• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Morfolojinin 0 çıkması

Bende gebelik düşünüyorum ama başlatmadı acaba bir etkisi olur mu bizim diğer değerlerimiz de düşük şuan takviye kullanıyoruz bakalım ne olacak bize direkt tüp bebek dediler aşılama tutmazsa🙄🥹🥹
Yani bilemiyorum aslında o biraz doktorların insiyatifine bağlı benim doktorum başlatmak istemişti ben de ona uydum :) doktoruna güveniyorsan sorun etme önceden başlayan kadar başlamayan da okudum buralarda 🙂

Teşekkür ederim sağolun evet eşim takviye kullandı düzeldi çok şükür%11 e cikdi sonra 2 kez daha düşük yaşadım malesef araştırma yapılıyor bakalım Allah'tan hayırlısını diliyorum elden gelen birşey yok siz şuan hamile mısınız peki?
Morfoloji için hangi takviyeleri kullandınız eşiminde 3 çıktı

Doktor bize de infort önerdi ama biz onun yerine proxeed aldik kullanip faydasini gören cok kisi varmis. Esimin değerleri proxeedle düzeldi biraz ama hâla gebelik yok bu ay infort deniycez belki onun faydasi olur. Esinizsabah aksam mi kullandi bide yaninda baska hangi takviyeleri aldi
Morfolojisi nasıldı acaba

Hiç bilmiyorum bizde sıkıntı hareketsizlik olduğu icin ona göre araştirma yapıp proxedi bulduk iyi de geldi çok şükür
Bize de proxeed tavsiye etti ama morfolojiye bit katkısı olur mu bilmiyorum, burada herkes genelde hareket için kullanmış onu

İnşallah bizde de işe yarar
İnşallah. Eşiniz hem proxed kullanip hem sağlıklı beslenirse düzelir inşallah değerleri.ceviz fındık badem muz nohut kabak çekirdeği bunlar çok faydalı bide e vitamini ile omega kullanırsa hem hareketlilikte hem morfolojide düzelme olur

İnşallah. Eşiniz hem proxed kullanip hem sağlıklı beslenirse düzelir inşallah değerleri.ceviz fındık badem muz nohut kabak çekirdeği bunlar çok faydalı bide e vitamini ile omega kullanırsa hem hareketlilikte hem morfolojide düzelme olur
İnşallah çok teşekkür ederim

Hıza bir katkısı olmuş mu peki
Aslında yüzde olarak çok bi değişiklik olmadı sadece%3 falan arttırdı hızı yani%16 dan %19 a falan cikti eşim ilacı kullandığı ilk ay yani temmuz ayında hamile kaldım ama kimyasal oldu malesef şuan yine hamileyim çok şükür ilacın yanında beslenmede çok önemli bide bana göre doğru bilinen bi yanlış var sperm sorunu olanlar icin günaşırı iliski öneriyolar o yanlış bence biz ekim ayında 3 günde bir iliskiye girdik yumurtlama zamanına bile denk gelmedi aslında yumurtlamadan bi gün önce ilişki oldu çok umutsuzdum bu ayda olmadı diyodum ama Allah isteyince oluyo işte

Aslında yüzde olarak çok bi değişiklik olmadı sadece%3 falan arttırdı hızı yani%16 dan %19 a falan cikti eşim ilacı kullandığı ilk ay yani temmuz ayında hamile kaldım ama kimyasal oldu malesef şuan yine hamileyim çok şükür ilacın yanında beslenmede çok önemli bide bana göre doğru bilinen bi yanlış var sperm sorunu olanlar icin günaşırı iliski öneriyolar o yanlış bence biz ekim ayında 3 günde bir iliskiye girdik yumurtlama zamanına bile denk gelmedi aslında yumurtlamadan bi gün önce ilişki oldu çok umutsuzdum bu ayda olmadı diyodum ama Allah isteyince oluyo işte
Çok sevindim adınıza ❤️ darısı bize olsun inşallah biz de çok istiyoruz ama malesef olmuyor 2 kimyasal geçirdim ben de denemeye devam ediyoruz yaza kadar denicez olmazsa yazın tüp bebeğe başlıcaz bakalım hayırlısı

Çok sevindim adınıza ❤️ darısı bize olsun inşallah biz de çok istiyoruz ama malesef olmuyor 2 kimyasal geçirdim ben de denemeye devam ediyoruz yaza kadar denicez olmazsa yazın tüp bebeğe başlıcaz bakalım hayırlısı
Teşekkür ederim Allah razı olsun💓 inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan doğal yolla hamile kalırsınız🙏

Back
X