amiiin canım:Saruboceq:yaptığın şeyleri bizde uyguladık uyguluyoruzda.geçen ay ace plus selenyum,evicap,zinco-c,coraspin kullandı eşim.yalnız evicapı 400 değil 100 almış bilmiyorum farkı olurmu diğerlerinde de e vitamini takviyesi olduğundan olmaz umarım,şimdide keçiboynuzu kürü uyguluyoruz yanındada arada keçiboynuzu pekmezi yiyor.yani senin zamana yaydıklarını biz baya kısa zamanda yapmışız ama kocam hala yaşıyokaydirigubbakcemile3arkadaşlar bir anda okadar vitamin çok olabilir dediler ama olmadı inşallah.şimdi 2 testi ay sonu yaptıralım diyoruz bakalım.inşallah bizim değerlerde artmış olur tek dileğim o:Saruboceq::Saruboceq:canım seni cok iyi anlıyorum bende cok arastırdım ilk duydugumuzda soyle anlatıyım 2006 kasımda tanıstık morfolojiyle keci boynuzu kuru uyguladım olmadı. Sonra temmuz 2007 de cinko ilacı icti 2 ay 2008 yılında havuc suyu yaptım 10 gun kadar sonra 2008 kasımda doktora gittik bize evicap verdi bende keci boynuzu pekmezi yedirdim kocise ocakta yaptırdıgımız testte %18 cıktı zaten hamileydim yani ara ara yaptık hangisi iyi geldi bilmiyorum ama cok sukur bebisimiz kucagımızda Allahım en kısa zamanda olmayan herkese saglıklı evlatlar nasip etsin insallah