıyor şubat ayında transferim yapıldı çok şükür ilk transferde tuttu bebeğim geride dondurulmuş 5 tane embriyom daha var bugüne kadar kendimi çok yıpratmışım tüp bebek olmasın diye hep boşunaymış eğer doktorunuz tüp bebek öneriyor ise ve sizde güveniyorsanız sözüne yaptırın çok ciddi bir sorun değil morfoloji doğal yollarla hamile kalanlar dahi var.

Her doktor farkli mi soyliyor anlamadim. Bizde de doktor morfoloji hamilelikte en etken faktor dedi

Siz boyle soyleyince hem mutlu oldum hemde kafam karisti. Af allahim aff ne zor surec

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…