Morfolojiden anlayanlar lütfen bakabilir mi rica etsem 🙏🏻

patatessss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2019
553
294
23
27
Bizler için çok önemli rica etsem yorumlarmısınız

Eklentiler

• 92D21AD0-D69A-4DBE-A862-65DC1F618AFC.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 70
  • B247894A-9662-4FF5-87E5-25DAA0CB3AA0.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 62
doktorunuz analiz etmeli bir ürolog.:) igne vitamin vs verir dusukse ama yuzde 4 ustu normal diye biliyorum.

doktorunuz analiz etmeli bir ürolog.:) igne vitamin vs verir dusukse ama yuzde 4 ustu normal diye biliyorum.
Çok teşekkür ederim ama %5 için baya düşük diyorlar burdan okuduğum kadarıyla kısmet artık çok teşekkür ederim

Bu değerler gayet iyi. normal morfoloji %4 kabul ediliyor ki sizin %5 çıkmış.diğer değerlerde normal.sorun görünmüyor bence

Çok teşekkür ederim ama %5 için baya düşük diyorlar burdan okuduğum kadarıyla kısmet artık çok teşekkür ederim
Lutfen telas yapmayın degerler gayet iyi sayi olsun ileri hareket olsun.. morfolojide de bsey yok ama illa iciniz rahat etsin istiyorsaniz doktorunuza danisip proceed diye bir toz var bize de doktorumuz vermisti onu kullanabilirsiniz.. gunde iki kez suya karistirilip icilen bir toz. Esimin morfolojisini yuzde bir oraninda iyilestirmisti ama size gerek yok bence..

İçime su serptiniz gerçekten ne kadar iyi geldi anlatamam sizlere Peki sadece ilaç mı kullandınız ? Başka kür filan denediniz mi acaba %1 kısmı küçümsemeyin oda çok iyi bir yükseliş okuduğum kadarıyla hiç yükselmeyenlerde mevcut

cok sevindim rahatlamaniza cidden kafaniza takmayin.. baska birsey kullanmadik ama yine sonumuz tüp bebek oldu morfoloji yuzde 3 yetmedi asilamada ben de beklemek istemedim artik ve tup bebek yaptik bu ay

cok sevindim rahatlamaniza cidden kafaniza takmayin.. baska birsey kullanmadik ama yine sonumuz tüp bebek oldu morfoloji yuzde 3 yetmedi asilamada ben de beklemek istemedim artik ve tup bebek yaptik bu ay
İnşallah sağ sağlim kucağınıza alırsınız Bende bir kimyasal gebelik geçirdim bir daha da olmadı kısmet diyelim artık ama çok sevindim çünkü bazen tüp bebek bile olmuyormuş

İnşallah sağ sağlim kucağınıza alırsınız Bende bir kimyasal gebelik geçirdim bir daha da olmadı kısmet diyelim artık ama çok sevindim çünkü bazen tüp bebek bile olmuyormuş
Rahat olun bizim morfoloji ikiydi 15 yumurta toplandi hepsini dolleyecek kaliteli sperm buldularsa size hayli hayli bulurlar fakat sizin tup bebege ihtiyaciniz olmayacak kesinlikle.. zihnen rahat olun en onemlisi bu maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…