canım ben 29 eşim 32 yaşında.haklısın tabii.eşim sevindi ama ben morfolojinin bi sorun olduğunu net biliyorum.anlattığım gibi bende ovülasyon testleri negatif çıkınca adetimin 21.günü progesteron bakılarak yumurtlama taki yaptırdım.değerler hep düşük çıktı.yani ovülasyon arada bi oldu ama verimli değildi.yani bendede sorun var alenen.biz 2,5 yıllık evliyiz.1,5 yıldır bebek düşünüyoruz ama bende kistler oluştu ve ara ara 3-4 ay süreyle doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım.şu an bile kullanıyorum.yani ben bi normal olsam görecektik morfolojiden olmadığını.erkekteki kötü sperm değerleri kadında herşey normalse ciddiye alınıyo galiba..dün doktor (tabii kadın doğumcu zaten),direk beni ele aldı.eşimi ürologa bile göndermedi.bende herşey normal haline gelince yinede 2 aşılama hakkımızı kullanalım dedik.eylülde 3 yıllık evli olacağız.tüp bebek için eylülü bekleyelim diyorum ben.önce devlet ödesin sonra para dökelim özellere.eşime arı sütü,bal ,polen karışımı içine keçiboynuzu tozu ve ısırgan tohumu ile macun yapmıştım.ama çok az yedi.artık hiç yemez,rahatladı çünkü.bende ısrar etmiyorum açıkçası.proxeed plus u da almayalım dedik.canım sizin değerler çok iyi görünüyo ama aşılama neden olmadı acaba?anlayamadığım bişey tamam herşey nasip,kader diyoruz da 0 morfolojimiz vardı da ilk aşılamayla hamile kaldık diyenler var??sayıları iyi olmadan falan?? senin aklın eriyomu bunlara??????????????