Morfolojiden anlayanlar lütfen bakabilir mi rica etsem 🙏🏻

biz yillarca erkek infertilitesiyle ugrasiyoruz senden daha cok yol kat etmişizdir.rahat ol tabiki
Bizde morfoloji 2 hep.
Tuple 2 dusugüm var.
Şunu anladım kısmet meselesi morfolojisi 0 ilken hamile kalanlar var doğal yollarla gerçekten zorlu bir yolculuk biz bu haldeyse beyleri düşünemiyorum Allah sizinle yardımcınız olsun inşallah kucağınız boş kalmaz hiç bir zaman

Rahat olun bizim morfoloji ikiydi 15 yumurta toplandi hepsini dolleyecek kaliteli sperm buldularsa size hayli hayli bulurlar fakat sizin tup bebege ihtiyaciniz olmayacak kesinlikle.. zihnen rahat olun en onemlisi bu maalesef..
Kesinlikle haklısınız ama biz insanlar o kadar çöp ağızlı olmuşuz ki buradaki insanlar kadar bile destek yok hep kötü yorum hep bir sorgulama o kadar yoruyor ki bazen gerçekten Türk toplumu olarak evli insanları rahat bırakmalıyız rabbim nasip ederse olur bu kadar basit .. ama sizde bulunmasına sevindim inşallah sağlıklı bir bebeğiniz olur

Cok tesekkur ederimEvet dogru dediniz bazen bebek haberime uzuleceklerini bile hissediyorum bazi tanidiklarimin.. guya arkadas biliyosun ama hasetleri yuzlerine yansiyor.. bizim stresimiz azmis gibi bide bunlarla ugrasiyoruz. Dusunmeyelim bosverin dedigim gibi hersey yolunda gorunuyor sizin icin Allahim insallah en yakin zamanda bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin

Sonuc iyi duruyor canim morfoloji kruger e goreyse minimumu 4 zaten sizin 5 cikmis o da iyi. İnsallah bebis haberini tez zamanda alin

Sonuc iyi duruyor canim morfoloji kruger e goreyse minimumu 4 zaten sizin 5 cikmis o da iyi. İnsallah bebis haberini tez zamanda alin
İnşallah çok teşekkür ederim ama yinede ben yükseltmek için elimden geleni yapacağım araştırmalara devam bana göre iyi olması önemli kruger abime de saygıyla eğiliyorum o AP ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…